Leapsa cu premii- Cosmetic Plant

Hello girls!

Tocmai am fost provocata de Adelina , in complicitate cu cei de la Cosmetic Plant, sa povestesc despre peripetiile mele cu acneea. O sa vedeti in cele ce urmeaza si de ce am primit aceasta leapsa si care este scopul ei....

Acum sa va povestesc
Cred ca primul cos mi-a aparut pe la varsta de 13 ani , dar pentru toata lumea asta reprezinta un lucru total normal pentru ca eram la varsta la care se produc multe schimbari hormonale , lucru care evident favorizeaza aparitia acneei..
Tin minte ca prima oara cand chiar m-am simtit stanjenita cu adevarat a fost la sfarsitul clasei a 8-a cand se faceau  pozele de final. Ma uitam la unele colege care aveau tenul perfect iar eu aveam niste "monstrii" imensi pe fata care se vedeau din avion. Ma simteam stanjenita si refuzam sa fac poze!
In ultima zi din clasa a 8a evident s-au facut poze iar eu ma ascundeam pe unde puteam. La mine problema nu era doar acneea care se vedea oribil ci si faptul ca aveam ochii umflati si mici din cauza plansului. O sa radeti cand veti auzi motivul pentru care am plans...insa mama in aceasi zi imi daduse pisoiul la niste straini si ma lasase fara el...si da, am plans de dorul lui:((
Dovada:
( nu este asa ca aveam niste sprancene superbe ? ):))
Si acum daca stau sa ma uit pe pozele din clasa a 8-a , din sute de poze eu apar in  maxim 10....ca sa numai zic ca la bal nu apar deloc:))
Slava domnului, in clasa a 9-a am descoperit fondul de ten si m-am folosit de el pentru a imi masca cat de cat problemele. Insa fondul de ten solutioneaza problema doar pe moment asa ca mereu am fost in cautarea unei creme, a unui leac care chiar sa isi faca datoria asa cum trebuie...
Desi pe la varsta de 19 ani am crezut ca am scapat de problema acneei , m-am inselat pentru ca de aproximativ jumatate de an aceasta si-a facut iar aparitia si ma simt mai rau ca in timpul adolescentei...
Am incercat diferite creme insa tenul meu se impaca cel mai bine cu tratamentele naturiste si cremele pe baza de extracte de plante

Leapsa primita de la Adelina vine ca o gura de aer pentru mine pentru ca aceasta presupune testarea noii game de ingrijire a tenului acneic. Este o gama ce contine extract de busuioc care are efect cicatrizant si mentine sebumul sub control. Sunt curioasa sa o incerc si cu siguranta o sa revin cu pareri asupra ei.



Si pentru ca leapsa trebuie data mai departe catre o blogarita, cea care o primeste este..Miss Sunshine. Draga mea va trebui sa ne povesteti si tu pe blogul tau o peripetie de-a ta cu "monstruletii" de pe fata si cei de la Cosmetic Plant iti vor oferi spre testare gama cu busuioc.

Dar am o surpriza si pentru citioarele blogului...
Si voi puteti castiga un set format din gelul de curatare si lotiunea anti-acnee cu extract de busuioc.
Tot ce trebuie sa faceti este sa imi lasati un comentariu la aceasta postare in care sa imi povestiti si voi o peripetie avuta cu "monstruletii" de pe fata iar eu am sa aleg la final o castigatoare...
Si nu uitati sa dati like si paginii de facebook Cosmetic Plant
Se poate inscrie oricine!


Data limita : ( update) 20 MAI

Abia astept sa citesc peripetiile voastre...

Kissez de la Bondarica

Emoticons

Comentarii

  1. buna! ma lupt cu acneia de la 14 ani ,si tot asa eau tot ce apare pe piata testez si nimik ,miau aparut cateva puncte pe obrazul drept care au crescut mai mari si tot mai mari ,eu care urasc cosurile mam apucat sa fac cea mai mare tanpenie sa le storc si surpriza --- au copt iar si iar ,ufff urasc tenul meu care are exces de sebum si porii dilatati care ma tradeaza exact cand am mai mare nevoie sa arat bine asa ca acum pe 8 mai aratam ca vrajitoarea cea buboasa la ziua ficei mele ( mam fondat eu ) dar degaeaba se vede si acum asa de urat ,nam testat noua gama formata din gelul de curatare si lotiunea anti-acnee cu extract de busuioc si mias dori din toata inima sa pot face ceva sa scap de cosurile nabaioase .

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna!Binenteles ca "monstruletii" apar cand nu trebuie.Tot timpul cand trebuie sa fac poze trebuie sa se mai intample cate ceva care sa ma faca sa urasc pozele respective.Cu o seara inainte sa fac poze pentru facultate,m-am trezit cu un cos din ala mare si dureros exact in mijlocul fruntii,am incercat sa-l extermin dar in zadar si nici fond de ten nu aveam si uite asa am iesit in poza ca o indianca fara sa imi pictez o bulina rosie in frunte

    RăspundețiȘtergere
  3. Cosurile sunt cel mai mare cosmar al vietii mele.Apar cand iti e lumea mai draga sau ai examene,interviuri,petreceri,orice eveniment la care trebuie sa arati bine.Eu am avut probleme cu cosurile incepand de la varsta de 17 ani cand imi apareau niste cosuri mari si pline de infectie.Mi se parea asa aiurea ca eu nu am avut probleme de genul asta pana acum.Marea mea problema e imi apar dintotdeauna cosuri in sprancene!Cea mai amuzanta chestie la cosurile mele e ca sunt mari si au multa infectie in ele si de fiecare data un cos mare e format din mai multe mai mici adica iese putin mai iese putin si te doare vreo saptamana pana iese toata infectia.Si daca imi apare vreun cos incep cu tot arsenalul ceaiuri,creme,argila,masti.Cea mai buna metoda pe care am folosit-o e ceaiul de brusture si salvie sunt nemaipomenite.Ce e mai grav e ca eu imi vad cosurile ca pe miste mari monstri iar multa lume nu le baga atat de mult in seama iar cu timpul am reusit sa devin mai relaxata.Cea mai amuzanta intamplare e cand am mers la tara iar bunica mea care e batrana mi-a observat cosurile si mi-a recomandat tratamente iar eu am ramas impresionata pentru ca eram asa complexata de nici nu puteam sa ma uit la ea stateam cu privirea in pamat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum,Slava Domnului tenul meu s-a mai "cumintit",dar in adolescenta aveam mari probleme.La fel in timpul sarcinii,o luase razna.Aveam cosuri si pe spate,ziceai ca am o piele de crocodil:numai cosuri si brobonele.In timpul liceului,parca era un facut,inainte de un eveniment important,aparea cate un ditamai cosul(probabil din cauza stresului).O intamplare urata a fost prin clasa a 11-a,nu aveam planificat ceva important,dar mi-a aparut unul deasupra buzei superioare.Problema era ca se umfla parca vazand cu ochii si durea rau.Dupa o zi-doua arata de parca imi luasem un pumn in gura.Mi se umflase buza si nu avea nici un cap,nimic.Era mare si rosu si dureros.Cand ieseam din casa il mai acopeream cu produse de make-up,dar arata mai rau.Stiu ca pana la urma am ajuns la dermatolog,imi era frica sa nu se infecteze,desi nu aveam cum sa umblu sau sa scot ceva din el.Cu tratament,s-a rezolvat,dar cateva zile am umblat cu un plasture.Nimanui nu-i venea sa creada ca este doar un cos,la felul cum arata buza mea.In fine,ma bucur ca nu am ramas cu vreun semn,in afara de imaginea mea din acele zile,un pic sifonata.Acum sunt adult si am invatat sa am mai mare grija de tenul meu,de aceea caut produse benefice pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  5. da si eu am patit-o cu vreo 3 zile inainte de inspectia pt. definitivat, mi-au aparut monstruletii pe frunte si pe nas, sa inebunesc, nu alta, dar am dat si cu pasta de dinti si cu zeama de lamaie dar pana nu si-au facut damblaua nu s-au lasat. Dar pana la inspectie nu s-au trecut asa ca am aparut asa cu puncte rosii pe fata.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna!
    Situatia cea mai urata in care m-a pus vreodata tenul meu, a fost in urma cu 2 ani la terminarea liceului.
    Ca orice premianta de top, trebuia sa sustin un discrus de sfarsit de an.Totul ok si frumos, pana la razboiul de pe fata mea.
    O mica excursie de sfarsit de an, m-a procopsit cu o iritatie de toata frumusetea si exact in ziua in care subsemnata trebuia sa prezinte discursul.lupta a inceput.
    Cred ca a fost cel mai penibil moemnt din viata mea pentru ca am stat numai cu privirea in pamant rusinata de tenul meu.
    Din fericire la banchet a fost totul ok!

    RăspundețiȘtergere
  7. Stefania Petcu11 mai 2012 la 12:44

    Salut!O sa vorbesc si eu de patania mea:)
    Eram in clasa a
    10,nebunatica, visatoare, mereu indragostita ca toate fetele de
    altfel.Imi placea un baiat din clasa a 11-a foarte mult,iar clasa lui
    era in drum spre clasa mea, asa ca zilnic il vedeam pe hol.Aveam
    probleme cu cosurile,dar puteau fi stapanite, insa intr-o seara vad cum
    creste ceva exact in varful nasului,m-am tot frecat si nu i-am dat
    atentie.
    Surpriza a doua zi..cand m-am trezit ma uit in oglinda si
    vad..aveam un cos imens exact in varful nasului:(( am incercat sa-l
    maschez cu ce am avut la indemana,dar in zadar, am mers la scoala si cum
    uitasem de baiatul pe care-l placeam il vad pe coridor, trec pe langa
    el si incerc sa nu ma uit la el, dar dupa ce trec de el,il aud
    spunandu-i colegului sau razand:" Are nasul Baba Cloantei",am rosit
    toata , imi venea sa intru in pamant si am mers mai departe, de atunci
    nu mi-a mai placut de el si mi-am schimbat total parerea despre el!Acum
    am invatat ce produse sa aleg pentru tenul meu si cum sa am grija de
    el:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna! Cea mai oribila perioada din viata mea a fost pe perioada liceului,imi facusem si eu primul meu prieten si trebuia sa iesim la intalnire. Eram foarte nerabdatoare, asa ca in ziua de dinaintea intalnirii,de nerabdare, doream sa ma pregatesc cat mai bine si mi-am pus pe fata si pe corp toate nebuniile ce le-am gasit prin casa(deh...copila :)) ). Bineinteles ca pana seara tenul meu a inceput sa reactioneze si m-am trezit cu un cos in varfului nasului. Si cu dusmanul trebuie eliminat, mi-am infipt unghiile in el. A doua zi de dimineata m-am trezit cu un nas imeeeeens, rosu, si cosul isi triplase dimensiunile...ma durea toata fata de la el. Unde sa te mai duci la intalnire in halul ala?! Mi-am pus un bandaj pe nas si i-am spus prietenului meu ca nu pot iesi ca m-a muscat un paianjen :)) m-a crezut saracul si am ramas la mine in curte, la iarba verde...Dupa vreo 3 ani i-am zis si lui adevarul :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Pana acum ma consider o norocoasa deoarece nu am avut probleme mari cu tenul.Am tenul sensibil,usor iritat,dar cu ajutorul cremelor il "calmez".Prima peripetie pe care am avut-o din cauza unui "monstrulet"(spun monstrulet pentru ca arata oribil,era in piele si destul de mare) am avut-o chiar in ziua cand am implinit 18 ani.Toate bune si frumoase cu o seara inainte,pregatiri,alegerea machiajului iar in dimineata urmatoare m-am trezit cu o umflatura in zona nasului,destul de aproape de ochi groaznica incat imi venea sa mor,iar mama spunandu-mi: Nu putea sa mai astepte si el inca o zi si sa nu iasa acum:))

    RăspundețiȘtergere
  10. Spre deosebire de celelalte fete, eu pot spune ca nu am avut probleme majore la varsta adolescentei,in ceea ce priveste tenul, insa bucuria mea de atunci s-a transformat peste ani, in stresul de acum.Daca la 13-14 ani ni se pare destul de greu sa acceptam starea tenului nostru, desi poate sunt putini cei care se uita mirati la noi din acesata cauza, sa vedeti ce chin este pe la 33 de ani, varsta mea de acum! Mirare este putin spus atunci cand ma refer la reactiile celor din jur! Sau poate ca aceste reactii sunt mai exacerbate doar in cazul meu, tinand cont ca eu ma laud uneori cu niste protuberante de toata frumusetea. Ba mai mult decat atat, de cateva ori, pentru a evita sa mai dau explicatii pentru acestea, am gasit de cuviinta sa le bag la intuneric, adica le-am acoperit pur si simplu cu leucoplast.Iar aceste momente s-au petrecut atunci cand aveam vreo intalnire, o petrecere, o iesire cu prietenii sau alta sindrofie. Deci, in cele mai frumpase momente. Bineinteles, ca pe parcurul timpului, in limita posibilitatilor financiare, am incercat eu sa tin in frau aceasta manifestare, la fel cum incerc mereu sa fac ceva cu porii astia deschisi si secretia de sebum, insa nu reusesc mereu sa controlez. Tocmai de aceea, ori de cate ori aud despre produse pentru ten acneic sau gras sunt prima care as testa.De data asta nu am fost prima, pentru ca abia acum am citit postarea, insa nu m-am dat in laturi! :)
    Si ca sa fac haz de necaz,am ajuns la varsta de 33 de ani, insa ma simt ca la 13! Ceea ce nu va doresc si voua! :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu