Sabon,rasfat pentru piele!

Hello girls!

Cu siguranta multe dintre voi ati auzit deja despre Sabon, firma producatoare de produse de ingrijire de inalta calitate.
Desi initial Sabon producea sapunuri de casa facute manual, in prezent acestia comercializeaza produse de ingrijire personala folosind ingrediente de inalta calitate punand accent mai ales pe folosirea de ingrediente naturale.


Si pentru ca merit si eu din cand in cand sa ma rasfat am ales sa o fac folosind doua produse Sabon: Ulei de dus si Crema de corp(la borcan). Iar acum sa va povestesc despre ele...



Descriere site: Un săpun lichid unic ce conferă pielii hidratarea şi catifelarea de care are nevoie. Graţie conţinutului bogat în uleiuri esenţiale de măsline, avocado, jojoba şi germeni de grâu, produsul păstrează echilibrul de hidratare natural al pielii. Este îmbogăţit cu Omega 3, 6, 7, 9 şi cu vitaminele A, E.

Uleiul de măsline este bogat în antioxidanţi cu rol protector şi hidratant. Uleiul de avocado şi cel extras din germeni de grâu ajută la regenerarea pielii, iar uleiul de jojoba o menţine catifelată.

Primul meu produs de acest gen. Este un ulei de corp pe care il folosesc in timpul dusului. Ce poate fi mai bun de atat? Un produs pentru dus care este 2 in 1...sapun si ulei de corp. Textura este senzationala, deloc uleioasa, mai mult duce catre un gel de dus dar in acelasi timp ma scuteste de aplicarea unui ulei de corp dupa ...deci cum ziceam,  senzatia pe care o lasa pe piele este una de catifelare si hidratare in acelasi timp.
Si numai spun de mirosul puternic de vanilie ...:x

Varianta pe care o am eu este cu aroma de Vanilie .
Ambalajul : o sticla de 500 ml ce are un capac cu filet
Pretul: 56 lei ...un pret extrem de bun pentru un produs fara parabeni si in cantitatea mentionata mai sus.
Ingrediente:




Descriere site: Având o textură uşoară, această cremă de corp cu particule strălucitoare este foarte hidratantă şi emolientă. Uleiul de seminţe de susan din compoziţie hrăneşte şi întinereşte pielea, lăsând-o vizibil mai moale şi mai mătăsoasă. Conţine SPF4 pentru protecţie zilnică.

Aroma Golden Iris are la bază o floare numită iris şi este compusă din o varietate de ingrediente: nota de vârf este dată de parfumul poraspăt al mandarinei şi bergamotei italiene, nota de mijloc o constituie parfumul cald şi elegant al florii de iris, iar la bază se regăseşte aroma discretă a lemnului de santal şi a moscului.

O crema de corp delicata ce contine particule de sclipici, destul de densa ( sunt unele unturi de corp pe piata ce aduc cu textura acestei creme), ce are un miros senzational de data aceasta de floare de iris. 
Datorita particulelor de sclipici pielea capata  luminozitate!

Cantitatea cremei la borcan este de 200ml ,avand pretul de 75 Ron . 
Pentru creme, exista mai multe variante de ambalaj cu preturi ceva mai micute. 
Oricum, asa cum am mentionat si mai sus, fiind o crema destul de densa nu trebuie folosita foarte multa cantitate asa ca merita investitia ,mai ales daca sunteti in cautare de produse cu ingrediente ceva mai naturale.

Si pentru ca tot vorbim de ingrediente:


Pe final vreau sa mai adaug ca cei de la Sabon au implinit 10 ani de cand sunt pe piata romaneasca! 
La multi ani, Sabon!


Si de asemenea vreau sa va informez ca am creat o pagina de facebook pentru blog si va invit sa dati Like pentru a-mi vedea activitatea!

Pupicei de la Bondarica!

Comentarii

  1. Imi plac mult produsele Sabon. Le-am descoperit acum cativa ani intr un mic butic din Galati.
    Desi preturile sunt uneori usor piperate, cred ca orice produs isi merita banii.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu