Haul/Review MUA Eye

Hello girls!


Astazi vreau sa va vorbesc despre 3 produse MUA, toate pentru ochi. Este vorba despre 2 creioane si un tus de ochi stil carioca. 


Inainte de a cumpara cele 3 produse de mai sus am cautat (cum fac de obicei) pareri despre ele si am gasit numai cuvinte de lauda... ba ca sunt pigmentate (creioanele de ochi), ba ca se aplica usor etc. 

Pentru creioanele de ochi am ales 2 culori: verde si albastru. In general la creioane de ochi cumpar clasicul negru dar simteam nevoia si de ceva culori sa ies putin din monotonie...
Asadar am luat nuantele: Forest Green si Royal Blue

(Royal Blue)

(Forest Green)

Creioanele de ochi au culori pigmentate, mina este moale si se aplica usor doar ca se intinde destul de repede pe pleoape...ca sa reziste mai bine in general aplic putin fard (apropiat de nuanta creionului) peste. Cel mai ciudat se aplica pe linia apei si se sterge si intinde imediat. E un creion destul de ieftin ca si calitate (iar pretul e pe masura ;) adica doar o lira) .

 Fiecare creion vine insotit de cate o ascutitoare incorporata in capac doar ca nu la toate creioanele este buna (depinde cum se nimereste) .



Ca si concluzie, nu as mai lua creioane din gama asta, existand la noi in Romania o varianta mult mai ieftina si rezistenta si anume creioanele ADA. 

Urmatorul produs de care eram foarte curioasa este eyeliner-ul stil carioca. M-a atras mult varful foarte subtirel si aveam nevoie de un astfel de produs.

Despre eyeliner-ul asta pot sa spun ca la inceput mi-a placut. Culoarea neagra parea intensa, varful este foarte subtirel si buretelul respectiv doza cantitatea suficienta de produs cat sa nu manjesc ochiul. Acum insa , dupa ceva folosiri a inceput sa se usuce, lichidul sa fie usor transparent iar cand incerc sa aplic strat peste strat sa intensific culoarea, are tendinta de a se sterge pe alocuri. Este un eyeliner relativ bun, dar doar pentru aplicarea zilnica. Cu siguranta nu este un eyeliner ce poate fi folosit intr-un machiaj mai intens care, ca exemplu, sa acopere banda de la genele false ....

Din ce v-am prezentat in postare, concluzia mea este ca nu as mai cumpara creioanele iar in ce priveste tusul tip carioca probabil l-as cumpara doar ca pe un produs ce l-as purta in geanta pentru retusurile de zi cu zi....

Va pupacim, 
Bondarica&bondarelul Matei !

Comentarii

  1. am avut si eu tusul. a pictat de 2 ori. A treia oara a intrat in greva :))
    http://claudiaschoice88.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai incercat sa il scuturi sau sa il lasi putin cu varful in jos?:)... ma gandesc ca ar mai putea fi util...desi am tot incercat sa il scutur si eu si pe zi ce trece se usuca...:D

      Ștergere
    2. de la inceput l-am tinut cu varful in jos. L-am scuturat, l-am gadilat, pur si simplu n-a mai vrut :))

      Ștergere
  2. Imi place nuanta creioneului albastru, se vede fain in poza.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu