Random talk!

Hello girls!

In seara asta am chef de vorbit si asta pentru ca saptamana ce tocmai a trecut a fost una chiar interesanta. Am inceput saptamana cu dreptul , pentru ca luni am semnat un contract cu o agentie media. Am avut in anul I de facultate o tentativa de a ma inscrie insa nu am semnat nici un contract cu ei. Insa iata ca sansa mi s-a ivit din nou si sunt foarte bucuroasa pentru decizia pe care am luat-o:).
Ok, deci luni am semnat contractul, iar marti am fost chemata pentru o sedinta foto din care se vor selecta poze pentru book. Desi eram foarte incantata ca am sa ma duc la sedinta:x, marti de dimi s-a intamplat sa vina "Mos Craciun":))(daca nu va prindeti ce inseamna , intrebati-ma in particular:))). Bun, a venit acest mos craciun si din cauza lui mi-au aparut si ceva cosuri, plus multe dureri de burta si spate, insuportabile, care ma faceau sa ma simt ca o babuta lovita de masina:D . Ma gandeam ca pana acolo mi-a fost norocul. Dar am luat un pumn de pastile si pana la 7 jum seara cand era pusa sedinta foto eram ca noua. Pentru sedinta foto trebuia sa imi iau 4-5 tinute care imi plac mie, nu prea sexy dar nici prea de calugarita si un factor important era acela de a nu veni machiata pentru ca exista acolo o fata care avea grija de machiajul meu:). Cel mai mult ,recunosc, m-a incantat faptul ca voi fi machiata:x lucru care nu mi s-a intamplat pana acum, pentru ca eu sunt singura persoana care ma machiat:D.
Am ajuns marti acolo, aveam ceva emotii, am intrat in sediu, am dat de fotograf si fata responsabila cu machiajul meu. Am prezentat tinutele, am ales 3 dintre ele si apoi m-am pus pe scaun si m-am lasat machiata. Ce-i drept, n-am rezistat tentatiei si m-am uitat cu coada ochiului sa vad cam ce "firme" sunt pe farduri. M-as fi asteptat sa vad si eu(pentru prima data) paleta de 120 de culori, insa am fost cam dezamagita sa vad ca erau 3 truse de farduri(cu multe culori) de la Ruby Rose:(. Asta a fost dezamagirea mea cea mai mare. In schimb am vazut ca fondurile de ten erau de la Sephora, blush-urile erau tot Ruby Rose, creioane dermatograf de la ADA, Rimel de la Maybelline, Luciu buze Sephora plus alte firme si alte produse. Fata de acolo mi-a explicat ca alea nu sunt fardurile ei ci sunt cele ale agentiei. Ok, trecand peste firmele de la care erau fardurile, m-am lasat machiata(pentru prima oara):D. A fost ciudat, recunosc, pentru ca eu zic ca mi-am invatat foarte bine trasaturile si stiu cam ce trebuie scos in evidenta si ce nu.Am ramas putin mahnita de faptul ca nu a folosit corector si cum eu aveam cosulete in momentul acela pe fata:(( plus cearcane pana in pamant, am framas cu o mare reactie de gen Nuu DE CEE EUU:D.... Oricum in final m-a machiat destul de bine, cu niste culori destul de neutre. Nu trebuia sa fiu prea boita:D, ca sa iasa naturalul in poze. Plus ca nu am vrut sa fac nazuri si sa stramb din nas sa vin cu chestii de gen "stii k aici e prea sus prea verde prea mov prea in dungi si picatele", nu am vrut sa ma dau mare autostiutoare:D.
Am zis ca pana la urma machiajul este doar unu din factorii care faceau pozele, deci mai conta si atitudinea mea, tinuta,lumina,fotograful, etc.

Sesiunea foto: a fost geniala:D. De ce? pentru ca ,spun eu,sunt obisnuita cu aparatul foto si asta pentru ca fratele meu fiind fotograf profesionist, mai are timp si mai face cu mine mici sesiuni foto. M-am simtit super bine la sedinta foto, am incercat sa fiu cat mai relaxata, sa zambesc, sa fiu naturala. Fotografului i-a placut foarte mult felul in care m-am comportat in fata obictivului.

Care este partea neplacuta? Faptul ca nu am vazut pozele, deci eu pot sa zic ca a fost super sedinta foto insa pot sa am si parte de o mica neplacere atunci cand am sa constat faptul ca pozele nu sunt chiar cum mi le imaginez eu:D. Oricum incerc sa nu-mi prea fac griji din cauza asta pentru ca ma gandesc ca din 150 de poze cate mi s-au facut, or fi acolo 15-20 tocmai bune pentru portofoliu.
Si dupa cum am zis, sunt incantata ca am semnat un contract cu o astfel de agentie, este un mediu placut zic eu, un mediu propice sa cunosc oameni diversi, make-up artisti, fotografi renumiti sau vedete. Imi doresc sa fac acest lucru din mai multe motive: 1. pentru ca intru intr-o lume plina de "necunoscute" din care zic eu ca am multe de invatat; 2. pentru ca o sa am ocazia sa cunosc multe persoane cu influenta; 3. pentru ca sunt la o facultate cu profil Media si o sa ma ajute sa descopar si sa inteleg mai bine "cu ce se mananca" meseria asta; 4. pentru ca este o munca placuta si banoasa.
Avantajul este ca: -am semnat un contract pe 24 de luni;- directoarea agentiei m-a trecut la categoria "profesionisti", ci nu amatori asa cum ar fi trebuit sa o faca avand in vedere ca nu am o experienta in domeniu ; -pot sa refuz oricand orice fel de colaborare, agentia doar imi aduce la cunostinta despre ele...si multe altele.
Un alt lucru dragut pe saptamana asta a fost cadoul primit de la Unghiutze Perfecte. Nu am sa mentionez ce am primit, pentru ca am vazut ca majoritatea celor care au primit acel cadou, au primit cam acelasi lucru:).

Si dupa ce am tot vorbit atat, in speranta ca nu v-am plictisit ,am sa anunt faptul ca am observat ca am ajuns la 48 de "urmaritori" . Atunci cand am sa ajung la 50 am sa dau start unui Giveaway. Regulile vor fi simple, giveaway-ul nu va fi ceva mare si pompo, va fi ceva modest, insa simt nevoia sa premiez o fata pentru ca si voi ma faceti sa ma simt speciala atunci cand intru pe blog si vad ca postarile mele au parte de feed-back , lucru la care sincer nu ma asteptam atunci cand am "dat nastere" acestui blog:).

Si acum vreau sa aud parerile voastre despre Agentiile Media.
Colaborati cu vreo agentie?(nu astept neaparat numele ci doar daca aveti experienta in domeniul asta)
Ati vrea sa fiti parte dintr-o agentie medie? Daca da, dc?, daca nu, dc?...
Chiar sunt curioasa sa aud parerile voastre. Eu am tot auzit pareri pro si contra, dar merg pe principiul ca pana nu incerc pe pielea mea , nu am de unde sa aflu sigur daca e ceva serios sau nu:).
Kissez:*

Comentarii

  1. Felicitari pentru contract:)
    Sincer,cand am citit despre produsele folosite la machiaj, in special fardurile si blush-urile,nu prea mi-a venit sa cred :D
    Oricum,nu spun ca fardurile de la R.R nu sunt bune sau mai stiu ce, pentru ca si eu sunt una din cele care inca mai au o trusa din aceasta prin sertare. Dar oricum, consider ca se cerea ceva mai calitativ avand in vedere ca era vorba de o sedinta foto.
    Anyway,important e ca pozele sa iasa bine si sa fii multumita de ele.
    Felicitari pentru numarul de followeri si la cat mai multi,asteptam concursul tau :D
    In ceea ce priveste colaborarea cu Agentiile Media, consider ca este o oportunitate de a interactiona cu diferite persoane,de a invata chestii noi si de a te perfectiona.Personal,as incerca sa colaborez cu o agentie pentru ca nu am nimic de pierdut,am numai de castigat si chiar daca nu o sa continui in acest domeniu o sa raman cu experienta capatata in urma acestei colaborari.
    Eu spun ca niciodata nu o sa ai de pierdut nimic.
    Kisses:* Succes in continuare :)

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu am colaborat cu o agentie media ..si poate ca mi`ar place sa colaborez dar nu cred ca sunt eu potrivita:)
    cat despre tine ce sa zic? Bravo tie si sper sa ai parte de chestii faine:) e lucru bun ca macar incepi sa ai experienta in domeniul asta dupa cum ai zis si tu:) si sunt curioasa si eu sa vad o pozica, doua acolo dupa ce le primesti:)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu