Haul Seventeen

Hello girls!


Azi vreau sa va arat un haul de produse Seventeen. Am primit coletul in urma cu vreo 3 zile si de atunci le tot inspectez si testez ca sa imi dau seama cat de bune sunt. Daca va puneti intrebarea de unde le-am luat, de fapt nu le-am cumparat ci le-am primit drept premiu in urma concursului facut de Special K.
Referitor la produse, am primit asa:
*3 produse din gama de ingrijire si anume:
- un set format din o lotiune de corp si o apa de toaleta
- un demachiant pentru ten mixt/gras
*3 produse de make up:
- o trusa formata din 4 farduri de ochi+blush
- un fond de ten
- un rimel
*2 accesorii de make up:
-o pensula retractabila
- o pensula pentru pudra
*1 set de 3 oje special pentru manechiura french

Si pentru ca deja mi-am format o prima impresie, am sa iau fiecare produs in parte si am sa va spun care este parerea mea pana acum despre produsele Seventeen primite:

Primul produs: setul pentru french
Format din 3 oje: alba, roz si incolora ; benzi ajutatoare si un betisor pentru cuticule
Cum le-am primit am si incercat sa imi fac unghiile si pot sa zic ca sunt dezamagita de calitatea lor. Spun asta pentru ca la doar cateva ore de la aplicare oja a sarit de pe unghii si ca sa va demonstrez ca nu mint o sa vedeti poza de mai jos.

Urmeaza trusa de machiaj formata din 4 farduri de ochi si un blush. Am atins doar foarte putin fardurile si nu m-au convins. Nu par prea pigmentate insa deocamdata ma abtin de la prea multe comentarii pentru ca nu am realizta nici un machiaj cu ea . O sa revin cu pareri mai tarziu cand am sa o folosesc!
Ce m-a surprins placut la ea este faptul ca la oglinda are atasate doua lumini. iar ambalajul este foarte elegant.
Fondul de ten cred ca m-a surprins cel mai mult, in cel mai frumos mod posibil. Imi place ambalajul, pompita iar produsul propriu zis este surprinzator de placut. Pana acum nu am mai incercat fonduri de ten de la Seventeen si nu ma asteptat sa fie asa placute. De 3 zile il folosesc numai pe el si pot sa spun ca imi place textura, mirosul, puterea de acoperire, efectul de naturalete pe care il confera . Ma gandesc sa ii ofer pe mai tarziu un review separat doar lui, doar ca vreau sa il mai incerc ca sa fiu sigura asupra a tot ce o sa zic despre el.

Rimelul este si el foarte fain. Imi place periuta insa consider ca este prea mare. O sa ii fac si lui un review in viitoarele postari.

Acum, cele 3 produse de ingrijire. Apa de toaleta si lotiunea de corp fac parte din acelasi set. Despre apa de toaleta pot sa spun ca este foarte puternic parfumata si extrem de dulce. Prima oara cand o pulverizez are un miros prea puternic insa dupa juma' de ora devine mult mai placuta si rezista mult timp.
Despre lotiunea de corp am observat ca are un sclipici extrem de fin si placut in compozitia ei. Face pielea sa pana lucioasa si stralucitoare insa intr-un mod extrem de subtil. De parfum numai vorbesc, pentru ca este la fel de puternic si persistent ca si cel al apei de toaleta.
Iar laptele demachiant, este ok insa ma cam pisca atunci cand il aplic si am observat ca are o putere de curatare destul de mare.
Si cele doua pensule. Imi place cea pentru pudra, este fina si de buna calitate, insa cea retractabila nu ma convinge si nu imi este utila pentru ca am alte pensule de geanta ,pe cele de la cosmetic style.
Asa cum am zis, aceasta este prima mea impresie asupra produselor primite. Nu prea m-am intalnit eu cu produsele Seventeen, pana in prezent avand doar 2 oje de la ei. Iar dintre produsele prezentate mai sus cel mai mult am fost impresionata de fondul de ten si de rimel.


P.S: Nu uitati sa va inscrieti la concursul meu de machiaj. CLICK AICI

Kissez:*

Comentarii

  1. am scris mai demult despre acest fdt,mi-a placut si mie f mult. seamana cu bourjois flower perfection.puup

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoase toate :D.
    Sa le folosesti cu mare placere :*.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur f mult ca ai fost obiectiva, si nu ca muuulte bloggerite care, cand primesc vreun produs, castigat sau nu, il divinizeaza intruna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mada..tind sa cred ca toate review-urile mele sunt pe bune. Chiar si in cazul unui produs primit nu pot sa il recomand daca eu stiu ca nu l-as mai cumpara niciodata...pana la urma asta este scopul blogului..de a le ajuta pe alte fete sa faca alegerea corecta in ceea ce priveste produsele de make up si ingrijire..

      Ștergere
  4. sa le folosesti cu placere , imi plac toate si mie trebuie sa mi cumpar si eu niste pensule de calitate .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poti sa iti iei pensulele de la elf..sunt calitative si pretul este rezonabil.

      Ștergere
  5. lotiunea de corp imi place si mie , am avut mai de mult una , chiar o sa mai cumpar !

    RăspundețiȘtergere
  6. si mie imi place mult fondul de ten :) Il folosesc zilnic :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Super premiul ! Congrats.

    Loțiunea de corp e supeeeeeeeer, mor după miros și o folosesc mai ales vara. I-am și făcut review parcă:))
    Am vrut și apa de toaletă, dar până mă trezisem eu, nu mai era și apoi am uitat să o mai caut...
    Dar acum voi începe să o caut iar :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Felicitari!
    Sa le folosesti cu placere pe cele de care esti multumita :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi place lotiunea de corp.Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa le folosesti cu placere! Arata delicios :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Dragute produsele!:) Trusa de machiaj are nuante placute!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu