Review: Color Riche Vernis L'oreal NOTD

Hello girls!

Am revenit cu un review despre un produs de care cu siguranta ati auzit si anume lacul de unghii L'oreal din noua gama Color Riche Vernis.
Acest lac este nou aparut pe piata (cred ca de aproape doua luni) si a ajuns in posesia mea datorita celor de la L'oreal care mi-au trimis un colet ( in urma participarii mele la Scoala de Beauty Blogging) de cateva produse printre care se afla si oja pe care mi-am propus sa o prezint azi.

Si acum sa trecem la treaba..

Ce spun cei de la L'oreal despre noul lac de unghii:
"Lăsaţi-vă seduse de mini lacurile cu maxi efecte! Mulţumită top coat-ului integrat în formulă, unghiile voastre vor fi de trei ori mai strălucitoare iar culoarea rezistă până la 7 zile. Nude, şocante sau dramatice, cedaţi noilor tendinţe în culoare" 


Ce spun eu? 
Primul impact si prima impresie pe care mi-a creat-o aceasta oja a fost ca e prea mica sticuluta si as fi jurat ca e tester insa nu a fost asa, e produsul full size care are doar 5 ml !!!(de'aia si ii zice mini lac cu maxi efect)
Nuanta pe care am primit-o eu este 503 Addictive Plum (m-au nimerit super bine cu nuanta ).
Pe site nuanta arata apropiat de cea din realitate desi in realitate este ceva mai inchisa, bate spre o "pruna coapta" :D. Desi nuanta bate spre un mov inchis pe unghii se vede ca un rosu aprins-pruna. M-am chinuit ceva sa reusesc sa surpind cu aparatul foto nuanta reala a ojei insa chiar si la lumina naturala oja tinde sa bata spre o nuanta de rosu aprins.
Sper ca ati inteles :))..va las mai jos poze "explicative" :D
(teoretic asa arata nuanta de pe site)

( si asa arata nuanta suprinsa de aparatul meu) 


(aici pot spune ca nuanta arata cat mai aproape de realitate)

Deci dupa cum se poate vedea m-am chinuit efectiv sa ii surprind nuanta reala. Am facut poze cu blitz, fara blitz, m-am dus afara la lumina naturala si degeaba..parca afara la lumina bate in spre un rosu foarte aprins. 
In fine...
Trecand la pensula pot spune ca este ceva mai diferita. Pensula asta este plata si lata, foarte usor de lucrat cu ea si mai mult ca sigur este facuta din par natural. Este foarte moale si flexibila si mie imi lasa impresia ca perii sunt naturali!


Acum partea de interes...consistenta!
Consistenta este destul de groasa insa acest lucru nu impiedica ca aplicarea ei sa fie usor de realizat!
Imi place foarte mult ca inca de la primul strat unghia este acoperita complet! Se aplica extrem de uniform, fara dungi, bule de aer etc. 
(asa arata oja aplicata intr-un singur strat)
Dupa cum se vede aplicata intr-un singur strat oja pare a fi o nuanta de rosu aprins..:(

Apoi aplicata in doua straturi arata asa...
Nuanta nu este intocmai cea reala, din nou in poza tinde sa bata spre rosu desi ea este o nuanta de mov-pruna superba


Ramanand la consistenta, dupa cum se observa aplicata in doua straturi oja este foarte uniforma si foarte lucioasa. Unghiile se vad de parca ar fi facute cu gel special nu cu oja "normala" si imi da senzatia ca am un strat de "sticla" peste oja. 
Din cate imi dau seama din descrierea celor de la L'oreal, luciul/stralucirea este data de faptul ca in compozitia ei aceasta oja are inclusa si top coat-ul. Pentru cine nu stie ce este top coat-ul am sa va spun ca este acel strat de lac incolor dat dupa ce ai aplicat oja in sine , pentru a oferi unghiilor tale un finish uniform si lucios ca de sticla. 
Ca si timp de uscare pot sa spun ca se usuca suficient de rapid cat sa nu reusesc sa imi stric unghiile :)

Deci pana acum am ca puncte pozitive:
- pensula foarte buna
- consistenta
- aplicare uniforma
- timp rapid de uscare

Dar cum ramane cu rezistenta?
Ai incepe problema! De pe unghiile mele oja asta sare extrem de repede...dupa cateva ore deja varfurile unghiilor numai au oja. In timpul normal in care am obligatii precum preparatul mancarii sau spalatul de vase, aceasta oja nu rezista mai mult de 3-4 ore intacta. Desi sare extrem de repede de pe varfuri pe intreaga unghie rezista 3-4 zile , dar cum pot sa stau cu varfurile nelacuite?
(poza facuta dupa 5 ore ,timp in care am spalat cateva vase si am facut o salata)

Pentru mine oja asta este pusa bine pentru momentele de ocazie in care sunt sigura ca la 2-3 ore dupa ce mi-am lacuit unghiile nu am nici un vas de spalat sau de facut vreo alta activitate gospodareasca!

Cam asta ar fi parerea mea despre oja! 
Daca ar trebui sa ii dau o nota de la 1 la 10 i-as da un 7 cu indulgenta! 
Si am ales nota asta pt ca sunt doua aspecte negative in opinia mea:
1. pretul putin cam piperat de 15 lei pt o oja de 5 ml
2. puterea de rezistenta (desi partea asta e discutabila avand in vedere ca unghiile mele sunt destul de subtiri si in general nu prea imi rezista oja pe unghii , dar nici nu sare de pe varfuri dupa numai cateva ore; in cel mai rau caz sare dupa o zi! )

Am terminat! 
Astept sa aud parerile voastre, daca aveti oja din gama aceasta si in ce nuanta?La voi rezistenta este mare?

Kissez de la Bondarica

Emoticons

Comentarii

  1. Mmmm, mdea! Nu merita!! Iar...ei au alta culoare pe site sin realitate e alta,urat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe site culorile intotdeauna vor arata mai vi sau mai luminate decat in realitate...
      eu ma oftic ca in pozele facute de mine nu am surprins cu adevarat nuanta :(..chiar e frumoasa...un mov pruna perfect pentru toamna!

      Ștergere
  2. Sunt tare curioasa cat rezista daca aplici un top coat peste. Stiu ca ei zic ca are incorporat, dar ma gandeam ca poate va sari chiar si asa pentru ca nu cred ca problema e de "suprafata" ci de fapt oja nu se "prinde" bine pe unghie (nu stiu daca ai inteles ce am vrut sa spun).

    Mi-a parut rau sa aud ca are o rezistenta asa slaba, au culori frumoase in gama si as fi incercat cateva!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adelina..sunt persoane pe care le aud ca lor le rezista toate ojele pe unghii..acum depinde! La mine se nimereste sa nu fie rezistenta..:(

      Ștergere
  3. Mare pacat de nuanta si mi se pare ca pretul nu se justifica, e cam piperat pentru o cantitate asa de mica. In alta ordine de idei, si eu am patit de cateva ori ca nuanta din sticla / de pe unghii sa arate diferit in poze, probabil ca depinde de subtonul ojei. Pentru o rezistenta sporita, ti-as recomanda si base si top coat, asta daca nu ai incercat deja. Eu folosesc doua produse ieftine de la Essence si n-am batai de cap, rezista ojele mult si bine cu tot cu gatit, spalat, frecat.
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am exact aceeasi nuanta de oja si nu imi rezista. Nici mamei mele nu ii rezista aceasta oja mai mult de o zi, desi pe unghiile ei orice oja sta si o saptamana intacta. Eu cu ojele nu ma inteleg foarte bine deoarece am tenul gras si exces de sebum pe unghii. Insa cu oja de la Essence pot dormi linistita. Am cate o oja din fiecare nuanta. Sunt innebunita dupa ele. Am folosit si OPI, si Radiant, oje cu preturi destul de ridicate, si s-au dovedit a fi destul de proaste. Oricum, buna postare!
    Pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  5. Thanks for sharing such a nice thought, paragraph is good, thats why i have read it entirely

    My web-site; Dieta daneza Pareri

    RăspundețiȘtergere
  6. If some one wants to be updated with latest technologies therefore he must be go to see
    this web site and be up to date all the time.

    My website ... Dieta Daneza Originala

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu