Flormar....

Hello girls....

De curand, mai bine spus de Sf. Alexandru, de ziua mea.. am primit de la prietenul meu cosmetice de la Flormar:). Cand le-am vazut am fost super incantata pentru ca auzisem despre ele cate ceva, vazusem si standul din Liberty doar k nicioada nu mi-am luat nimic si asta pentru incerc sa fac economie:D....
Prietenul meu mi-a luat setul de manechiura frantuzeasca si un rimel... Oja a luat-o pentru ca ma auzit pe mine zicand non stop ca vreau sa-mi iau oje de la Flormar pt ca imi plac nuantele, pt ca am auzit ca sunt rezistente,etc. Deci a tinut minte ce imi doream cel mai mult. Cand am vazut setul de french m-am bucurat mult pentru ca nu mai aveam asa ceva si chiar a picat la fix.
Tot el mi-a mai luat si un rimel...pe care la fel..il ador.. este super bun..lungeste genele foarte mult, dar nu le si da volum asa cum scrie pe el. Este waterproof, ceea ce e pe cat se poate de adevarat, nu se intinde si la demachiere se ia foarte greu de pe gene.

Rimel x10 waterproof
Dupa cum am mentionat si mai sus, rimelul este super dragutz, imi place peria, faptul ca lungeste mult genele, nu curge, nu se intinde( daca vedeti ceva puncte negre de rimel, e vina mea:D). Singurul lucru care nu il indeplineste este volumul pe care al trebui sa-l dea genelor.

Setul "French Manicure" Setul contine 3 oje, Alb Mat, Lac transparent si un Roz Sidefat, plus 45 de benzi ajutatoare pt linia de french. Parerea mea despre oje e la fel una buna, si asta pt ca rezista un timp indelungat pe unghie. Cel mai mult imi place Lacul Transparent. Ofera un luciu aparte unghiei plus o foarte mare resitenta. Eu il folosesc peste orice tip de oja, si de cand il folosesc, oja a inceput sa tina 4-5 zile lejer fara sa se cojeasca in colturi:)

Asta este inceputul! Imi doresc sa mai imi achizitionez si farduri de la Flormar, Quad-urile imi fac cu ochiul de mult timp. :) Si totusi nu-mi uit promisiunea de a face achizitii cu capul, ci nu bazate pe impuls.

Kissez!:*

Comentarii

  1. sa le folosesti cu placere, bondarico :)

    RăspundețiȘtergere
  2. stiu ca e cadou dar .. ai idee cat costa rimelul? de mult caut un rimel waterproof care sa fie intradevar waterproof

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu