Oje Flormar

Hey girls:)


A venit canicula, lucru pe care cred ca mai toata lumea o resimte...
Eu recunosc, sunt foarte sensibila la caldura, asa ca in mare parte prefer sa-mi petrec timpul la adapost;)).....
Ieri am fost la emisiunea de pe Etno -" Distractie in bucatarie"(in direct) unde am prezentat una din piesele de colectie ale Catalinei Tabacaru:) ( sper sa am cat de curand filmarea ca sa va arat si voua). A fost super experienta si din toamna sper sa avem aparitii peste tot, Antena 1, Prot TV, Acasa.....oriunde e loc si pentru noi, pentru ca vrem sa aratam lucruri frumoase...:)

Revenind la tema blogului, in ultima vreme mi-am achizitionat mai mult creme de corp sau fata, produse de ingrijire personala...pentru ca serios vorbind, pe vremea asta caniculara , prea putin chef am sa ma machiez.
Ce mi-am achizitionat nu de mult, sunt trei oje de la Flormar. Am ajuns sa ador ojele de la ei, am vrut sa-mi iau si oja crackle insa nu am gasit pe negru, culoarea pe care o vroiam. Ojele sunt foarte rezistente, au culori extrem de dragute...chiar daca vara se poarta culori mai trasnite, mai aprinse si vesele..eu am optat pentru 3 culori nude. Am vrut nuante pale, nude pentru ca avand unghiutele foarte scurte , am vrut sa le dau un aer ingrijit, curat.





Kissez:*

Comentarii

  1. Imi plac foarte mult nuantele pe care le-ai ales de la Flormar!:X

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari pt aparitia la tv si la cat mai multe! :*

    imi plac mult nuantele ojelor :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu