Cizme sau botine? & Random talk...

Hello girls!

Iar vin cu o postare ce nu are deloc legatura cu machiajul:).
Mai intai am sa incep prin a spune ca acum un an mi-am cumparat niste cizme mov. Initial am vrut acelasi model dar pe nuanta gri, insa cum nu am gasit numarul meu am ales pe culoarea mov. Cizmele mi-au placut din prima chiar si pe culoarea mov insa nu le-am purtat pentru ca.... am impresia ca sunt "cracanata":D...sau cel putin cand port o cizma lunga am impresia ca mi curbeaza picioarele. Totusi avand in vedere ca imi place mult partea de jos a cizmei am zis ca ar fi pacat sa nu le port si trebuia sa gasesc o solutie de a le face purtabile. Le-am studiat destul de bine si am observat ca cizma are o captuseala pe dinautru destul de sanatoasa, asa ca am decis sa dau la o parte materialul(asa zisa piele intoarsa) de deasupra si am ramas doar cu captuseala pe care am indoit-o pana am ajuns la marimea unei botine. Si cum restul e istorie..va las sa vedeti cum am transformat cizmulitele:)


Pot sa spun ca acum le port cu placere, e drept ca le port cam rar pentru ca in general prefer incaltamintea cu talpa joasa si comoda.

Si cum e duminica ma gandeam sa fac o mica retrospectiva a saptamanii. A fost destul de interesanta saptamana mea. Am premiat o fata la giveaway, am primit si eu la randul meu un cadou de la un giveaway, am petrecut de Sf Mihail si Gavril. Si totusi de aproape 3 saptamani stau ca pe ace pentru ca ma gandesc la acel book pe care l-am facut pentru agentia media. Ma roade curiozitatea sa vad cum au iesit pozele, sa vad cum a iesit bookul.Uh si trec zilele atat de greu:D... In rest am fost la acele cursuri pe care le face agentia si mi s-au parut foarte interesante. Sunt cursuri de teatru pe care le facem cu un actor, Edgard nush cum:))... i-am uitat numele:D..Mi-a placut faptul ca nu sunt acele cursuri banale de miscare scenica si nush ce cursuri de bune maniere. Pare serioasa agentia,acum nu trebuie decat sa astept bookul ala mult ravnit:D...si presimt ca saptmana asta il voi avea in manutzele mele:).
In rest am profitat de zilele calde si frumoase. M-am bucurat de faptul ca inca pot purta haine lejere.

Am si ceva de anuntat:).
M-am gandit sa fac un blog sale de cercei handmade by me. Ce spuneti? Va intereseaza? Am sa vin cu cercei brodati, cercei din fimo, cercei de lemn, de plastic, etc. Preturile vor varia in functie de complexitate, de materialele folosite. Sper ca saptamana asta sa am timp sa fac pagina speciala pe blog in care voi pune cercelusii. Vor si cercelusi speciali pentru perioada de iarna. Va atrage ideea? Am mai avut un blog special pentru cercelusi ( aici ) insa acei cercelusi i-am dat si plus ca din pacate am uitat parola acelui blog:((..asa ca m-am gandit ca ar fi mai simplu sa fac o pagina speciala pe blogul asta pe care il ador si unde ar fi si mai accesibil pt voi:)
Deci, ce spuneti?:)


P. S: Poza este informativa, ea cuprinde cerceii facuti in trecut si deja vanduti. Eu incerc sa fac de fiecare data cercei diferiti si unici in asa fel incat sa nu se mai gaseasca aceasi cercei si la alte persoane:)
Astept pareri:*
P.S 2: Cititi postarea aceasta si daca aveti placerea , sustineti-ma:)

Kissez:)

Comentarii

  1. Arata mult mai bine ca botine, imi plac mult. Sa le porti sanatoasa :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi plac ambele variante: cizmulite si botine :)

    Blog sale-ul ar fi o idee interesanta.Faci si cercei mai mari(gen rotunzi,ovali)?
    Kisses :*

    RăspundețiȘtergere
  3. ai un tag la mine
    http://anncutzasworld.blogspot.com/2010/11/tag-my-perfect-imperfections.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie imi plac mai mult botinele.Felicitari ptr inventivitate.Ai un blog award de la mine.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu