Baby DIY: Millidge si Doig Mascote Orange

Hello tuturor...


Ce spuneti de o postare..comica ? :)

Stiti mascotele Orange:  Millidge si Doig...ei bine ele sunt unele din preferatele piticului meu! De fiecare data cand Matei vede reclamele cu ei este fascinat...si ce e drept la mine in familie deja exista o gluma "interioara" prin care spunem ca cel mic si indesat e mama iar cel inalt si burtos..evident, tata :))... asadar Matei i-a cam invatat ca fiind..mamaie si tataie!

Si pentru ca v-am spus povestioara de mai sus (pe care apropo, sper sa nu o spuneti la nimeni :P )... vin cu o postare DIY in care va arat cum sa creati papusi ce ii imita pe cei doi "protagosnisti" din postarea de astazi.

Mai intai de toate aveti nevoie de materiale: Fetru (alb,portocaliu,negru si albastru), ata si ac pentru cusut, vata pentru umplere si nu foarte multa indemanare !

 Pentru prima etapa trebuie sa desenati pe o foaie alba personajele...sa le conturati silueta, pe care mai apoi sa o decupati. El va fi sablonul de la care pornste toata actiunea :) .. Nu insistati sa fie un desen foarte...reusit :))...

Dupa ce ati decupat sablonul de hartie , creati sablonul din fetru...apoi realizati celelalte elemente..ochii,gura,picioare,maini... :) 

Cam asa arata Millidge ...dezmembrat 
Si asamblat... 

Si Doig 


Iar acum ...pregatim amandoua mascotele pentru cusut. Asa cum am zis, pentru umplutura corpului am folosit vata! 

REZULTATUL:







Matei se bucura din plin de noile lui jucarii...si sper ca v-am bucurat si pe voi prin postarea asta!

Voi sunteti fani...Millidge si Doig? 

V-am pupat,
Bondarica&Matei !








Comentarii

  1. Buna idee!!! Si piticul meu e innebunit dupa ei, se opreste din orice activitate cand e reclama la Orange ;)) nu m-am gandit sa ii confectionez eu...:-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitări din suflet pentru idee! ♥
    Şi nepoţelul meu de aproape 3 anişori e tot un dans când vede reclama la TV :-))
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu