DIY: Sandalute modificate

Hello girls!


Phiu...ce ciudat mi se pare sa scriu din nou pe blog :)
Cred ca cea mai grea parte a unei postari intotdeauna este inceputul mai ales ca nu am mai postat de foarte mult timp.
Dupa cum vedeti blogul a suferit unele modificari, titlul este cel care graieste cel mai mult. Tema blogului se schimba, de acum inainte postarile nu vor mai fi doar legate de machiaj,beauty ,review-uri ci am sa postez tot ce mie mi se pare ca este de interes pentru voi :). O sa scriu despre viata mea de mamica, despre evolutia lui Matei, voi scrie postari DIY  cu idei practice, postari cu diverse retete culinare....Sper sa va placa noul format al blogului :)

Asa ca azi m-am gandit sa incep cu o postare DIY si sa va arat cum am transformat eu o pereche de sandalute (ca tot a venit sezonul cald).

Inca din iarna mi-am cumparat doua perechi de sandale acelasi model doar ca una pe alb si alta pe albastru...si pentru ca nu imi placeau cum vin pe picior m-am gandit sa le modific. Probabil va intrebati." Daca nu iti placeau cum vin pe picior de ce le-ai mai cumparat?..raspunsul e simplu...perechea a fost 11 lei deci nu as fi ratat ocazia de a-i cumpara :D.... Si nu, nu sunt atrasa de lucruri foarte ieftine ( desi recunosc ca de cand il am pe bebe sunt mereu pe piciorul de a prinde toate ofertele si discount-urile din lume ) doar ca le-am studiat inainte de a le cumpara si am vazut ca le pot modifica in cazul in care este nevoie. Inca de mica am mania cu modificatul diverselor lucruri daca nu imi convenea ceva la ele :)


Si cum a venit momentul de a fi purtate, m-am apucat sa le modific...Initial sandalele aveau aspectul acela de sandale gladiator cu multe barete; imi place modelul asta doar ca ele fiind albe piciorul meu arata ca si cum era bandajat si chiar nu imi placea :(... asa ca m-am gandit sa mai elimin efectiv din barete ca sa eliberez piciorul...


Si prima oara am taiat baretele de sus



Bun...dupa asta m-am gandit ca ok..ce fac cu baretele acum??? Asa ca am mai taiat una :)) de tot...poate asa venea inspiratia :D...Dar am taiat si din acea "limba" din mijloc pentru ca statea suspendata...


Dupa aceea mi-a venit ideea sa ma folosesc de materialul ramas pe langa asa ca am luat un cerc si l-am folosit pentru bareta de sus .



Si am folosit acul cu ata alba sa cos pe unde era nevoie ca la sfarsit nici macar sa se poata da de inteles ca sandalutele au fost taiate si modificate :)

Iar la final rezultatul a fost acesta...



Acum ma simt perfect in ele...mi se pare ca asa se potrivesc mult mai bine pe piciorul meu...Sunt comode si au costat cat un chilipir!
Dupa cum vedeti nu le-am modificat foarte mult dar printr-o simpla bareta taiata aspectul s-a schimbat considerabil.
 Deci in concluzie, daca vedeti ceva ieftin care credeti ca se poate modifica dupa bunul vostru plac eu zic ca se merita sa cumparati acel produs....

Si urmeaza si perechea nr 2.de sandale, cea albastra,  sa va arat intr-o postare viitoare cum le-am modificat.

Pana atunci...

Va pupacim,
Bondarica & bondarelul Matei!

Comentarii

  1. Foarte interesantă ideea :D
    Bine ai revenit!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ai revenit!
    Arata mult mai frumos acum, imi plac mult mai mult :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Le-am vazut si eu in Deichmann. Arata mult mai bine asa, modelul din magazin nu m-a atras. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine ai revenit Bondarica :D. Imi place ce ai facut, la fel ca si tine, am crescut cu foarfeca cum s-ar zice.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Arata super bine. AI facut o afacere foarte buna :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Arata foarte bine sandalutele dupa modificarea suferita:) Bine ai revenit, imi place noul format al blogului, si eu ma gandeam sa scriu mai mult despre chestii ce tin de viata de mamica,bebe, si dinastea. Numai sa gasesc timpul necesar, momentan stau destul de prost cu organizarea treburilor casnice, blog si ce mai am de facut.

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place noua fata a sandalelor, foarte tare!

    RăspundețiȘtergere
  8. foarte frumos, bravo!


    Te invit la giveaway la mine pe blog unde 4 din voi aveti sansa sa castigati un set frumos format din 20 de minioje fiecare!

    FASHION-SPIKE.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma bucur ca o sa postezi si despre bebe si viata de mamica ! Intre timp am devenit si eu mamica si abia astept sa citesc noile postari ! Te pup !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu