Elf Sparkle Eye Edition-machiaj pentru Revelion

Hello girls!

Imi fac si eu aparitia dupa o lunga perioada de pauza bine meritata...

Pentru ca tot este sezonul sarbatorilor m-am gandit ca ar fi util sa fac review si swatch la cateva paletute de farduri, poate va ajuta sa gasiti nuantele dorite in realizarea machiajului ideal pentru Revelion..

Asadar azi incep cu Beauty Enciclopedia de la Elf Sparkle Eye Edition...

Detin paletuta aceasta de ceva timp insa nu am avut ocazia sa ma "joc" foarte mult cu fardurile ei pentru ca nu am gasit evenimentul ideal. Asa cum va dati seama probabil si din denumirea trusei este vorba de multe farduri pline cu sclipici...
La prima vedere fardurile sunt superbe insa ,cel putin eu, incerc sa ma feresc in general de fardurile cu mult sclipici pentru ca se stie ca acestea au tendinta de a imprastia sclipiciul pe intreaga fata iar pigmentatia este ceva mai scazuta.
Trusa cuprinde 12 farduri uscate, 2 farduri cremoase ce pot fi folosite ca si baza, un creion si o pensula cu doua capete.
Fardurile uscate sunt foarte sclipicioase si sunt destul de prafoase, asadar inainte de a fi aplicate este nevoie de o baza cat mai buna si cat mai lipicioasa in asa fel incat sclipiciul sa nu se imprastie peste tot...Cantitatea de sclipici difera, 3 dintre ele avand un sclipici mult mai fin decat celelalte.
Fardurile cremoase sunt bune si suficient de umede cat sa tina pe loc fardurile prafoase.
Creionul spre surprinderea mea este pigmentat, cremos si desi ma asteptam sa fie in culoarea clasica  negru acesta din paleta sparkle este intr-o culoare maro foarte placuta.

Si acum sa va arat nuantele:
(fardurile au fost aplicate peste fardul alb cremos din trusa)

Randul 1

Randul 2

Randul 3


Asa cum vedeti, sclipiciul este in prim plan. Puse pe o baza adecvata ( primer+fard cremos) aceste farduri sunt pigmentate si se blenduiesc frumos.

 Sfatul meu este sa le aplicati in mai multe straturi si sa lucrati cu ele inainte de a aplica baza pentru fata pentru a realiza un machiaj cat mai curat.

Si cum cea mai buna dovada asupra calitatii fardurilor este machiajul in sine asa ca va las cu o idee de machiaj de seara, potrivit pentru noaptea de Revelion.

Am folosit urmatoarele 5 nuante:







Daca va doriti sa fiti sparkle in noaptea dintre ani aceasta paletuta este potrivita!

Kissez de la Bondarica  

Comentarii

Trimiteți un comentariu