CONCURS MARTIE!

Hello girls!

Va anunt cu inima deschisa ca de azi inainte la mine pe blog se da start la un Concurs!
De mai bine de 4 luni astept momentul asta. M-am tot gandit cum e mai bine sa-l organizez, cum sa fac sa va multumesc daca nu pe toate, macar pe o parte dintre voi. Concursul se desfasoara cu ocazia implinirii a unui anisor de cand blogaresc. Pentru mine luna martie reprezinta luna cadourilor, a bunei dispozitii, deci este un timp tocmai bun pentru Concurs si premieri.
Concursul are doua parti si se va desfasura in perioada 1 martie- 17 martie!

Prima parte:

Aceasta prima parte este dedicata in exclusivitate celor care locuiesc in BUCURESTI. A nu se intelege gresit!Nu eu impun lucrul acesta, ci premiul in sine si sponsorul. Consider ca totodata este si un prilej bun de a ne cunoaste fata in fata pentru ca prin mine va fi inmanat premiul.
Sunteti curioase in ce consta premiul? Ei bine, Robe Blanche Design a decis sa-mi sponsorizeze concursul cu rochita din imaginea de mai jos.

Aceasta va fi facuta pe silueta castigatoarei ! Astfel inmanarea premiului va consta in cel putin 2 deplasari: una in care ne vom intalni personal, vom merge la atelier unde vor fi luate masurile necesare si cea de-a doua in care consta proba rochitei care poate fi finala daca nu va mai necesita si alte modificari. La probe puteti veni insotite de prietene, mama, etc. Rochia poate fi atat de seara cat si de zi, depinde cum este accesorizata.
Pe langa rochie, m-am gandit ca ar fi buna si o sedinta foto. Daca nu va descurcati prea bine cu machiatul, nu este nici o problema pentru ca va pot machia chiar eu:)(asta daca aveti incredere) si de asemenea vom incerca si ceva la par. Sedinta foto se va face dupa ce rochia este gata, intr-o zi de weekend in Centrul Istoric al Bucurestiului si vor fi poze stil fashion.
Am rugamintea ca cele care se inscriu la prima parte a concursului sa constientizeze faptul ca sunt necesare doua intalniri la atelierul Robe Blanche Design(de pe strada Gabroveni langa Lipscani). Rochia din imagine este doar un prototip, ea fiind executata pe corpul castigatoarei, in functie de silueta acesteia, in culori diferite. Ce trebuie sa faceti?
1. Trebuie sa fiti follower al blogului(am sa verific)
2. Sa postati despre acest concurs la voi pe blog apoi sa lasati comentariu cu linkul si cu numele sub care imi urmariti blogul+ sa mentionati cu litere mari daca participati la prima parte
3. Sa creati un machiaj care sa aiba ca tema rochia pusa ca premiu. Vreau sa vad ce tip de machiaj considerati voi ca ar merge la acest tip de rochita, cum combinati culorile. Vreau sa vad originalitate. Nu trebuie sa folositi neaparat culorile de pe rochie ci doar sa adaptati un machiaj potrivit acestui tip de rochie.
4. Sa-mi trimiteti mail la adresa blaiedutz@yahoo.com care sa cuprinda poze cu machiajul(mai jos gasiti detalii despre ce trebuie sa cuprinda mail-ul)
5 Machiajul trebuie realizat DE VOI si PE VOI. Cine nu doreste sa-si dezvaluie "identitatea" nu este obligat sa participe. Nu se intampla nimic rau daca apareti pe blog!
6. Aveti voie sa-mi trimiteti maxim doua entry-uri de persoana: accept doua entry-uri in ideea ca poate nu sunteti multumite de primul machiaj si astfel va dau a doua sansa sa il refaceti sau sa veniti cu o alta idee.
7. Email-ul vostru trebuie sa contina:
  • numele cu care ma urmariti pe blog
  • 4-5 poze: o poza in faza de realizare a machiajului, o poza finala a machiajului(full face), 2 poze close-up(ochi inchis-deschis) ca sa pot vedea toate detaliile machiajului

A doua parte:

Este deschisa tuturor, chiar si celor care participa la prima parte. Astfel , fetele din Bucuresti au o sansa dubla de castig doar ca ele trebuie sa mai creeze un machiaj daca vor sa participe si la a doua parte.
Ce trebuie sa faceti?
1. In partea a doua nu este obligatoriu sa fiti follower
2. Sa postati despre Concursul meu pe blogul vostru , in cazul in care aveti; lasa-ti comentariu cu link catre blogul vostru
3.Trebuie sa intrati pe www.robeblanche.ro de unde veti alege o rochita care va place voua, indiferent ca este de ocazie sau de mireasa
4. Pe baza rochitei aleasa, trebuie sa creati un machiaj care sa se potriveasca acelei rochii.
5. Imi trimiteti machiajul intr-un mail ce trebuie sa cuprinda:
  • numele cu care ma urmariti pe blog sau cel pe care l-ati folosit atunci cand mi-ati dat commentariu
  • 4-5 poze : o poza in faza de realizare a machiajului, o poza finala a machiajului(full-face), 2 poze close up( inchis-deschis) ca sa pot vedea toate detaliile machiajului+ poza cu rochita pe care ati ales-o de pe site.

Din pacate premiile la partea a doua nu sunt asa de consistente. Ma gandeam initial sa fac un Giveaway cu un singur premiu insa am impartit produsele in 3 premii pentru a premia mai multe fete si am zis sa le integrez in Concurs pentru ca vreau sa vad cata placere va face sa-mi urmariti blogul si cat de dispuse ati fi sa creati un machiaj la cererea mea.
Sunt trei premii, pe langa cele 3 produse din fiecare imagine vor mai fi adaugate la fiecare cate o oja Flormar(pe care spre rusinea mea inca nu am cumparat-o) si un martisor surpriza:)




Sper ca ati inteles regulile si nu mai imi ramane decat sa va spun: Spor la machiat! Astept cu drag mail-urile voastre!
P.S: am o rugaminte: in cazul in care nu ati inteles regulile, vreau sa imi trimiteti mail cu nelamuririle voastre la blaiedutz@yahoo.com, ci nu la comentarii, ca sa nu incurcam prea mult borcanele. Va raspund cu drag la orice nelamurire pe Mail!
Kissez:*

Comentarii

  1. Whoa ce premiu tareee...eu mereu am probleme cand imi caut rochii...deabia astept sa particip:d

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte dragutz concursul! Succes tuturor!
    ________________
    http://beautyshinesfromwithin.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna am postat aici despre concurs:
    http://irynuk-s.blogspot.com/p/giveaways_6229.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Un concurs foarte frumos! Succes >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. http://notanothermakeupblog.blogspot.com/2011/03/bondarica-giveaway.html
    am trimis si pozele mwaaah

    RăspundețiȘtergere
  6. Ceau:*. Am postat despre concursul tau aici: http://makeupbybyutzika.blogspot.com/2011/03/ce-puteti-castiga-luna-aceasta.html . Iti voi trimite pozele maine. Te pup!:*

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna :) am postat despre concurs aici: http://bluefairy-mada.blogspot.com/p/giveaway.html. Ti-am trimis mail cu pozele :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Iti trimit si pozele :D
    GFC: miha.ela
    Postat:
    http://arianasshop.blogspot.com/2011/03/noi-postari-lichidari-giveaways.html

    RăspundețiȘtergere
  9. am postat despre concurs aici:
    http://anncutzasworld.blogspot.com/2011/03/concurs-martie.html
    te urmaresc prin GFC ca A.M.S.
    vreau sa particip pentu ambele parti ale concursului :D

    RăspundețiȘtergere
  10. mie nu imi merge site-ul asta...am incercat si zilele trecute si azi...si nimic ...8-|

    RăspundețiȘtergere
  11. Miss Z, nici mie nu-mi merge daca dau click pe linkul din postare, dar poti intrat pe google sa-l cauti si merge :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna!
    Am postat aici despre concurs : http://misszmake-up.blogspot.com/2011/03/concurs-bondarica.html

    te urmaresc prin GFC cu numele Miss Z
    vreau sa particip la a doua parte a concursului.

    RăspundețiȘtergere
  13. http://ionnysworld.blogspot.com/2011/03/bondaricas-makeup-contest.html


    am postat despre concurs, si te urmaresc cu numele ionny..::*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  14. http://andratugmeanu.blogspot.com/2011/03/concurs-bondarica.html

    Aici am postat despre concurs si am trimis si pozele pe mail:) te pup

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu