BebeStudio11 ceva diferit...

Hello girls!

Va era dor de mine?
Au trecut aproape 2 luni de cand sunt o mamica fericita asa ca e zic ca e timpul sa revin la "munca" :)...
In curand o sa am botezul bondarelului meu asa ca am zis sa va arat si voua ce invitatii de botez am ales sa fac.
Trebuie sa va spun ca mie invitatiile clasice nu prea imi plac si consider ca alegerea invitatiei potrivite poate fi un calvar. Sunt foarte multe modele care efectiv iti fura ochii si chiar daca zici "stop,gata am gasit-o" parca tot mai apare una care sa te faca sa te razgandesti si iar intri in dilema. Asta patesc eu mai mereu...
Cautand pe net tot felul de invitatii la un moment dat mi-a zburat gandul si la marturii asa ca nehotarata fiind asupra invitatiei am stat sa caut idei de marturii...si m-am gandit eu ca trebuie sa fie ceva mai special, ceva ce sa ramana in timp..nu o suzeta de plastic sau vreun ingeras minuscul de portelan care se poate sparge.
Si cautand am dat peste site-ul acesta: www.marturii-botez11.com 
Initial am fost putin cam sceptica, m-am uitat de 10 ori cred la modele, nu eram hotarata dar site-ul asta avea ceea ce cautam eu..si anume imi puteam personaliza magneti de pus pe frigider pe care sa ii ofer ca si marturie. Apoi am vazut ca au si invitatii ceea ce a fost un mare plus...am prins doi iepuri dintr-o lovitura: invitatii+marturii...ceea ce inseamna un singur colet si o singura taxa de posta.
Nu stiu cum e la voi dar pe mine ma seaca taxele postale sau de curierat...pentru ca fiecare leut conteaza (mai ales acum) si uneori mi se par bani aruncati in vant...asa ca tind sa caut site-uri de unde pot cumpara diversificat.
Revenind la site, cand m-am decis asupra modelului pt invitatie si marturie am decis sa le dau mesaj cum ca doresc sa fac o comanda.

Cum a decurs intreaga procedura?
Am dat mail in care am specificat ce model doresc pt fiecare produs in parte, cate bucati , textul pentru invitatii si am atasat mail-ului pozele necesare pentru ca eu am ales modele cu poza inclusa...Am primit mail de confirmare si mi s-a spus ca in decursul a o zi doua am sa primesc un mail cu cele doua produse personalizate ca sa vad cum or sa arate in format final si sa imi dau acordul daca se vor printa sau mai trebuie facuta vreo modificare. Am primit mail-ul ,mi-am dat acordul si in 2-3 zile am primit coletul...
Recunosc ca am avut mici emotii pentru ca nu stiam cum este hartia pe care va fi printata invitatia si nici nu stiam cat de seriosi sunt. De obicei cand fac pentru prima oara comanda de pe un site, oricare, am mari emotii :D

Cand am primit coletul si am desfacut cutia am ramas surprinsa de cat de atent a fost totul impachetat si de cat de bine aratau atat invitatiile cat si marturiile ...mie imi plac, mi se par simple, vesele, de bun gust si personalizate dupa bunul meu plac.

Acum sa va si arat cu arata fiecare in parte:

Invitatiile pe care le-am ales eu sunt cele sub forma de papirus cu poza bebelusului. 
Vin in format de hartie A4, rulate si prinse cu fundite si o suzeta mica atasata fiecarei invitatii in parte si de asemenea la exterior scrie si numele copilasului.
Modelul ales de mine a fost cel cu bebe strumf insa modelele de grafica sunt destul de numeroase si aveti de unde alege.


In interior se gaseste poza bebelusului si textul ales de mine.



Iar marturiile sub forma de magnet mi se par o idee extrem de draguta pentru ca oricine are frigider acasa :D si poate admira cu bucurie poza bebelusului meu si isi va aminti data lui de nastere pentru ca am ales sa ii pun data de nastere, nu data botezului. Asa cu siguranta o sa primim multe urari de la multi ani :)


Ca si invitatiile, marturiile vin ambalate in pungute mici de tip ziplock cu fundita si suzetica.
In privinta marturiilor, modelele de grafica sunt foarte numeroase . Eu am ales un format simplut ca sa scot in evidenta poza atasata :)


Asadar daca vreti ca invitatiile si marturiile voastre sa se pastreze in timp si sa nu fie doar o simpla bucata de hartie va recomand cu drag sa apelati la acest gen de produse personalizate . Cei de la bebe studio 11 mi-au dovedit ca sunt de incredere si ca au produse frumoase si la preturi foarte accesibile.

Si pe final va spun ca tocmai ati facut cunostinta cu ingerasul meu care are acum 7 saptamani iar in pozele prezentate avea doar 4 saptamani :)...

Va las cu ganduri bune si am sa revin si cu alte postari :*

Va pupa bondarica 

Emoticons

Comentarii

  1. Foarte frumoase invitatiile si marturiile , deosebite , ai un bondarel frumos foc . Te pup draga mea :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Hihi, si noi tot magneti vrem sa facem :P.
    Textul de pe invitatie l-am avut si eu la botezul meu, gasisem printre lucrurile bunicii o invitatie si mi-a ramas in minte textul :p.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt foarte originale! Imi place la nebunie modelul cu strumfi!
    Multa sanatate si fericire lui Matei si tie! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce alegeri inspirate! Imi plac mult, ideea magnetului e f draguta. Iar bebelusul tau e tare scump!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine ai venit bebel! :) Sa-ti faci parintii fericiti si tu sa te bucuri de frumusetea vietii! :)
    Mi-ai adus aminte de pregatirile pt botezul lui bebe mic, am fost foarte emotionati! :)
    Bine te-ai intors? Cum au fost primele saptamani? tot ce-mi amintesc de atunci sunt mocutele lui bebe si lipsa somnului la noi :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La noi nu este problema cu somnul :)...noaptea nici nu ii auzi gurita , este foarte linistit...putini colicei dar trec ei :)

      Ștergere
    2. :) frumosi si norocosi! :) va pupam si va dorim sa va bucurati de toate minunatiile! :)

      Ștergere
  6. Hello bondarel Matei Sorin! Esti un frumos! Iti doresc multa sanatate,sa cresti mare si voinic, sa le aduci numai bucurii parintilor. Iar voua la fel, sanatate multa ca sa il puteti creste.

    Ma bucur ca ai revenit. Frumoase invitatiile si marturiile. Cum a fost la inceput? Am vazut mai sus ca e cumintel si doarme noaptea! Super. In rest, cum e? Te-ai obisnuit deja,nu ?! Noi avem 4 luni :) au trecut si colicii..dar vin dintisorii...si tot asa! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  7. Este scump de tot copilasul tau! Dumnezeu sa aiba grija de el, de voi - parintii lui - si va doresc multe bucurii si clipe minunate alaturi de el!
    Ador numele "Matei"! (este si numele baietelului meu :D )
    Esti norocoasa k doarme noaptea. Eu in primii 2 ani nu am dormit nici 5 nopti intregi...si totusi mi-e dor de momentele acelea cand era asa dependent de mine si adormeam cu el in brate!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu