My room!

Hello girls!

Azi dau start tagului meu de a ne prezenta in cateva cuvintele camera personala. In cazul meu am sa fac un "inainte si dupa" pentru ca am fost in mici zugraveli ce au insemnat schimbarea culorilor din camera. Nu stau de foarte mult timp aici, cam de jumatate de an, poate si de aceea camera mea inca nu are tot ce ii trebuie. Cel mai mult ii lipseste un covorash, am intentionat sa iau unul acum ceva timp dar mai bine ca nu l-am luat pentru ca nu se mai potrivea cu noua culoare. Inainte camera mea avea culoarea mov, de fapt, 3 pereti erau un lilachiu deschis iar cel de-al 4lea era vopsit intr-un mov inchis.Am vrut jocul asta de culoare pentru ca am zis k ar arata bine plus k movul este una din culorile mele preferate. Dupa cum am spus, nu locuiesc de foarte mult timp aici si acomodarea in noua camera a fost cam greutza avand in vedere k in fosta casa, dormitorul meu arata cu totul altfel decat aici. Era mai pe stilul...sufragerie/ dormitor:D.

Dormitorul meu prezent este foarte spatios, am incercat sa-mi achizitionez o mobila kt de cat practica dar care sa nu-mi incarce camera prea mult. Cel mai mult la aceasta mobila mi-a placut faptul ca are toaleta/comoda sau cum vreti voi sa-i spuneti, adica ceva cu oglinda:D unde sa-mi pot tine cosmeticele. Desi ,abia dupa ce am luat-o am realizat ca e cam mica pentru lucrurile mele. Si oglinda e micutza, dar asta e, totusi imi ramane posibilitatea de a-mi cumpara o oglinda mai mare pe care sa o pun pe perete iar deocamdata ma multumesc cu ce am:). In momentul cand m-am mutat aici, din dormitorul vechi nu am luat decat hainele din sifonier si cosmeticele:D.. restul le-am lasat acolo asa cum erau si asta pentru ca imi este greu sa ma detases de fosta casa. Aici am incercat sa vin cu totul nou, sa fac o schimbare radicala daca tot am facut pasul de a ma muta din Bucuresti:(...lucru kre trebuie sa mentionez k mi se pare un calvar:D.

Cam atat cu prezentarea mea in cuvinte, am sa las pozele sa vorbeasca de la sine. Primele poze pe kre am sa le pun sunt cele care arata cum era dormitorul meu la inceput knd ink nu ma mutasem ci doar luasem mobila.
Dupa jumatate de an in kre nu prea mi-am gasit locul...am decis sa schimb ambientul...si uite ce a iesit:)!............Cam asta e camera mea...
Dau leapsa mai departe pentru cine vrea sa impartaseasca cu noi "coltisorul lor de rai:D sau nebunii:P". Ideea e sa va prezentati camera, ori locul in care realizati machiajul.

Kissez!

Comentarii

  1. finally:) acum pot sa fac mai departe ;)) these days...

    ah ...vezi ca pana una alta ai o 'tema' la mine pe blog ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. intersant ... si la mine va urma incurand si te astept cu o parere :>
    imi place mult locul unde te machiez si faoptul ca ai lumina multa in camera

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu