Review benzi depilatoare: Farmec vs. Avon

Hello girls!

Este vara , sezonul in care nu putem sa ascundem nimic...In sezonul cald totul este la vedere si trebuie sa avem grija sa aratam impecabil in orice moment al zilei. Cea mai stresanta "activitate" de ingrijire pe timpul verii mie mi se pare ca este depilatul. Fie ca folosim lama,crema,benzi depilatoare ,etc in permanenta trebuie sa fim cu ochii pe piele. Daca iarna mai reusim sa ascundem picioarele cu ajutorul unor pantaloni lungi, vara nu avem nici o sansa...
Eu am inceput sa ma depilez pe la varsta de 13 ani...Sincer va spun ca am fost o fraiera, m-am lasat influentata de o prietena putin mai mare decat mine. De ce zic ca am fost fraiera? Pentru ca nu aveam par pe picioare si chiar daca aveam, era un puf foarte blond si rar , abia sesizabil...
Prima oara m-am "ras"(pt ca am folosit lama) pana la genunchi...Si parul meu a crescut cam la 3 saptamani de la prima operatiune..atunci a inceput "calvarul" pt ca mi-a crescut firul negru si de atunci tot ma depilez..
In prezent depilatul la mine se rezuma la urmatoarele portiuni ale trupului: subrat,zona inghinala si picioare insa nu total ci doar in partea de jos (genunchi-glezna)...
As acum am zis eu sunt fericita detinatoare a unui par fin,blond si micut. Pe maini nu ma voi face niciodata pt ca nu am ce par sa iau...
Va spun sincer ca eu nu inteleg fetele care se fac pe spate,sani,pe fata...serios??? Mi se pare absurd...pana la urma existenta parului pe corp are si un rol protector...si de ce sa indepartez un fir de par subtire si blond ca in locul lui sa rasara un fir negru si gros?
Rezumandu-ma insa la metodele de indepartare a firului de par pana in prezent am incercat : lama (pe care o folosesc in general la zona subratului), crema depilatoare care merge de minune in zona inghinala , benzile depilatoare pe care le folosesc in zona inghinala si pe picioare si aparatul electric epilator pe care il folosesc doar pe picioare.
Insa azi vreau sa vorbesc despre benzile epilatoare de la doua brand-uri cunoscute si accesibile: Avon si Farmec.


Incep in a va vorbi despre benzile depilatoare de la Avon pe care le-am luat din curiozitate. Pretul lor in catalogul din care le-am luat a fost de 18 lei si in general cam asta este suma in care se invarte pretul : 18-22 lei.  In pachet sunt 10 benzi depilatoare duble si doua servetele care au menirea de a indeparta ceara de dupa folosirea benzilor.
In schimb benzile depilatoare de la Farmec vin in numar de 7 benzi duble ( 14 benzi in totalitate) +doua servetele cu aloe vera. In general pretul lor este undeva la 10 lei. 


Acum sa trecem la diferenta sau asemanarea benzilor depilatoare:
Ca si aspect mai mult imi plac cele de la Avon pentru ca ceara este pusa pe o hartie cerata si arata mult mai profesionist decat benzile de la Farmec care au ceara pusa pe un plastic incomod care in opinia mea impiedica mult indepartarea benzilor de pe piele. Ca si miros, cele de la Farmec miros ingrozitor insa nici cele de la Avon nu sunt mai breze.

Cantitatea de ceara difera la ambele benzi, cele de la Farmec avand o cantitate mai generoasa de ceara fata de cele Avon, ceea ce permite utilizarea mai deasa a benzilor. Sper ca stiti ca puteti aplica o singura banda de mai multe ori pe piele pana cand aceasta nu se mai lipeste.
 Aici din nou este o diferenta, daca benzile Farmec pot fi reaplicate de 4-5 ori, cele de la Avon merg aplicate de maxim 3 ori. Insa, important este insa si cat de multe fire sunt smulse...

Ei bine..Avon castiga detasat. Are o ceara mult mai buna care chiar smulge firul de par ce trebuie sa aiba cam 0,50-1 cm...insa cred ca puterea de smulgere este data si datorita acelei hartii pe care se afla ceara.
Benzile de la Farmec asa cum am zis au mai multa ceara insa ceea ce nu imi place este ca in mare parte aceasta ramane pe picior si daca numai ai servetel special sa o indepartezi rapid, e cam chinuitor procesul de indepartare.

Astea fiind spuse parerea mea este ca dintre cele doua , benzile de la Avon sunt mai bune! Nu ramane ceara pe picior, indeparteaza foarte bine firul de par , singurul aspect negativ fiind faptul ca are prea putina ceara pe foile de hartie ...
Nu zic ca cele de la Farmec nu sunt bune, insa ma enerveaza enorm de mult faptul ca ceara "curge" de pe acel plastic si ajung sa ma lipesc de toate ce ma inconjoara ...


Voi ati folosit benzile prezentate mai sus? Ce parere aveti?


Kissez de la Bondarica

Emoticons

Comentarii

  1. Eu am benzi de la Farmec si sunt tot pe hartie cerata... tot cu galbenele, dar parca ambalajul arata un pic altfel
    Eu sunt multumita de ele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Singurele benzi depilatoare pe care le-am folosit au fost cele de la Veet - care mi-au provocat o iritatie foarte urata (si culmea, am luat pentru piele sensibila)si nici nu smulgeau parul - si altele, pe care le-am confiscat de la mama (ea le-a luat din Kaufland, cred), se numesc "Sesu" si stiu ca sunt mult mai ieftine, dar nu imi amintesc pretul. Acestea din urma sunt foarte bune si chiar mi-au smuls parul, nu l-au rupt. O sa le incerc si pe cele de la Avon in viitor.

    RăspundețiȘtergere
  3. am incercat doar benzile de la SESU si cele de la Farmec pentru fata. De primele am fost total dezamagita, nici cele de la Farmec pentru fata nu m-au incantat prea tare pentru ca sunt prea late si trebuie sa le tai. Din cate am inteles de la tine benzile de la Avon sunt mai putine si mi se par scumpe plus ca am un feeling ca abia imi vor ajunge pe un picior. Decat sa dau 36 de lei pe 2 pachete mai bine merg la cosmeticiana... Pup.

    RăspundețiȘtergere
  4. am intrat si eu in lumea benzilor cu ceara, dar cu o dezamagire de la veet:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt ok amandoua, imi plac si produsele cosmetice de la Farmec mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  6. Le-am folosit pe amandoua, dar, desi cele de la Farmec par mai "naturale" si pretul emult mai mic. pur si simplu depileaza mult mai prost decat Avon. De aceea, am comandat din nou Avon, care-si merita pretul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Un pachet de benzi de la Avon ajunge pt ambele picioare? As incerca si eu. De la Famec am cumparat dar nu mi se par cine stie ce. Ce alte modalitati de epilare care sa dea randament mai stiti?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu