What's in my purse!

Hello girls!

Am revenit pe blog cu un tag pe care l-am vazut de foarte multa vreme circuland printre voi.. In ultimul timp nu m-am simtit bine si se pare ca mi-am iesit din ritmul de a posta. Sper ca nu m-ati uitat:D....
Revenind la ideea tag-ului, trebuie sa va arat ce am eu in gentuta.
Pentru mine geanta in general reprezinta o necesitate ,nu o moda sau un trend. Nu as putea niciodata sa plec din casa fara geanta. De obicei, am doua gentute. Una mica pentru deplasarile scurte, in apropiere de casa:D...si una mare pentru deplasarile in Bucuresti. Desi incerc pe cat de mult posibil sa ma limitez la lucrurile pe care le iau in geanta cu mine, mereu ma trezesc ca am geanta grea:D.
Am cam vreo 3 genti mari, insa de ceva timp incoace m-am indragostit de o geanta de la Avon, iar genti mici am vreo 4-5 dar doar pe vreo 2 le bag in seama din cand in cand. Azi am sa va arat cele mai purtate genti.

1. Prima geanta, cea mica este luata de la un magazin no name, am dat 13 lei pe ea:D..Imi place, este foarte moale materialul si este destul de incapatoare:)

Nu intra foarte multe lucruri in gentuta asta, asa ca imi iau strictul necesar: un pachet de servetele, o agenda (primita de la Modniza pe care o indragesc enorm si pe care o folosesc si pe post de portofel:D), un portofel roz mic in care am niste lucruri "salvatoare" din punctul meu de vedere( am o batista de la Sf. Dumitru, o fiola de calciu:D nu se stie cand am nevoie de ea:)), un tampon in caz de..., si un "pachetel" ce contine flori sfintite si o bucatica mica de tamaie). Nu plec nicaieri fara micul meu "pachetel" protector.

2. Gentuta mare, este de la Avon. Imi place culoarea si faptul ca este spatioasa

Cum geanta asta este muult mai incapatoare imi permit sa car dupa mine mai multe lucruri cum ar fi:
-agenda roz de la Modnitza

-portofelul roz"magic":D in care mai adaug ceva medicamente gen un algocalmin, aspirina, calciu pastile sau o papiota cu un ac..

-portfardul

-un parfum

-cheile

-un telefon pe care il iau doar pentru ca are radio si muzica pe el

- servetele, pixuri, evantai

-o mapa pentru cursuri+ un stick

+mancare(sticks-uri sau covrigei) si o sticla de apa pe care le iau zilnic cu mine(mai ales apa:D)


Cam astea s-ar gasi la mine in geanta. Incerc sa fiu cat se poate de practica, sa nu car lucruri inutile dupa mine. Experienta de pana acum m-a invatat ca este bine sa am la mine oricand o fiola de calciu, apa +un evantai pentru ca mi s-a intamplat sa mi se faca rau si sa nu aiba cine sa-mi dea o mana de ajutor, pentru ca oricum oamenii din ziua de azi sunt foarte nepasatori:D, sa am o cadere de calciu, ori mi s-a intamplat sa ajut pe altcineva care avea nevoie de apa sau calciu.

Kissez:*

O zi frumoasa
!

Comentarii

  1. bine ai revenit! cum sa te uitam??:*
    si eu sunt mare consumatoare de calciu si glucoza. amestecul asta ma pune pe picioare in zilele critice

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu umblu cu apa si calciu dupa mine.. You never know when you need them :-<

    RăspundețiȘtergere
  3. imi place mult geanta Babette de la Avon ! :X
    Sa stii ca nici mie nu imi lipseste apica din gentuta :)) ! E must have'ul meu :)) !
    Agenta de la Modniza e superba !

    (\_ _/)♥
    (='.'=)♥
    (\_ _/) ♥
    Kisses from Honeÿ Bunny!

    RăspundețiȘtergere
  4. oi,vezi la mine ,tot agenda asta.ma bucur ca te folosesti de ea.foarte draguta geanta.mi-a placut ca ai evantai,am si eu ,il port vara.cam multe medicamente.pupici,draga mea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce frumoasa e agenda de la Modniza!
    imi place mult gentuta de la Avon si da,pare spatioasa.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. dragut! e interesant sa vad cum toate incercam sa 'caram' decat strictul necesar in geanta, si de cele mai multe ori strictul nostru necesar inseamna asa de multe lucrusoare... ma rog, fiecare cu ale ei:)
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  7. Sper ca nu esti bolnavioara!! Imi place foarte tare agenda de la Modniza...e tare girlish si roz :D Cred ca ar trebui sa fac si eu tag-ul acesta... geanta mea are un profil atat de diferit :))
    Pupis!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu