Avon!Avon!Avon!

Hello girls!

Azi m-am gandit sa vin cu un review asupra truselor de Fard True Color Quad. In acest review am si varianta veche a truselor, dar si doua( Aquadelic si Electric Purple) in varianta noua de ambalaj. Nu cred ca exista mare diferenta intre cele vechi si cele noi; doar ambalajul face diferenta. Ce pot sa spun despre ele? Sunt bune, au textura putin cremoasa, iar cel mai mare minus il reprezinta faptul ca isi pierd din intensitate foarte reprede. Persista destul de mult, in jur de 4 ore dupa kre incep sa se amestece si sa-si piarda din culoare. Pretul este acceptabila..intre 15-20 lei depinde de campanie. Pentru pretul pe care il au pot spune ca si calitatea e pe masura. Ca si cantitate sunt suficient de mari kt sa tina o lunga perioada de timp.


Voi aveti produse Avon?Ce parere aveti despre ele? Dar despre trusele de fard Avon?

Acum va las sa vedeti trusele:)

1. Smokey Eyes
2. Denim Blues3. Tahitian Turquoise/ Island Breez
4. Sueded Nude/Mocha Latte5. Aquadelic6. Electric PurpleKissez:*

Comentarii

  1. Chiar trebuie sa-mi vina aquadelic si electric purple. sunt superrr! acum sunt si mai entuziasmata, sunt mai faine ca in catalog.

    RăspundețiȘtergere
  2. ;)interesanta colectie..imi place tare ultima trusa:purple si auriul!:X kisssses

    RăspundețiȘtergere
  3. multe din cosmeticele mele sunt de la avon si sunt destul de multumita de ele. singurul produs care nu imi place absolut deloc este eyelinerul negru (cel lung sub forma de carioca) care se strica daca dau peste fard.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Anda...ma bucur sa aflu k ti-am putut fi de ajutor si ca esti entuziasmata de noile tale achizitii...sa le stapanesti sanatoasa;)):).

    Ps:...Astept sa vad machiaj realizat cu noile tale achizitii

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. Alina sunt de acord cu tine..am si eu eyelinerul ala....si pe langa faptul ca se sterge...eu am nuanta black si nu e deloc negru, e gri...plus k trebuie agitat si mama lui ca sa fie culoare in buretel, care oricum se usuca repede...buhh:(

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Hey, welcome back:D. Ai produse Avon, nu gluma:). Paleta cea noua, cu culori neutral o ai? (e una cu vreo 8 sau 10 parca, imi face si mie cu ochiul)

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am niciun fard Avon dar acum sunt tentata de "Sueded Nude/Mocha Latte" :)

    RăspundețiȘtergere
  8. MyaBeauty incercarea moarte n-are:D...si plus dak nu iti place tie neaparat k si calitate nu prea ai de ce sa-ti bagi unghiutza in gat pentru ca sunt destul de ieftine:D

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu una am avut acea trusa mini din avon in noante de maro , cea de este acum in brosura ( brosura nr 12) . Am cumparat-o acum jumatate de an si va spun sincer k nu era buna de NIMIC nu se intindeau de loc ca si cum ai aplica un fard incolor pe ochi , de atunci nu am mai folosit farduri de acolo insa o sa-mi comand , pt ca sunt culori interesante si nu cred ca toate sunt de proasta calitate!

    RăspundețiȘtergere
  10. Am si eu trusa Smokey eyes in varianta in care o ai si tu, si inca una cu culori neutre in cealalta varianta. Imi plac mult, dar ma enerveaza ca unele culori sunt cam prafoase.

    RăspundețiȘtergere
  11. Hello there I am so thrilled I found your weblog, I really found you by mistake, while
    I was looking on Digg for something else, Regardless I am here now and would just like to
    say thank you for a fantastic post and a all round exciting blog
    (I also love the theme/design), I don't have time to read it all at the minute but I have book-marked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the fantastic work.

    Feel free to surf to my blog post - dieta daneza Originala

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu