Ce as cumpara mereu de la Avon

Buna fetelor!


Din nou revin pe ziua de azi:)..prima postare fiind cea de mai jos

De mult timp intentionam sa fac o postare de genul cu referire la produsele Avon. Cred ca majoritatea dintre voi aveti produse de la ei acasa, fie ca sunt produse de make up sau pentru ingrijire. Desi in ultimul timp am inceput sa cred ca Avon este un brand de duzina, totusi exista cateva produse pe care le-as recumpara fara sa deschid ochii. Am observat ca aproape la fiecare comanda am tendinta de a-mi cumpara cam aceleasi lucruri pe care le cumpar de obicei, mai ales in ceea ce priveste produsele pentru ingrijire.
Si acum sa va spun ce as recumpara.....


Fondul de ten Calming Effect despre care am tot spun prin postari ca il ador si ca este unul dintre fondurile mele de ten favorite.


Mascara Super Shock- inca de cand a aparut m-am indragostit de periuta acestui rimel. Am vreo 3 in colectie in momentul de fata. Am avut mai multe insa le-am aruncat pentru ca se uscasera.
Perle iluminatoare- la fel, le ador. Imi place efectul natural pe care il lasa, nu sunt extrem de sclipicioase, le folosesc in fiecare zi.
Rujul Color Rich- poate unul din cele mai bune rujuri de la Avon. Textura cremoasa si destul de rezistenta, culori variate si intense sau naturale, tot ce mi-as putea dori de la un ruj:)

Demachiant pentru ochi- curata bine si nu provoaca usturime la nivelul ochilor

Gama Avon Care -in special lotiunea de corp din aceasta gama


Gelurile de dus din gama Avon Senses



Gelurile de dus pentru igiena intima


Cremele pentru picioare

Astea sunt produsele pe care le-am folosit cel mai mult de la ei si mi-au placut atat de mult incat le recumpar de fiecare data. Restul produselor imi plac, unele se dovedesc a fi bune, altele mi-au creat dezamagiri insa pe cele prezentate mai sus le-as cumpara indiferent de pret, discount sau oferta.
Voi ce ati mai adauga? Exista vreun produs de sus care sa nu va fi facut aceasi impresie buna?

P.s: tin sa mentionez ca aceasta postare nu are absolut deloc rol de reclama. Veti gasi aici doar parerea mea sincera asupra unor produse pe care le folosesc de mai bine de 8 ani


Pupici!

Comentarii

  1. Perfect de acord cu mascara Super Shock, perlutele iluminatoare, gelurile de dus, cremele si exfoliantul pt picioare.
    Mie-mi plac si unele parfumuri de la ei ca de exemplu - Slip into, Far Away, Rare Gold, Pur Blanca si Little Black Dress. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. @Iulia: da, am uitat de parfumuri :D....eu sunt fana Nr 1: Little Black Dress, Far Away si Percive :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cremele pentru picioare si gelul pentru igiena intima sunt exceptionale, si mie imi plac :D Dar trebuie sa disagree la partea cu Avon Calming effects, m-am trezit cu o multime de cosuri dupa ce am folosit cateva sticlute si cu greu am scapat de ele.. Si nici rujul UCR nu imi place asa mult.. Mi se pare cremos, e ok la partea asta, dar nu rezista aproape deloc, daca mananc sau beau, nu-l mai am pe buze :( pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Lauren: te cred, fiecare are tenul diferit si cosmeticele se manifesta diferit de la om la om...
    eu am spus numai din punctul meu de vedere ce imi place:) si sunt constienta ca exista persoane carora nu le plac anumite produse mentionate mai sus:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Gelul pentru igiena intima mie mai mult mi-a facut probleme. Are alcool in ingrediente si usuca zona aceea, nu cred ca ai observat.Pe mine m-a afectat foarte mult, pentru ca nu aveam nevoie de piele uscata, ci de putina hidratare. Nici nu mai cumpar produse de igiena intima care contin alcool in capul listei ingredientelor. Te-as sfatui sa renunti la el...

    RăspundețiȘtergere
  6. mai cumpar si eu din cand in cand cate ceva de la avon , dar nu m-am indragostit de nici un produs. te pup

    RăspundețiȘtergere
  7. Blonde Kitten: am observat ca are alcool in el, chiar miroase a alcool sanitar dar m-am gandit ca tocmai asta este rolul gelului, sa dezinfecteze....deocamdata nu am avut nici o problema de la el desi il folosesc de mai bine de un an....cu siguranta ca daca am observ vreun efect negativ renunt la el:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Incearca ceva pe baza de plante, sau bicarbonat de sodiu dizolvat in apa, nicidecum geluri intime.Alcoolul e prea dur, nu ai ce sa dezinfectezi in zona aia, poti doar sa cureti usor. Eu iti spun ce am patit eu, chiar daca zona aceea iti pare rezistenta acum, si crezi ca iti faci un bine, nu e chiar asa. Cauta un produs care nu contine alcool, ceva cat mai natural, nici nu stii cat de sensibila poate fi pielea acolo. Mai bine previi decat sa tratezi. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. Blonde Kitten: mersi pentru sfaturi:) am sa tin cont de ele..
    in ceea ce priveste alte alternative, mai foloseam inainte ceai de musatel..dar e prea mare efortul:)).....gelurile astea sunt mai la indemna...

    RăspundețiȘtergere
  10. Rimelul Super Shock imi place si mie, dar de rujuri sunt dezamagita. Usuca buzele si nu rezista. Mai mult imi plac cele Mega Impact.
    Pup XOXO

    RăspundețiȘtergere
  11. Si mie imi plac foarte mult perlutele lor iluminatoare.Sunt nr one:).De asemenea mi-au placut foarte mult:masca de par cu masline( e geniala), parfumul Today( mie mirosul imi aminteste de parfumul caprifoiului- mai este cunoscut si sub denumirea de mana Maicii Domnului),gelul de dus immagine, masca de fata cu namol si minerale si uleiul de par cu extract de trandafir marocan.In general produsele lor din gama spa sunt bune.

    RăspundețiȘtergere
  12. Si mie imi place tare mult Mascara Super Shock, la fel si cea Super Shock Max, pe care tocmai mi-am achizitionat-o(iar). Si gelurile pentru igiena intima imi plac mult, mai ales cele cremoase, celelalte imi par mult prea lichide, prea apoase. Prima data cand mi-am luat unul ma uitam ciudat la el, intrebandu-ma daca nu cumva e numai apa.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu