Review ser tratament pt par cu ulei de Argan de la Avon

Hello girls!

De curand am dat o mica comanda la Avon, asta in conditiile in care mi-am propus sa numai arunc banii pe orice produs Avon si sa nu ma mai las "mintita" de ambalaj sau"oferta" de pret pe care o are un produs nou aparut in brosura.
De data aceasta insa am fost atrasa de un produs pentru par nou aparut in brosura. Pe langa produsele de "baza" pe care le cumpar mai mereu de la Avon ( batonul corector, geluri de dus,parfum) , produsul acesta pentru par mi-a starnit curiozitatea cand am vazut ca are in compozitie "ulei de argan"
De un an incoace am inceput sa dau mare importanta modului in care imi tratez parul. Daca inainte ma multumeam doar cu o samponare si aplicarea unui balsam banal, acum tin cont sa aplic masti si seruri nutrivitive.
Ce e drept se simte o imbunatatire la nivelul parului, mai ales si datorita faptului nu m-am mai vospit de cateva luni bune si am fost atenta sa imi tai varfurile undeva la 3 luni.
Revenind insa la produsul de azi...este vorba despre serul nutritiv pentru par cu ulei de argan din gama Advance Techniques.



Ca sa va spun sincer, niciodata nu m-am inteles cu produsele din aceasta gama. Am avut sampon, masca, balsam din aceasta gama insa mi se ingrasa foarte repede parul de la ele si am renuntat.

Acum insa am fost atrasa de acest nou ser ce contine ulei de argan :)..
In cazul in care nu stiati uleiul de argan este un fel de "regele uleiurilor" in cosmetica. Contine vitamine, antioxidanti, acizi grasi si toate aceste ingrediente sunt benefice atat pentru par cat si pentru piele.
Uleiul de argan este recomandat sa fie folosit sub forma de masca tratament pentru parul vopsit sau coafat in exces.

Ca tot am lamurit ce e cu acest "ulei de argan", ma intorc la produsul in cauza si vreau sa va spun parerea mea 100% sincera:

- Ambalajul este foarte dragut. Recipientul este dintr-o sticla rezistenta ( stiu asta pentru ca am scapat sticluta pe jos si nu s-a spart yeyy!! ) si are si o pompita care dozeaza perfect.
Asa cum ne-am obisnuit cu ambalajele Avon, prea multe informatii nu gasim insa descrierea suna cam asa:
" Tratament leave-in cu ulei de argan pentru toate tipurile de par. Formula imbunatatita cu ulei de argan hraneste parul uscat, deteriorat si fragil, lasandu-l puternic, sanatos si moale la atingere. 
Mod de folosire: aplicati uniform pe parul umed. Coafati ca de obicei. "

-Cantitatea : 30 ml insa mie mi se pare ca e suficient produs si o sa ajunga pe putin 5 luni ( asta in conditiile in care aplic serul de doua ori pe saptamana). Comparativ cu un alt ser tratament de la Oyster (pe care scrie 60 ml) nu mi se pare ca exista mare diferenta


- Textura este foarte uleioasa, chiar ai spune ca in interiorul acelui recipient este doar ulei de argan. Ceea ce imi place insa este faptul ca pe cat de uleios arata, la atingere este foarte placut. 

- Mirosul este foarte placut!

Cum aplic produsul?
Il aplic in felul urmator: pe parul umed proaspat spalat aplic produsul, il las 5 minute sa fie absorbit de par si apoi ma usuc. 

Am folosit deja de 4 ori acest ser si pot sa spun ca:
- nu ingrasa parul deloc ( important este sa nu exagerezi asupra cantitatii aplicate si sa aplici doar pe lungimea parului; pentru mine este suficient sa apas de 2-3 ori pe pompita)
- se absoarbe foarte bine in par si are si un rol de descalcire a firelor
- parul se aranjeaza si coafeaza extrem de usor si am observat ca se usuca mult mai repede, ba chiar am observat si ceva mai mult volum iar dupa uscare parul e ceva mai "fluffy" 
- fortifica firul de par
- ofera luciu si stralucire parului
- cu siguranta ajuta parul degradat; nu stiu daca intr-adevar scapa parul de "firele despicate" ( de asta scapi doar cu ajutorul foarfecii) insa cu siguranta hraneste foarte bine firul de par

Aspecte negative nu am gasit deloc la acest produs! :)

- Pretul : 20 ron

Mie imi place !!
Voi ce parere aveti despre produsul asta? L-ati cumparat ?

Kissez de la Bondarica 

Emoticons

Comentarii

  1. Chiar imi facea cu ochiul si nu stiam daca sa il iau, sa nu-l iau... Dar e deja cam a5a recomandare si cred ca o sa l cumpar :D

    RăspundețiȘtergere
  2. parca are pretul cam mic , la asta m-am gandit , dar poate are foarte putin ulei de argan...eu folosesc uleiul de cocos de la DM , tot cam asa la pret si stiu sigur ca este unt !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pretul este ok...
      50 ml de ulei de argan pur costa cam 35 lei..
      iti dai seama ca acest produs nu contine doar ulei de argan, poate doar in proportie de 30% (zic eu) :D

      Ștergere
    2. mai mult de 2 picaturi de ulei de argan nu contine! in Plo o sticluta de ulei de argan e 30 lei iar tubuletu de la avon 20 lei ! halal afacere :))

      Ștergere
  3. Il folosesc si eu de ceva timp la fiecare spalare si chiar e foarte bun!

    RăspundețiȘtergere
  4. Trebuie sa-l iau cat mai repede.:D :X

    RăspundețiȘtergere
  5. De mult vroiam sa il incerc,usor usor ma las convinsa:d

    RăspundețiȘtergere
  6. L-am tot vazut pe bloguri si sincera sa fiu acum sunt curioasa sa-l incerc si eu, o sa ma uit sa vad daca il gasesc in catalog si am sa-l comand :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma tenteaza si pe mine foarte mut, cred ca il voi achizitiona. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar am ramas surprinsa cand am citit la tine si m-am uitat si pe sticluta si nu scrie sa il clatesti. Se aplica pe parul umed si apoi se coafeaza ca de obicei. Tu unde ai vazut ca se clateste?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mare dreptate ai=))..of doamne..in loc de coafeaza am citit clateste si aceasi prostie am si scris...m-am uitat pe cutie acum si am vazut. eu am citit direct pe sticla si cu scrisul ala aproape invizibil am citit "clateste"...
      Ma uimea si pe mine faptul ca trebuia "clatit" si nu intelegeam de ce sa il clatesc daca se presupune ca este ser tratament..
      E bine ca macar am avut inspiratia sa il folosesc corect =))

      Multumesc pt observatie..am sa modific :D

      Ștergere
  9. salut! Eu va sfatuiesc ca, in loc sa dati banii pe acest ser care are foarte putin ulei de argan, sa va cumparati ulei de argan bio de la plafar (100ml= 56 RON, exista si in dozaj mai mic). Este mai scump dar este ulei bio, natural. Eu il folosesc si pentru fata si pentru par si pot spune ca a fost mult mai bun decat orice produs diluat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa fac si eu! am mai folosit pentru par ulei de ricin! inainte de baie imi dau la varfuri si un pic pe par si il las 20 min maxim dupa care il spal normal! cu timpu ( cateva sapt) incepe sa se vada diferenta, precizez k am parul f des si firul gros! ce mi.a recomandat o stilista e serul cu silicon,e cam scumpisor in functie de firma dar merita

      Ștergere
  10. ma numesc mihaela si sint din sighisoara as dori si eu un ulei de par cum pot sal comand

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihaela iti recomand sa gasesti un reprezentant avon in zona in care locuiesti...acel reprezentant iti poate face rost de tratamentul cu argan

      Ștergere
  11. Tocmai mi-am comandat si eu tratamentul cu argan de la avon,trebuie sa ajunga in cateva zile si la cate recomandari am vazut despre acesc produs,sper sa mi se potriveasca si tipului meu de par.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu