Alte achizitii elf....

Hello girls!

Postarea de azi e una "calda" pentru ca tocmai a sosi coletul de la elf....stiti prea bine ca a fost din nou o reducere de 20%pentru produsele din gama normala asa ca nu am rezistat tentatiei si am luat cateva produse pe care eram curioasa se le incerc...

In primul rand am luat 3 rujuri...nuantele: Posh, Gipsy si Classy.

Eram extrem de curioasa sa vad cum sunt rujuletele pentru ca am mai vazut un review pe aici ,pe colea si trebuia sa vad chiar eu cu proprii mei ochisori de ce sunt in stare. La prima vedere pot sa zic ca imi plac mult, mai ales Posh si Gipsy care sunt foarte pigmentate. Cel Classy este mai lucios si mai putin pigmentat.

De la stanga la dreapta: Posh, Gipsy si Classy


Un alt produs care imi facea cu ochiul de mult timp era: sabloanele pentru sprancene. Desi am citit destul de multe review-uri in care se faceau plangeri asupra materialului, ca este plasticul dur sau ca modelul sprancenelor este acelasi pe toate cele 4 sabloane, totusi am zis sa le incerc.


Am fost placut surprinsa sa descopar ca sabloanele sunt chiar ok, plasticul este flexibil, sunt 4 modele diferite; unul dintre modele este fix modelul meu ; nu sunt prea lungi , nu sunt subtiri...chiar imi place:) si abia astept sa-l folosesc.

Si din nou a trebuit sa mai imi cumpar 2 perechi de genute, cu aspect dramatic. Imi plac genele si le folosesc atunci cand machiez pe altcineva. Eu folosesc o pereche pentru mine de vreo 7-8 ori si arata la fel de bine ca la prima purtare.


Si cam astea sunt...
Pana in momentul de fata sunt multumita de produsele elf, unele intrand chiar in categoria de Top.

Inca mai sunt produse care se doresc a fi incercate dar o iau cu pasi mici:D...nu vreau sa fac gaura in buget prea mare:))....


Kissez:*

Comentarii

  1. Buna. Chiar bantuiam ieri pe site-ul de la ELF si ma intrebam cum sunt genele. :D Tu folosesti alt lipici la ele? Ca am vazut prin comentarii ca cel de la ele e gol.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Camyutza...da am un lipici separat de la DUO, il gasesti pe genutze.ro. costa 20 de lei tubul dar tine foarte mult :)...

    RăspundețiȘtergere
  3. cred ca o sa-mi cumpar si eu classy...imi place !

    RăspundețiȘtergere
  4. eu am classy si-mi place f mult.joi cred ca pun comanda si eu ca e transportul gratuit:D.yupy

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am avut curajul sa cumpar vreun rujulet la 8 lei de la Elf. Nu stiu de ce , poate pentru ca nu am vazut reviewuri/swatchuri cu ele. Cel Classy chiar imi place. :)
    Sa le folosesti cu mare drag!
    Pupici!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. :) Hellow! :D Classy e foarte fain. :D

    RăspundețiȘtergere
  7. O sa incerc si eu sabloanele pentru sprancene, desi ma temeam ca nu vor fi prea bune asa cum si eu citisem in diverse review-uri :-D plus ca nuanta Gypsy mi-a facut cu ochiul ;))

    Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  8. Si pe mine ma tenteaza sabloanele pentru sprancene, dar inca nu mi-am facut curaj sa le cumpar. Abia astept impresii :).
    De asemenea, nuantele Gipsy si Classy sunt super cute.

    Sa le folosesti cu placere!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu