Dark Blue!Ruby Rose!

Hello girls!

Astazi n-am avut stare...ma simt super nasol de la vremea asta,probabil e astenia de toamna, nush cum sa-mi explic simptomele insa nu am stare si totusi asta sta sa bolesc in pat, acoperita de tone de paturi cu mii de ceaiuri calde langa mine. Trecand peste starea mea, neavand stare, asa cum am spus, am zis sa incerc sa creez un machiaj, ca poate asa mai imi revin. Zilele trecute am vazut la Iguanitza pe blog o postare care facea referire la fardurile de la Ruby Rose. Sincer cred ca nu exista persoana care sa nu aiba cel putin un produs de la ei. De vreme ce si eu sunt una dintre persoanele care detin truse de culori Ruby Rose, am zis ca azi am sa creez machiajul exclusiv cu farduri de la ei. Trebuie sa mentionez ca mai intai am aplicat primer si iluminator de la Elf si bine am facut. Am observat ca daca folosesti aceste doua baze inainte, pana si fardurile de la Ruby Rose ajung sa fie placute.
Recunosc, nu prea le suport, mama este cea care se da in mare parte cu fardurile de la Ruby Rose. Mi se par prea sidefate si prea sclipicioase. Imi place ca au o gama larga de culori. Pe langa faptul ca sunt prea sidefate si sclipicioase, mie nu-mi rezista prea mult pe pleoape iar culorile nu arata deloc intense, ci arata foarte sterse si pale. Insa , mamei mele ii stau pe pleoape toata ziulica si nu i se intinde deloc fardul:(. Revenind la machiajul de astazi, este unul destul de reusit zic eu. Mai mergeau mici retusuri, dar nu mai am rabdare. Pentru ca am si o fata obosita, azi nu am sa pun poze cu toata fata, ci doar cu ochiul fardat:)).... Stiu ca suna stupid sa fardezi doar un ochi, dar machiajul de azi are menirea de a fi doar un experiment. Vreau sa vad cat de mult rezista fardurile Ruby Rose aplicate pe primer....






Am sa revin cu impresii, sa spun cat de mult m-a tinut machiajul, deci si prin urmare am sa stau toata ziua machiata doar la un singur ochi:))

UPDATE: Am revenit dupa 5 ore de purtat machiajul. As fi stat mai mult, dar numai pot pt. ca trebuie sa ies din casa si oricum machiajul da semne ca vrea sa "evadeze" pe toata fata. Trebuie sa recunosc ca primerul isi face treaba. Pana si fardurile Ruby Rose prind intensitate si durabilitate. Sclipiciul s-a cam intins peste tot, fardul a curs putin in coltul interior al ochiului si arat parca as fi vanata:D. Per total sunt impresionata, pentru ca nu ma asteptam sa tina nici o ora. Tin sa mentionez ca machiajul a fost supus unor tratamente dure cum ar fi taiatul de ceapa:D, aburi de mancare:D.



Sper ca experimentul meu va este de folos in sensul ca : daca acum am descoperit fardurile elf sau nyx, ori sephora, nu inseamna ca fardurile Ruby Rose isi pierd faima. Sunt niste farduri pe care toate femeile isi permit sa le achizitioneze, nu sunt ele stralucite insa pentru uzul zilnic merita sa fie si ele folosite.

Kissez:*!

Comentarii

  1. Machiajul a iesit destul de bine avand in vedere calitatea truselor de la Ruby Rose.
    Si eu ma numar printre fetele care au cateva ( nu numai una) din trusele " faimoase" :))
    Imi ia ceva timp pana pun strat peste strat..si pana obtin o culoare vizibila.
    Ai dreptate in legatura cu folosirea primerului inainte de aplicarea fardului. Acelasi lucru l-am observat si eu.
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  2. abia astept sa citesc si impresiile! sincera sa fiu arata chiar bine machiajul (dpdv al fardurilor folosite), nu mai sunt mare fana a fardurilor de la Ruby Rose, insa daca n-as fi folosit fardurile lor si nu le-as fi recunoscut usor, ar fi fost foarte simplu sa cred ca make-upul este facut cu pigmenti. te pup si sper sa-ti treaca si tie starile astea stupide de astenie

    RăspundețiȘtergere
  3. yep, toate am inceput cu ruby rose :)) si chiar imi place cum arata nuanta :D te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. In primul rand ma bucur ca te`am 'inspirat' si te`am indemnat sa folosesti Ruby Rose :)
    imi place cum a iesit ce ai facut.

    mie nu mi se par fardurile chiar atat de sclipicioase, nu ma chinui cu ele sa obtin o culoare, si rezistau mult si fara primer ! Pana sa dau de paleta 120 Ruby Rose era nr 1. Si imi ieseau machiaje dragute :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place ce culori ai folosit. A iesit frumos!:D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu