Diferente pensule elf...

Hello girls!

Vreau sa va vorbesc despre pensulele Elf. In primul rand, pot sa zic ca am o parere destul de buna despre ele. Trebuie sa tin cont de faptul ca sunt primele pensule pe care le-am folosit in crearea unui make up si ele au fost cele care au "facut diferenta" intre un machiaj creat cu pensule si unul creat cu bureti. Inca de cand le-am comandat prima data am avut o parere buna despre ele. Totusi am observat ca sunt mari diferente intre pensule, de la comanda la comanda, de la stoc la stoc. Nu stiu cum se face dar eu si prietena fratelui meu, desi avem cam aceleasi pensule de la Elf, totusi ele sunt foarte diferite. Ba sunt mai lungi, ba sunt mai dese, ba nu au forma pe care o au ale mele. Eu ma simt norocoasa, ale mele sunt ok. Nu le-au cazut perii, nu au o forma distorsionata, nu sunt perii lipiti sau tari. Insa facand comparatie cu pensulele Catalinei, am inceput sa-mi pun semne de intrebare....
Eu am pensulele cred ca din primul lot Elf...le am de mai bine de un an...cam de la inceputul inceputurilor Elf in Romania...
Catalina le-a luat cam prin vara...si cand le-am vazut am ramas putin socata pentru ca nu se asemanau cu pensulele mele...
Si ca sa va arat ca nu vorbesc tampenii...hai sa incep comparatia.
..

1. Pensula de aplicare fard
In primul rand se poate observa lungimea diferita a pensulelor...In prima poza pensula mea este cea din dreapta, cea mai lunga de altfel. Pensulele Catalinei sunt mult mai scurte si au o forma diferita fata de a mea.
Apoi partea periilor...Pensula mea este cea din mijloc...care sincer arata cel mai bine. Este deasa, bombata, are o forma frumoasa, perii sunt taiati uniform. In cazul pensulelor Catalinei, cea din stanga este cu lipici pe ea (pacat ca nu se poate vedea din poza) si pe langa lipici perii sunt taiati foarte urat... Iar pensula din dreapta, care apartine tot Catalinei, este destul de ok insa cu mult mai micuta si cu mai putini peri decat a mea iar forma este plata.

2. Pensula Blending

Din nou se poate observa lungimea diferita, cea a Catalinei fiind de data asta mult mai lunga dar si groasa in maner in comparatie cu pensula mea.
Forma este total diferita. Perii ei sunt mult mai lungi, mai desi, in alta forma taiati. Nici nu pot sa zic care pensula este mai indicata:D. Pe langa forma diferita se poate observa ca pensula Catalinei are tendinta de a pierde din peri.

3. Pensula taiata in unghi Defining Eye


Din nou forma este diferita, perii sunt mai desi la pensula Catalinei. Insa cred ca e mai singura pensula care se aseamana.

4. Pensula pentru pudra de fata

Din nou o mica diferenta la maner, perii putin mai desi in cazul pensulei Catalinei insa forma perilor este oarecum aceasi.

5. Pensula pentru blush


Pensula asta are cele mai mari diferente. Cea a Catalinei este dezastruoasa. Perii cad, nu este deasa, nu este mai deloc taiata in unghi. A mea arata ok, exact ca cea de pe site. Si culoarea periilor se poate observa ca este total diferita.

6. Smudge pensula cu buretel in capat


Buretelul este diferit, al ei este mai subtire si mai lung, al meu mai gros iar manerul meu este mai scurt...

Pentru moment astea ar fi pensulele pe care le compar. Mie personal nu mi se pare ok sa existe diferentele astea pentru ca pana la urma se presupune ca ar trebui sa fie facute dupa exact acelasi tipar. Nu inteleg de ce produsele difera de la colet la colet! Cum am zis, eu sunt norocoasa pentru ca pensulele mele mi se par normale in comparatie cu pensulele ei. Chiar nu mi se pare normal. Ar trebui ca toate sa avem parte de aceasi "calitate".
Ce parere aveti?

Kissez:*

Comentarii

  1. ciudat.pensula pentru aplicarea fardului pe care o am a venit cu perii lipiti.prietena mea,care si o comandase cu vreo2luni inainte era super ok....

    RăspundețiȘtergere
  2. pensulele mele sufera si ele de diferente :)) eu mi-am comandat si din UK sa vad care e diferenta si am sa fac un review, sunt foarte curioasa

    RăspundețiȘtergere
  3. La pensula pentru blush se vede cel mai tare diferenta:-s

    RăspundețiȘtergere
  4. ca la lotto...una e castigatoare...999.999 nu :))

    RăspundețiȘtergere
  5. prima comanda la produsele ELf am facut-o pe site-ul din Romania. cred ca a fost un primer, pensule pentru blending si 1-2 sau doua farduri duo.la ceva timp am plasat si a 2-a comanda cu care am avut peripetii, long story...apoi am zis ca sa incerc comanda pe site-ul elf uk, cred ca acuma sunt la 4 sau a 5 comanda si sunt foarte multumita.odata am dat comanda pentru cineva si am cumparat aceleasi produse dintr-o comanda a mea , vreau sa va zic ca pensulele au fost identice cu ale mele nu am observat nici o diferenta....si e ciudat totusi, din ce in ce mai multe fete se plang de calitatea produselor elf si la sigur sunt foarte multe care au trimis mail catre firma, cum am facut si eu de fapt, dar nici o reactie. foarte utila postarea.Bravo si te asigur daca ne-am aduna mai multe fete si ai pune o pensula langa celelalte, sunt diferite...apropo, prima mea pensula de blendig comanda din Romania nu se aseamana cu nici una din cele prezentate mai sus :D

    RăspundețiȘtergere
  6. pensula mea pentru aplicarea fardului e cam taiat destul de prost, dar nu m-a deranjat. cea oblica pentru blush a inceput sa piarda fire. o am de 1 an deja.

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, si ale mele elf sunt diferite toate, dar nu neaparat in sens rau... Eu ma bucur intr-un fel ca am mai multe tipuri de pensule, in sensul acesta ^.^

    xoxo

    RăspundețiȘtergere
  8. eu am pensula Defining Eye si imi place mult :-?

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu cred ca la pensulele care zici tu ca ar fi de blending, una e cea noua, aia de contur. Poate ea a comandat de blending, dar i-au trimis-o din greseala pe asta.

    Eu am avut mare noroc, am numai pensule super bune de la Elf. Dar observ ca incep sa fie tot mai putin calitative si e foarte dezamagitor.

    RăspundețiȘtergere
  10. am vrut sa cumpar.pensule din magazin. erau horror, prost taiate si pierdeau par, aspre, am un set no name si e mult mai ok. nu stiu ce sa zic..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, am observat si eu ca unele pensule sunt varza :D...
      dar de unde din magazin ??

      Ștergere

Trimiteți un comentariu