Farmasi Lac de unghii- o noua gama de nuante

Hello girls!

Ca sa incepem saptamana intr-o nota vesela si colorata m-am gandit sa va arat noile nuante de oje Farmasi pe care le-am achizitionat de curand :)
Carei fete nu ii plac oare ojele?
Mie imi plac toate dar pe cele de la Farmasi le ador! Sunt printre cele mai bune oje ( potrivite bugetului  mai ales) pe care le-am testat...Sunt rezistente, se gasesc in culori vibrante si pigmentate, se usuca repede si asa cum am scris si in paranteza , sunt oje pentru buzunarul oricui pretul lor fiind de doar 6 lei :)
Pentru cele care nu stiu de unde sa cumpere produse Farmasi sau au un stand departe de locul unde locuiesc si le este incomod, au la dispozitie magazinul online unde pot sa comande cu incredere  : http://www.farmasi.ro/magazin-online-con-2.html
Dar acum sa va arat ce nuante mi-am ales eu:









Nuanta nr 108

(nuanta asta am pozat-o dupa doua zile de purtat si asa cum se vede oja se prezinta impecabil, doar putin putin stearsa de pe varfuri dar luam in considerare faptul ca zi de zi fac treburi casnice )


Nuanta Nr 113



Nuanta Nr 123

( asta este singura nuanta care nu corespunde cu cea de pe site; ma asteptam sa fie un mov aprins nici de cum un rosu; dar este o nuanta placuta :) 


Nuanta Nr 114



Nuanta Nr 118


Ojele de mai sus fac parte din  noua gama de nuante aparuta la Farmasi :)

Un alt lucru pozitiv pe care pot sa spun ca l-am observat la ojele Farmasi este acela ca nu pateaza unghiile. Chiar daca este vorba despre o nuanta inchisa , puternica data in 2-3 straturi ojele astea nu pateaza si sunt usor de indepartat cu acetona!

Pe langa cele 5 nuante mi-am ales si o baza care promite sa intareasca si sa stimuleze cresterea unghiilor. Nu stiu cat % face la capitolul crescut insa pot sa zic ca sporeste rezistenta ojei  si sunt incantata de ea :) 



Asta am vrut sa va arat pentru ziua de azi :)

Voua ce nuante va mai plac de la Farmasi? Chiar sunt curioasa sa descopar si alte nuante, poate imi dati o mana de ajutor :)


In curand o sa vin si cu o surpriza pentru voi dar mai multe detalii o sa aflati pe 1 Martie ca doar vine acusica martisorul , tot in Martie blogul meu implineste 3 anisori :) + un alt motiv de bucurie : in Martie e ziua mea :)) pe 27 :)

Kissez de la Bondarica


Comentarii

  1. Si mie imi plac foarte mult ojele de la Farmasi:) Stapanaste-le sanatoasa;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi plac ojele de la farmasi, nuanta 118 e foarte frumoasa. Si eu am baza asta si sincer parca ar avea ceva efect, parca le simt mai tari dupa ce o aplic, partea rea e ca este colorata si nu o prea poti folosi sub oje mai deschise sau mai transparente. Eu am de la Farmasi si cealalta baza translucida si sunt foarte multumita de ea.

    http://o-fata-simpla.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. exact aceasi parere am si eu despre ea...si pe mine ma deranjeaza faptul ca este colorata; as fi vrut sa fie transparenta sa o folosesc si pe post de lac fara oja pt ca am observat si eu ca intareste unghiile :) dar pe viitor am sa incerc si cealalta baza :)

      Ștergere
  3. Frumoase's toate. Nuanta nr 108 este preferata mea! :x

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai, dar ce tentatii aici :D 114 trebuie sa o caut neaparat, e o culoare aparte, si nici verdele ala nu e urat :D Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  5. Verdele 118 este superb! Cred ca-l voi achizitiona si eu :-D.

    RăspundețiȘtergere
  6. La Multi Ani de pe acum! Pe 27 martie sarbatoresc si eu o zi de nastere: cea a blogului meu :-D.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce frumoase sunt, sa le folosesti cu placere :*
    Nuanta 113 o am si eu, imi place foarte mult :X
    Am purtat-o de curand aici: http://camynails.blogspot.ro/2013/02/ro-marble-nail-art.html

    Cum e baza aceea? Vad ca sticluta e rosie...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. baza are o culoare roz spre rosu, personal nu ma prea incanta insa acoperita cu oja este foarte buna :)

      Ștergere
  8. Cea verde arata asa bine pe manuta ta :X Pup

    RăspundețiȘtergere
  9. Vai sunt superbe. Eu am din colectia veche cateva dar se aplicau destul de greu. Astea noi se aplica usor?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am si eu din gama veche si nu mi se par ca se aplica greu :) plus ca le am de foarte mult timp pe unele si sunt uimita ca nu s-au uscat
      astea din gama noua parca sunt o nota mai fluide :)

      Ștergere
  10. Da' ce avem noi aicea? Bunatati! Votez pentru 108 si 114! :D Eu am un negru mat pe care l-am folosit destul de des! :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu stiu ca cele mai multe(si Farmasi nu face exceptie) au in compozitie formaldehida si/sau toluen...ceea ce pt o femeie insarcinata e foarte periculos,pt sanatatea fatului ma refer.http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/oja-periculoasa-copii-gravide-7255.html Sunt foarte multe articole pe net despre subiectul asta,eu zic sa te informezi mai bine.Sanatate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. what? nu am voie sa ma dau cu oja :(( ?? dar am folosit si produse de makeup, adica pana la urma nu tind sa cred in chestiile astea..sunt atatea femei gravide care sunt persoane publice si se machiaza, isi fac manichiura si vb aia, fatul nu a patit nimic...
      Am mare grija la produsele de ingrijire pe care le folosesc de genul creme, lotiuni de corp, uleiuri, sapun etc dar mi se pare exagerare sa descopar ca pe timpul sarcinii nu e voie nimic :D

      Ștergere
  12. Produsele de machiaj,cremele,uleiurile etc pot contine iritanti si cativa parabeni amarati la coada listei,care nu iti afecteaza sanatatea. Formadelhida, toluenul sunt dovedite a fi cancerigene si in multe tari din UE sunt interzise in cosmetice.O alta denumire a formadelhidei e Formol.Tu nu simti ce tare pute o oja Farmai cand o deschizi?Ala e mirosul dat de formadelhida.Daca as fi insarcinata,m-as machia in continuare(dar cu produse de buna calitate,evident),creme,uleiuri la discretie,dar NU mi-as vopsi/nuanta parul(pielea capului absoarbe substantele toxice din vopsea) si nu m-as da cu oja cu formol in ea:-)

    RăspundețiȘtergere
  13. Cel mai mult imi place oja verde ! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  14. azi mi-am achizitionat si eu 2 nuante de la Farmasi...sunt absolut superbe:) si ale tale si ale mele:X

    RăspundețiȘtergere
  15. This is a topic that is close to my heart... Best wishes! Exactly where are your contact
    details though?

    My web blog; click here

    RăspundețiȘtergere
  16. I know this if off topic but I'm looking into starting my own blog and was curious what all is needed to get set up? I'm assuming having a blog like yours
    would cost a pretty penny? I'm not very internet smart so I'm not 100% certain.

    Any recommendations or advice would be greatly appreciated.
    Cheers

    My site - dieta daneza pareri

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu