Haul Avon....

Hello girls!

Stiu ca prezenta mea pe blog iar a devinit rara...motivul: vara:).
Imi petrec timpul mai mult pe afara, in curte, gradina , prin sat:D prin parc si nici chef sa ma machiez nu am mai avut pentru ca nu vad rostul de a ma machia daca intentionez sa stau la soare. Dimineata cand ma trezesc, imi propun sa ma machiez insa cand ma uit pe geam si vad atata soare si o zi asa frumoasa de facut plaja, ma razgandesc.
Noroc cu evenimentele din weekend, nunti, cununii, botezuri ca asa mai reusesc si eu sa umblu la produse si sa fac "practica" pe alte persoane:).
In rest nu pot sa spun decat ca...prea multe achizitii si prea putin folosite sau incercate:D
Azi vreau sa va arat un Haul cu produse Avon:

In care gasim:1. Demachiant pentru machiaj persistent: care mi se pare o mare porcarie:D. Nu imi place deloc; trebuie agitat bine inainte de aplicare si lasa o pelicula uleioasa pe suprafata tenului, chiar si in conditiile in care ma spal pe fata dupa ce am aplicat demachiantul. Are un mare minus pentru ca nu sterge machiajul , mai ales rimelul waterproof . Nu il recomand!

2. Lotiune cu betacaroten de accelerare a bronzului: Lotiunea in sine este ok, imi place mult mirosul si consistenta usoara; intra repede in piele. In ceea ce priveste" accelerarea bronzului" probabil face ceva in sensul asta insa eu oricum am un pigment dificil care nu prea se coloreaza:D...dar putin bronzata sunt:)

3. doua creme de fata Solutions care au fost la oferta 25 de lei impreuna. Nu imi place mirosul lor.

4. 3 spray-uri de corp cu diverse arome. Sunt o buna alternativa pentru cele care nu au timp sa aplice o crema sau o lotiune de corp.

5. patru oje nuantele: Coral Beat, Perfectly Flesh, Decadence si Clear.

6. Ruj Ultra Color Rich nuanta Latte

7. Ruj persistent nuanta Cappuccino

8. Rimel persistent nuanta Black

9. Perie de geanta

Cam atat pentru postarea asta:*. Ar mai fi fost de aratat si batonul corector de la Avon fara de care eu nu pot sa "traiesc". Am devenit dependenta de el:D pentru ca este foarte bun pentru tenul meu si afectiunile lui:D. Singurul aspect negativ ar fi acela ca dupa multi ani de folosire a acestui baton, pielea mea din zonele cu probleme a devenit cam uscata.

Kissez:*
Pentru intrebari, propuneri etc ma gasiti la adresa: blaiedutz@yahoo.com

Comentarii

  1. mie nu imi plac sprayurile alea.mi se pare ca nu fac nimic. si nu stiu daca au rol sa inlocuiasca lotinea de corp pt ca nu hidrateaza deloc :(

    Dar alea de fata sunt foarte bune :D

    Kisses

    RăspundețiȘtergere
  2. Sprayurile de corp nu-mi plac,dar deloc ! Sunt extra concentrate cand le aplici , tusesc si ma sufoc de fiecare data desi le aplic in spatii aerisite. Iar dupa 10 min nu se mai simt deloc...
    Momentan am unul cu capsuni ( primit) si miroase groaznic

    RăspundețiȘtergere
  3. toate sprayurile lor de fata/corp sunt pline de alcool. As in UBERpline. Nu hidrateaza, din contra, usuca si doar parfumeaza pe termen scurt. astra ti-o spune un rep vechi de 7 ani :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai grija cu spray-urile alea ,mai ales daca te expui la soare.Contin alcool si daca nu ma insel,in cantitate destul de mare.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. conform spuselor voastre am sa renunt la spray-uri:D...multumesc de sfat:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce nuanta frumoasa are oja mov:x . Sa le folosesti cu placere:*

    RăspundețiȘtergere
  7. deci sprayul ala din mijloc il adoooooooooooooor !!!

    RăspundețiȘtergere
  8. poti sa imi explici si mie ce ar insemna in cuvintele tale un "haul"? :D am tot vazut pe bloguri si nu stiu cu ce cuvant sa-l asociez..

    RăspundețiȘtergere
  9. un haul e prezentarea in mare a mai multor produse (beauty, haine) cumparate recent si inca netestate

    RăspundețiȘtergere
  10. eu folosesc spray de corp de la avon...

    RăspundețiȘtergere
  11. Crema pentru accelerarea bronzului face minuni, in cazul meu...o recomand fara ezitare.. o folosesc de aproximativ 4-5 ani..

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu