Best Price-Shopping Mama

Hello girls!

Azi m-am gandit sa impartasesc cu voi experienta mea de " shopping mama" ! O postare luunnga dar utila :)


Inca de dinainte sa apara Matei mi-am propus sa nu arunc cu banii pe fereastra (nu ca si i-as avea atat de multi) , asa ca am inca de cand am aflat ca sunt insarcinata am inceput sa caut oferte atat in magazine cat si online. Am facut comparatie intre preturi si am cautat sa gasesc mereu varianta cea mai convenabila.
Inainte sa il nasc pe bebe a trebuit sa cumpar tot trusoul ...patut,hainute,accesorii de hrana, de ingrijire, carucior etc. Aici trebuie sa punctez ca am fost mega norocoasa pentru ca in proporti de 90% parintii mei au cam cumparat cam totul dar cu specificatia ca mi-au dat banii sa cumpar ce imi doresc eu pentru Matei si nu mi-au impus anumite lucruri care sa nu imi placa :)...yuppy Yay!

Pentru patut,tarc,scaun de masa,premergator am ales varianta online si un site care mi-a atras atentia a fost bebebliss.ro . In perioada cand am achizitionat eu produsele au fost reduceri destul de mari si am profitat pe deplin. A fost mai usor sa le achizitionez online pt ca am gasit tot ce aveam nevoie intr-un singur loc, nu a trebuit sa ma deplasez dupa ele si nu am ce sa reprosez; totul a fost corect impachetat, fara defecte si transport gratuit.

Tot online am achizitionat si caruciorul. L-am luat de la babymerc.ro si a fost dragoste la prima vedere :). Cel mai mult m-au atras rotiile.. au si suspensii :D . E un adevarat 4X4..dezavantajul este ca e foarte mare...deci ocupa intreg portbagajul dar tot imi place :))



Apoi am cumparat hainutele , nu foarte multe pentru ca la inceput toti care vin in vizita sa vada pentru prima oara copilul iti mai aduc una alta si te trezesti ca nu mai ai loc sa le depozitezi :D, cremele de corp ( aici o sa fac o postare separata ca am avut multe peripetii cu cremutele); prosopele, articole pentru ingrijire de genul ser fiziologic,comprese sterile,bepanthen,betisoare urechi cu opritor,etc... Pe toate astea in general le-am cumparat din magazine. Articolele de ingrijire din farmacii, hainutele din hypermarket-uri, H&M dar si ONLINE.

Si daca tot am ajuns la capitolul hainute hai sa va spun cam de pe unde ii cumpar eu lui bebe fara sa dau faliment. Hainutele pentru bebelusi sunt o afecere proasta ,daca ma intrebati pe mine, in sensul ca nu se merita o investitie prea mare. Puii mei, cresc asa de repede incat ajunge sa poarte o haina de maxim 4-5 ori (daca le poarta si pe atat). Si in cazul asta am incercat sa caut variante salvatoare dar sa fie si hainute moderne, din material calitativ.
Ca orice mama si eu imi doresc sa imi imbrac copilul cat mai diversificat, sa avem multe tinute ca sa facem parada modei!

Inca de pe vremea cand eram insarcinata mama m-a indrumat catre brandul mothercare. Ok, brandul e super bun, hainute calitative, preturi nu foarte piperate, imprimeuri haioase ( valabil pentru UK) doar ca la noi in tara preturile explodeaza iar cei din UK nu trimit colete aici.
Cautand hainute in UK am gasit si alte site-uri foarte atractive dar intrebarea era ..cum pot sa le cumpar? Asa ca am cautat intermediari.
Mai intai sa va spun site-urile si apoi sa va spun si ce intermediar am gasit :)

Site-urile din UK:
- tesco.com    (trimit colete la noi in tara iar transportul este de 10 lire)
- matalan.co.uk
- direct.asda.com
- sportsdirect.com   (trimit colete la noi in tara iar transportul este 8 lire)
- mothercare.com
- next.co.uk  ( este mai avantajos sa comanzi online de pe next uk decat sa cumperi hainute next de la noi din tara si au si cu trimitere colet in RO iar transportul este gratuit)

Si intermediarul gasit este mixitup.ro  Pe mixitup poti face comanda de pe orice site din UK. Comisionul este de 15% din totalul comenzii si se mai adauga inca 5 lei. Eu zic ca e foarte avantajos. Pe mine una ma ajuta foarte mult pentru ca in general dau comenzi de pe toate site-urile mentionate mai sus.
Cumpar seturi de body-uri intregi (pijamalute), tricouri, pantaloni, costumase haioase. Imi plac tare mult si sunt calitative iar ca pret pe jumatate din ce gasesti la noi in magazine (comparativ cu H&M )
De exemplu de Craciun am reusit sa ii cumpar doua costumase haioase unul de Elf altul de Ren cu 60 lei ambele.



Comanda in UK am facut cam de 3-4 ori pana acum. Si desi o comanda nu depaseste 400 ron cumpar destule lucrusoare. Asa cum am zis ii comand multe pijamalute, body-uri. Un alt avantaj este acela ca masura hainutelor este putin mai mare astfel ca bebe poate purta peste limita de luni hainutele. Imprimeurile sunt haioase,dragute si se spala foarte bine iar culorile nu ies.




De la noi din tara, ii cumpar din H&M de care sunt chiar surprinsa ca au preturi bune si hainute tare simpatice, Auchan-ul din nou preferatul la hainute ( dar si jucarii si alte articole), apoi si Carrefour are preturi bunicele la hainute dar trebuie mare atentie la masuri pentru ca unele nu se potrivesc.

Cu hainutele am terminat si trecem la Pampersi .

 Eu folosesc gama Pampers care in opinia mea este cea mai buna. Am incercat si Happy, Puffies,Libero dar Pampers nu m-au dezamagit. Cel mai la indemana si avantajos este Pampersul de pe e-mag.ro . Primul avantaj este ca au transport gratuit iar al doilea acela ca ii cumpar o cutie mare cu un nr de bucati peste 100 si imi ajunge aproape intreaga luna. Spre norocul meu ,Matei nu a consumat asa multe bucati de pampers pe zi. In general folosim 5 bucati/zi.

Mancarica i-o fac proaspata asa ca nu ii cumpar borcanele sau alte semipreparate asa ca aici nu pot spune de unde sa cumparati mai ieftin. Nici lapte praf nu folosim deci la capitoul asta facem economie mare.

Ca si farmacie cel mai mult imi place BellaDonna. De aici ii cumpar lui bebe tot ce are nevoie pentru ingrijire si chiar sunt preturi mai joase comparativ cu alte farmacii.


Cred ca am cam acoperit toate cheltuielile pe care le presupune un copilas. Jucariile se gasesc peste tot , aici nu pot spune unde sunt ofertele cele mai avantajoase pentru ca toate atrag privirea :)
Concluzia e ca atunci cand ai un copil cheltuiesti zilnic :))... fie ca e vb de mancare sau obicte vestimentare ori de ingrijire, un copil CERE si are nevoie :D...
Nu este atat de usor sa ingrijesti un copil mai ales in conditiile in care doresti sa ii oferi tot ce e nevoie ca sa creasca frumos si armonios , sa fie fericit si sa nu duca lipsa de nimic.

Sper ca postarea va este de folos si va ajuta sa va faceti o perspectiva asupra cheltuielilor pe care le presupune un bebelus :)

Va pupacim ,
Bondarica & bondarelul Matei!

Comentarii

  1. Noi cumparam pampersi + multe alte de la Bebe tei, iar medicamente de la Farmacia Tei. Au preturi super mici. Miruna a facut si unele vaccinuri optionale si le-am cumparat de aici, fffff ieftine fata de alte farmacii. Imbracaminte ii cumpar din H&M, C&A, Auchan, Cora, Carrefour. Supermarketurile astea au preturi f bune si hainute f bune. I-am cumparat acum tricouri cu 7-8 lei din Auchan.
    Suna bine treaba cu intermediarul, o s-o cercetez si eu. Pupici lui Matei si tie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai ce mi-a placut postarea !! De curand sunt si eu mamica si evident ca sunt in cautare de site-uri de unde pot cumpara hainute :) Abia astept sa mai citesc postari de genul acesta ! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna, daca te tenteaza o oferta buna, azi au 40% reducere pe miniprix si transportul gratuit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da..am vazut insa nu prea are ce sa ma atraga :)...deja i-am cumparat de la astfel de oferte sandale si niste body dar cam atat ce au mai frumos....p baieti au mai putine ca pt fetite din pacate...

      Ștergere

Trimiteți un comentariu