Before&After make up part II

Hello girls!

Azi incalc regula postarilor si scriu de doua ori in aceasi zi. Desi merg pe principiul cate o postare pe zi sau la 2 zile, azi vrea sa postez a doua oara pentru ca maine am sa invat, miercuri am examen, joi iar examen si abia pe vineri daca apuc sa postez din nou. Vestea buna este ca sunt ultimele examene si gata de joi sunt libera ca pasarea cerului:))
Weekendul asta a fost frumos :X. Am lasat toate cartile si cursurile deoparte si am exersat in arta machiajului:)...Am profitat de faptul ca a fost un weekend in familie si m-am apucat sa le machiez pe prietena fratelui meu si pe mama:).
Sunt foarte multumita de cum am "evoluat":). Am incercat sa fiu calma, sa-mi las imaginatia sa isi spuna cuvantu', sa tin cont de persoana pe care o machiez, de personalitate etc. La fel ca la mine, nu puteam sa las parul nearanjat asa ca m-am ocupat si de par, le-am pus pe amandoua sa se spele, le-am aranjat cu peria apoi cu placa. E si usor si de efect:)
Acum sa va prezint rezultatele:)

Prima pe lista: Catalina, prietena fratelui meu:)



Dupa cum bine vedeti iar am folosit mov:)) cred ca a devenit o obsesie...
Am vrut initial sa o machiez in nuante de galben,portocaliu cu ceva maro...undeva in zona asta de culori....insa m-am gandit ca o sa vrea ceva dramatic asa ca am schimbat cromatica...Ei i-am pus si genute false:)


A doua "modeala": Mama
Cu mama am o oarecare "problema" . Din nefericire este genul de femeie care nu prea tine la propria imagine. E bine totusi ca mama natura i-a dat un chip frumos. Ma streseaza faptul ca uita sa se dea cu creme, eu i le cumpar ea le tine pe post de bibelouri. O mai atac din cand in cand cu "urato" in scopul sa o motivez:)).
In ceea ce priveste machiajul, la ea e mai dificil sa o machiez pt ca are ochii foarte mici, gene aproape inexistente si mici mici mici . Abia daca are pleoape pe care sa-i aplici fardul. In cazul ei m-am jucat cu nuante de verde si evident cu mov:)) Se pare ca a fost weekendul mov;))
Ce imi place la mama e faptul ca ii sta bine cu orice culoare. Nu stiu cum e posibil dar asa e:)

Oricum am un anunt de facut: Ma mandresc cu mama mea!


Am ajuns la concluzia ca cel mai mult imi place sa-i machiez pe altii decat pe mine. Eu sunt obisnuita sa ma machiez in fiecare zi, deja mi-am format un ritual, asa ca e mult mai palpitant atunci cand machiez alta persoana. Imi place sa scot frumosul din om. Ma simt atat de implinita cand dupa ce am machiat o persoana, aceasta ma rasplateste cu zambetul ei:X...
Nu stiu daca observati insa toate sunt cu zambetul pe buze dupa ce au fost machiate:)
Mi-am propus ca in fiecare weekend sa fac "actiuni" de genul:)
Vreti sa mai vin cu astfel de postari?

Chiar la targ la Romexpo, am stat de vorba cu o fata, gasiti aici site-ul ei, care era make up artist la Make Up For Ever din 13 septembrie. Am intrebat-o cat de important e sa fac o scoala de make up daca vreau sa profesez in domeniul make up. Iar ea mirata mi-a zis ca nu conteaza absolut deloc. Ea facuse scoala Kruger Brent care este enorm de scumpa, insa mi-a zis ca nici o mireasa nu a pus-o sa scoata diploma la inaintare ca sa vada cat de "specialista" e. M-a sfatuit ca daca am pasiune pt make up si consider ca pot sa ofer servicii de calitate, nu am nevoie de scoala ci doar de multa practica pe alte persoane. Asa ca am inceput sa ii pun in practica sfatul:D

Voi ce parere aveti?

Kissez:*

Comentarii

  1. Da, da, da, eu sunt pro postari before and after. Foarte bine arata ambele, ce mama cocheta ai...si semanati mult. Machiajul o face si mai tanara si mai fresh, parca radiaza. Ce pacat ca mama nu vrea sa ma lase sa o machiez...nu ma pricep eu asa ca voi, dar sigur ar fi o mare schimbare. Nu stiu daca s-a fardat de 5 ori in cei 61 ani.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ramona: ah mama ma lasa, mereu o aranjez pentru petreceri:D eu sunt mica ei stilista:))...
    insa mie miar placea sa o vad ca se ingrijeste zi de zi, sa aiba o rutina adecvata...

    RăspundețiȘtergere
  3. Suuuuuper, schimbare radicala :| Felicitari :*

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte frumoase machiaje.m-as lasa pe mana ta:P...si eu tot am zis ca trebuie s-o machiez pe mama.nu am machiat pe nimeni niciodata..nushtiu ce ar iesi:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Daaa clar sa mai exersezi! :) Imi place tare mult ce ai facut prietenei fratelui tau :d imi place mult cum ii sta si o schimba tare mult!
    Iar mama ta e foarte frumoasa, seamanati muult!

    :*:*

    RăspundețiȘtergere
  6. am rams socata:-o..pe bune ce schimbari:D
    te pricepi nu gluma:D
    Si eu ador movul:D
    Imi plac machiajele tale:*

    RăspundețiȘtergere
  7. Super arata mama ta machiata, o intinereste cu cel putin 10 ani. Ar trebui sa-si faca o rutina din asta...Poate daca vede comentariile noastre...incearca!

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc fetelor pentru incurajari:x..habar nu aveti cat creste inimioara in mine
    Va sfatuiesc si pe voi sa incercati pe alte persoane...Mama in cazul meu e cea mai buna prietena si se ofera de multe ori fara sa-i zic eu:))..vine la mine si imi zice "hai pisi nu ma mai aranjezi si pe mine azi":D..si deh..cum sa o refuz;))..cand eu o iau pe post de cobaitza;))

    RăspundețiȘtergere
  9. Simi: sa stii ca i-am spus si s-ar putea sa o motiveze mai mult dkt mi-as putea imagina..maine poimaine o vad ca o sa arate mai bine ca mine:))

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa te bucuri in fiecare zi de mama ta. Eu sunt departe de a mea de 10 ani, vorbim si de 5 ori pe zi la telefon si ne vedem de maxim 2 ori pe an.

    RăspundețiȘtergere
  11. te rog sa-i transmiti salutari lui mamica ta personal de la mine!!!ma bucur ca esti mandra de mama. mama ta a crescut oameni deosebiti-pe tine , puisorul meu si fratele tau. te pup,faci o treaba foarte buna.si eu sunt mandra de tine!

    RăspundețiȘtergere
  12. super genul acesta de postari..pt ca asa chiar vedem transformare radicala si buna..imi place mult cum ai aranjat-o pe mama ta

    RăspundețiȘtergere
  13. Ai o mamica superba, e foaaarte misto tunsa, si e frumoasa foc ca si tine de altfel!:)

    Bravo, fata, esti tare de tot! Imi placi mult!

    RăspundețiȘtergere
  14. Modniza: iti multumesc pentru aprecieri:)
    Noi suntem o familie destul de unita, oricat de mult ne-am tachina unul pe altu sau oricat de mult ne-am ciondanii, tot impreuna ajungem sa stam la aceasi masa si sa ne impartasim gandurile..pt mine ei sunt cea mai de pret comoara:mama tata fratele...apoi prietenul care a devenit si el 80%din familie:D
    Seara buna si o zi minunata maine:*

    RăspundețiȘtergere
  15. Foarte frumos machiajul mamei tale! O intinereste foarte mult.
    Sa faci o rubrica permanenta before and after. E foarte interesant.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ambele machiaje sunt superbe.Putin spus , te pricepi.Ai facut o treaba de milioane.Sincere felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  17. Hey super pozele!Imi place mult cum arata mami tau machiata! Chiar o intinereste machiajul!
    Iar prietena fratelui tau arata super cu mov machiata.
    Eu nu prea am pe cine exersa aici....
    Pupici si chiar sa te tii de exersat,ca faci treaba buna!

    RăspundețiȘtergere
  18. ce mama frumoasa ai! o schimba foarte mult machiajul. o intinereste! s-o aranjezi mai des ;)
    si sora prietenului tau a avut parte de o schimbare semnificativa!
    atat mama ta, cat si prietena fratelui tau sunt fotogenice, dar cred ca si fotograful are un cuvant de spus :)
    felicitari pentru munca depusa! :*

    RăspundețiȘtergere
  19. Absolut superbe machiajele :)
    Mama ta este deosebita! :)
    Pup :*

    RăspundețiȘtergere
  20. ce dragut le'ai machiat pe amandoua!! bravo!!
    si mama ta e foarte frumoasa!! :D
    si eu am aceeasi pb cu mama, sta sa o machiez, dar nu am timp mereu, si nu prea se da decat cu strictul necesar. oricum sunt mandra ca de ceva timp am convins'o sa folosesca aproape zilnic, cand se duce la servici, fdt, pudra si cateodata chiar si rimel.. blush si ruj a folosit mereu, deci nu e meritul meu:)) oricum daca descoperi cum sa facem mamele sa se ingrijesca mai mult de aspect, sa'mi spui si mie!!
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  21. Foarte frumoase machiajele, mamei tale ii pune si ochii in valoare, poate o conving si pe mama sa "stea" la o sesiune de machiaj :)) ar fi foarte tare avand in vedere ca nu se machiaza deloc.

    RăspundețiȘtergere
  22. Si eu mor dupa mov..mov si albastru...as putea sa traiesc o viata folosind doar culorile astea..imi plac pozele before&after..imi plac schimbarile si tunsoarea mamei tale...

    RăspundețiȘtergere
  23. Ce sexy e cumnatica. :D
    Si mama ta arata foaaarte bine.
    Great job!:*

    RăspundețiȘtergere
  24. Great job - chiar arata grozav amandoua! Si mama ta este foarte frumoasa, semanati foarte mult. Nici nu-ti spun cat de tare mi-ar placea sa am pe cineva ca tine sa ma machieze tot timpul. Sora-mea e buna la toate, mai putin la machiaj!:))))

    RăspundețiȘtergere
  25. foarte dragut machiata cumnatica.si mama ta parca arata mai bine before si nu ptr ca nu ai machiat-o tu frumos ci ptr ca are un chip tare dragalas asa natural :)....cat despre scolile de make up aceleasi pareri le-am auzit si eu : ca diploma nu conteaza nu iti e ceruta .conteaza TALENTUL si MUNCA :) pupici

    RăspundețiȘtergere
  26. Foarte frumos arata ambele machiaje, profesional si corect lucrate! Bravo!
    Si chiar semeni cu mama ta! :)

    RăspundețiȘtergere
  27. Frumoasa mamica ta si felicitari tie pt machiaje ! Semeni cu mami tau ! Te pup

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu