Feeling blue...!Make -up

Hello girls!


Azi revin cu un look, lucru pe care nu l-am mai facut de ceva timp incoace. In primul rand va spun de pe acum: sa nu va luati de fata mea:D. Vremea de afara ma deprima:(..nici macar nu mai reusesc sa schitez un zambet. Vreau soare, vreau sa fie cald, sa numai umblu ca un eschimos pe strada infofolita in mii de haine. Azi am avut chef sa creez un machiaj de ocazii. Cred ca ar putea fi folosit cu succes si la o nunta! Recunosc ca ochilor mei verzi sau poate fizionomiei mele, acest machiaj nu prea se potriveste:D.

Culmea e ca atunci cand am descarcat pozele si m-am uitat la ele, am observat o imensa asemanare cu un machiaj pe care l-am facut aici . Se aseamana oarecum in ansamblu, desi modul in care am aplicat culorile si culorile in sine sunt altele decat am folosit atunci. In fine! Poate nu vad eu bine de la lumina:)).
Ce e drept, machiajul de azi este ceva mai albastrui. Desi nu prea folosesc albastru pentru ca nu imi sta bine, imi place in anumite combinatii:)

Am folosit exclusiv doar culori din paleta 120. De cand am paleta asta, pe restu le-am cam uitat. Shame on me!

Acum sa va las cu pozele!





P.S: am o rugaminte catre fetele care au primit colet de la mine cu produsele La Roche Posay. Vreau sa-mi spuneti daca va ajuns coletul si daca vi s-au reintors banii. Pentru ca se poate sa fi facut o mareee boacana si sa va fi pus pe voi destinatarul banilor rambursati...:D. Eu cel putin nu am primit nici un aviz de ridicare a banilor de la posta si am fost anuntata de Pinkie care a fost o draguta si mi-a spuns ca i s-au reintors banii pe care ii platise pe colet:D

Va spun eu, vremea e de vina:D. Sunt aiurita rau de mai bine de o saptamana :( si nu stiu cand o sa-mi revin..vreau sa vina martieeee..

Pupici:*

Comentarii

  1. Frumos look-ul. Cred ca depinde de posta, si eu primisem un colet unde era scris asa cum ai scris tu dar tipa de la posta a observat si a rezolvat ea problema, nu am primit tot eu banii :D pup

    RăspundețiȘtergere
  2. ba iti sta bine cu albastru..si nu vad ce problema ar putea avea tenul tau..:* foarte frumos machiajul.

    RăspundețiȘtergere
  3. starea ta e din cauza furtunii de soare :))
    imi place machiajul, foarte foarte dragut:*

    RăspundețiȘtergere
  4. hey, astazi a fost fratele meu si a ridicat coletul...:) si a pus cei 18 lei pt effaclar A.I.:) astept sa ajung la oradea sa vad minunatia de crema si cadouasul, multumesc muuultttt.In legatura cu banii, fratele meu mi`a spus ca a achitat cei 18 lei si atat.daca se intampla sa se intoarca am sa-i trimit iar:)
    Alexandra , (Oradea)

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte frumos machiajul.. da imi place la nebunie forma ochilor tai :X:X

    RăspundețiȘtergere
  6. Huh ...de ce tanjim toate asa de tare dupa primavara ? Eu zic ca se indura Doamne'Doamne si ne asculta rugamintile si se termia cu frigul si ninsoarea asta !
    De ce zici ca nu iti sta bine ? :X Mie chiar imi place ..ai niste ochi mama'mama ! Esti o frumusete si un talent pe masura !

    (\_ _/)♥
    (='.'=)♥
    (\_ _/) ♥
    Kisses from Honeÿ Bunny!

    RăspundețiȘtergere
  7. Inainte uram fardul albastru, iar acum il adorrr...mai ales pe cel mai inchis. Si eu am tot ochii verzi si cred ca mi s-ar potrivi si mie machiajul...Si DA! si eu vreau sa se faca mai cald!!!:((

    RăspundețiȘtergere
  8. si eu vreau soare!vreau sa ti spun ca cu albastru iti sta foarte ,foarte bine,chiar.dar sincer nu am vazut nimicsa-ti stea rau.asa ca , in curand va iesi soarele si sa vezi atunci.pupici si noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
  9. E un machiaj foarte frumos care te prinde nemaipomenit de bine.Si in privinta vremii, stai linistita , vine el soarele doar ca se cam lasa asteptat, dar de venit vine;)Te pupic!

    RăspundețiȘtergere
  10. Looks lovely on u:P Stai linistita, si mie mi se intampla des sa-mi vina o idee, sa ma macheiz cu anumite culori iar apoi cand ma uit la poze sa-mi dau seama ca parca seamana cu ceva :)) E normal, n-ai cum sa scoti de sute de ori ceva total diferit ;P

    de-abia astept sa scapam de zapada...nu-ti dai seama cat o urasc si cat m am saturat de ea.. :( pup!:*

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu