Review fond de ten Studio Sculpt Mac...

Hello girls!
Azi vreau sa fac un review asupra fondului de ten Studio Sculpt de la Mac.
Initial am vrut sa-mi iau o nuanta insa uite ca m-am ales cu trei. Am vrut sa imi cumpar doar o nuanta mai inchisa ,adica pe NC 37 insa m-au tentat si celelalte nuante chiar daca sunt mai deshise si vara le folosesc mai greu, anume NC 35 si Nc 25. Pentru inceput trebuie sa spun ca acest fond de ten are textura ceva mai diferita decat fondurile de ten normale. Textura este asemanatoare cu cea a unui gel. Eu personal o vad ca fiind o combinatie de gel cu fond de ten cremos. Este un fond de ten hidratant, are SPF 15 iar puterea de acoperire este oarecum medie.
Imi acopera perfect pistruii si uniformizeaza foarte frumos culoarea te
nului insa un minus il are prin simplu fapt ca nu acopera cosurile rosiatice.
Ce imi place: faptul ca este un fond de ten usor, se blenduieste perfect, nu lasa senzatia de ten incarcat si nici nu creaza efectul de masca. Mai imi place si ca ofera un aspect luminos si sanatos tenului. Tot un plus il reprezinta capacitatea nuantei fondului de ten de a se adapta nuantei naturale a tenului.
Ce nu imi place: dupa aproximativ 6 ore, pe tenul meu acest fond de ten incepe sa luceasca destul de mult in zona T si trebuie sa il fixez cu pudra.
Nu il recomand persoanelor cu un ten foarte gras sau cu acnee . Este mai mult un fond de ten destinat persoanelor cu un ten normal sau uscat.
Aplicarea fondului se face foarte usor cu o pensula de fond de ten deasa in peri, cum ar fi cea de la elf gama studio. Nu recomand pentru aplicarea acestul fond de ten : buretelul.

Si cam asta am avut de spus asupra acestui fond de ten...
Ca si nota din 10 ii dau vreun 7-8. Nu m-a impresionat asa de mult incat sa spun ca nu as putea sa stau fara acest fond de ten sau ca sunt dependenta de el si ca il folosesc zi de zi:D
Tot mai mult imi place Colorstay:X

Kissez:*

Comentarii

  1. curiozitate: e rezistent la transfer cat de cat?
    si doi: cat a costat? merciiii

    RăspundețiȘtergere
  2. Andreea: rezistent la transfer este insa cum am zis pentru tenu meul dupa 6 ore incepe sa devina cam uleios si se cam strica treaba cu "rezistenta"..
    Eu am luat fondurile de ten de la o fata prin cineva cu 90 lei...dar habar nu am cat costa la Mac Baneasa...eu nu cred ca am sa ajung vreodata pe acolo:)) e prea departe:D...

    RăspundețiȘtergere
  3. l-am avut , dar nu mi-a placut. tot la studio fix raman. puuup

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu