O noua comanda de hainute de pe Zenda.ro

Hello girls!


O sa va arat o noua comanda Zenda.ro!


 ... AICI  v-am povestit prima data despre ei. Acum sunt la a 5-a comanda cred si ma indragostesc din ce in ce mai mult de site-ul lor.
De ce?
 1.pentru ca aproape zilnic adauga haine noi
 2. este unul din cele mai ingrijite magazine de haine online; vizualizezi foarte usor produsele, gasesti foarte usor ce cauti , mereu se dau informatii despre masuri etc...
3. mai mereu au promotii, reduceri, transport gratuit
Acum mi-au atras atentia o pereche de adidasi pe care ei ii numesc pantofi sport...in fine..mi-au placut mult..au aspectul de bascheti si cum vine toamna mi s-au parut tocmai perfecti . De cand il am pe Matei m-am reprofilat...eu care nu purtam deloc adidasi , tenesi acum am devenit colectionara. Sunt foarte usori perfecti pentru alergat dupa un pitic de 1 an si 2 luni.

Baschetii i-am gasit la un super pret, 24 lei deci..cum puteam refuza o astfel de oferta!!
Pe langa asta am mai cumparat si 3 tricouri tare dragute!


1. Baschetii... ffoooaartte simpatici! Imi vin manusa si sunt f usori :X..o sa ii rup pana la iarna la cat am sa ii port :D


Apoi tricourile cu imprimeu simpatice... pe fiecare tricou am dat cam 17 lei . Un chilipir! Materialele sunt ok, culorile nu ies la apa...







Pe cel cu ursulet il ADOR! Imi plac foarte mult tricourile cu animalute, personaje din desene animate! Se potrivesc perfect pentru o mama tanara cu copil mic :)))) ..e clar, am dat in mintea copiilor :)

Cam astea sunt produsele... daca va plac, va invit sa aruncati o privire pe site-ul lor...zenda.ro ; sunt convinsa ca veti gasi lucruri care va vor atrage!

Pe data viitoare!

Va pupacim,
Bondarica&bondarelul Matei!

Comentarii

  1. Am si eu un tricou cu ursulet pe care il ador. Dintre toate hainutele comandate de tine, m-am indragostit de tricoul cu strumfi, e adorabil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da si cel cu strumfi e adorabil...o sa ma asortez cu piticul meu :)

      Ștergere
  2. Imi plac tare mult baschetii!
    Sa ii porti cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte dragute lucrusoarele,noi suntem fane Minnie,chiar am gasit in lidl ciorapi si pentru mine si pentru fiica-mea cu ea :)). Sa le porti cu placere :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)...si noi cu Mickey...imi place sa ma asortez cu Matei :)

      Ștergere
  4. Frumoase achiziţii, să le porţi cu drag! ♥

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi plac mult baschetii, sunt simpli si versatili! Iar tricoul cu ursulet este preferatul meu! E simpatic foc! Sa le porti pe toate cu drag!

    http://mandmakeup.blogspot.ro/2014/08/my-first-giveaway.html

    RăspundețiȘtergere
  6. cute shirts :)

    http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu