Sa vorbim despre demachiante

Hello girls!

Postarea de azi cu siguranta cred ca va fi utila pentru multe dintre voi pentru ca vreau sa va vorbesc despre demachiantele pe care le detin. Majoritatea sunt pe terminate deci pot spune ca mi-am format o parere cat se poate de clara asupra lor.
Demachiantul este un produs de baza esential in rutina de ingrijire de zi cu zi. Este acel produs care in opinia mea trebuie sa inlocuie banalul sapun pe care nu il recomand deloc !
Daca in trecut imi era suficient un singur demachiant pentru ca il foloseam doar seara cand indepartam un machiaj lejer purtat peste zi, acum a devenit un produs indispensabil si imi place sa testez mai multe variante pana sa gasesc acel produs care mi se potriveste manusa!
In prezent detin 6 demachiante si m-am gandit sa va vorbesc despre ele, sa va spun ce imi place si ce nu , si daca le-as mai cumpara sau nu!

Trebuie sa va spun ca la partea cu ingrediente nu ma descurc deloc insa stiind ca multe dintre voi sunteti atente la acest detaliu am pozat si eticheta de ingrediente pentru a va fi de folos.


1. Ivatherm Lapte demachiant pentru fata si ochi 
Ambalajul: produsul vine intr-un tub cu orificiu larg de scoatere a produsului. Capacul nu este foarte rezistent! In cazul meu capacul s-a rupt foarte repede si nu mi-a placut aspectul asta pentru ca trebuie sa am grija sa nu il pierd :(
Consistenta: Lichida! Ambalajul nu prea favorizeaza consistenta pentru ca fiind lichid risti sa scoti din tub mai mult produs decat ai nevoie! De foarte multe ori m-am trezit cu o cantitate prea mare de produs in mana si mi-a parut rau pentru ca in cazul acestui demachiant nu am nevoie de mult produs ca sa demachiez ce am nevoie!
Puterea de demachiere: Are o putere mica de demachiere. Nu demachiaza un machiaj puternic, cel putin pentru zona ochiilor nu este deloc bun. Mereu raman reziduri de rimel, tus si dimineata ma trezesc ca arat ca un zombie! In plus daca a intrat putin produs in ochi ustura ingrozitor!
Pentru ca nu este un demachiant bun pentru machiaj, eu i-am gasit o alta intrebuintare! Il folosesc dimineata, inainte de a aplica crema si produsele de machiaj, pe post de sapun pentru a indeparta impuritatile tenului adunate peste noapte. Este foarte bun utilizat in modul acesta pentru ca lasa senzatia de ten proaspat, luminos! 
Pretul: 45 lei! Cam piperat as spune eu mai ales ca este un demachiant slab care nu este util decat dimineata pe tenul curat!




2. Lapte demachiant fara continut de grasimi de la Seventeen
Ingrediente:
Ambalajul: Nu mi se pare foarte practic avand in vedere ca are o consistenta groasa si orificiul de scoatere a produsului este  micut. Trebuie sa apesi destul de tare pe tub insa poate fi si un lucru pozitiv pentru ca nu risti sa scoti mai mult produs decat este nevoie. Capacul se desurubeaza ceea ce este un avantaj pentru ca nu risti ca se rupa si sa ramai fara el!
Consistenta: Este groasa, cam ca o crema dar mie imi place.

Puterea de demachiere: Este cel mai bun demachiant pe care l-am incercat vreodata! Demachiaza foarte bine zona ochilor , fondul de ten...The best! Niciodata cand am folosit demachiantul asta nu am ramas cu reziduri de machiaj! Desi consistenta este groasa , tenul se simte foarte bine dupa demchiere si nici nu este necesar de o cantitate mare de produs pentru a demachiere.
Mi-a placut mult demachiantul asta si chiar este un produs destinat tenului mixt/gras!
Pret: nu stiu sigur! presupun ca in jurul sumei de 40 lei. Eu l-am primit de la Special Koko in urma unui concurs si chiar mi-as dori sa mai gasesc demachiantul asta! Deci daca stiti unde se gaseste va rog sa imi spuneti :)


3. Lotiune 3 in 1 curatare/tonifiere/hidratare Avon Care
Ingrediente:

Ambalaj: Este perfect pentru consistenta pe care acest demachiant il are. Orificiul de scoatere a produsului este suficient de larg si imi permite sa scot exact atata produs cat am nevoie. Capacul, comparativ cu cel de la Ivatherm, este rezistent si nu am reusit sa il rup desi il folosesc cel mai des in ultima vreme.
Consistenta: Foarte lichida si transparenta! Asa cum am zis tubul este o varianta bun pentru ca desi consistenta este lichida, orificiul micut ma ajuta sa nu ma trezesc cu mult produs in mana. Nici nu trebuie sa apas pe tub ca produsul iese singur.
Puterea de demachiere: De cand demachiantul de la Seventeen este pe duca , acesta l-a inlocuit cu succes! Nu ma asteptam ca un demachiant care se doreste a fi 3 in 1 sa aiba o putere asa mare de demachiere. Cel mai mult imi place ca demachiaza bine zona ochiilor si nu raman cu reziduri de rimel . Recunosc ca nu este un demachiant destinat zonei ochilor insa eu il folosesc si in zona asta pentru ca "topeste" efectiv rimelul si imi place foarte mult!
Nu trebuie folosit foarte mult produs! Un singur lucru nu imi place, faptul ca imi lasa o senzatie putin lipicioasa pe ten( dar acest aspect este indepartat repede) ;vreau sa mentionez un lucru valabil pentru absolut orice demachiant:
Dupa ce folosesc demachiant si am indepartat toate urmele de machiaj, ma clatesc foarte bine cu apa ! Nu las niciodata demachiantul pe fata, il folosesc doar pentru a indeparta impuritatile si dupa aceea il indepartez si pe el pentru a lasa tenul extrem de curat si pregatit pentru aplicarea cremei!
Pretul: in jur de 10-15 lei! Eu o sa il mai cumpar...


4. Lapte vitaminizant demachiant Gerovital Plant
Ingrediente: 
Ambalaj: Este practic! Un tub cu un orificiu suficient de larg  si un capac care se desurubeaza!
Consistenta: Destul de lichida si iese usor din tub!
Puterea de demachiere: Nu pot sa spun multe lucruri de bine despe produsul asta! Nu m-am inteles mai deloc cu el! In primul rand acest produs odata aplicat pe ten ustura ingrozitor. Nu poti sa il folosesti in zona ochilor! Puterea de demachiere este slaba, l-am folosit mai mult dimineata dar din cauza efectului de usturime l-am abandonat!
Mirosul este tipator dar dragut, adica ma duce cu gandul la primavara, multe flori parfumate la un loc !!
Pretul: cred ca undeva in jurul sumei de 15 lei dar nu o sa il mai cumpar!



5. Servetele demachiante Elf
Ingrediente:
Puterea de demachiere: Servetelele astea le folosesc destul de rar! In general le folosesc cand am o urgenta si nu am timp sa ma clatesc cu apa dupa demachiere. Sunt 20 de servetele foarte bine imbibate in produs demachiant si chiar imi plac! Demachiaza bine chiar si machiajul ochilor dar nu prea sunt fana servetele demachiante pentru ca am impresia ca imi agresez prea tare tenul stand sa frec servetul respectiv!  Si ambalajul este extrem de dragut! Pretul este de 22 lei insa sunt utile la nevoie si se merita sa ai si un astfel de produs in gentuta de cosmetice!



6. Demachiant pentru ochi Avon
Ingrediente:
Putere de demachiere: Este un demachiant foarte bun pe care il comand ori de cate ori vreau! Demachiaza foarte delicat machiajul ochilor si nu ustura ! Mie imi place si mi se pare un demachiant bun facand balanta intre calitate/pret. Pretul depinde de campanie dar se gaseste in jurul sumei de 10-15 lei. 

Ca nota de final vreau sa va spun ca de cand sunt insarcinata am inceput sa aplic metoda demachierii tenului cu ulei de masline si este o varianta foarte buna! Desi initial am crezut ca uleiul de masline poate dauna tenului gras am descoperit ca nu are nici un efect negativ ! Uleiul de masline este foarte bun in demachierea ochilor!

Asta a fost tot! O postare lungaaa dar sper ca am reusit sa surprind toate aspectele importante ale acestor demachiante...

Kissez de la Bondarica

Emoticons

Comentarii

  1. In IDM cred ca gasesti demachiantul de la Seventeen pentru ca acolo am vazut ca au mai multe produse inclusiv lotiuni pentru corp.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu folosesc ulei de migdale dulci pentru demachiat si dupa ce sterg bine de 2 ori , il las acolo ce ramane , nu-l spal !

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu ma demachiez cu Farmec (cele in ambalajele clasice) de un an jumate, dupa ce am primit recomandarea Corinei (Pasagera). Sunt ieftine si bune, astept sa vad cm e noua formula a bifazicului, care a fost relansat de curand.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe mine ma ustura ingrozitor ochii de la demachiantul pentru ochi de la Avon.
    Eu sunt foarte multumita de cel de la Bioten, pt ten normal/mixt

    RăspundețiȘtergere
  5. Am incercat si eu demachiantul de la Gerovital (mai mult pentru ca am ramas fara iubitul meu L'oreal si pentru ca o prietena mi l'a recomandat), dar sincer pentru mine a fost groaznic, m'am iritat foarte tare pe fata.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am facut o iritatie urata de tot de fata de la Gerovital.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am incercat lapte demachiant de la Premier..mi-a placut sistemul de utilizare diferit (se maseaza cu degetele si apoi se sterge cu un servetel demachiant) si cum lasa pielea dupa stergere...destul de catifelata....se gaseste si la noi pe site-uri ce comercializeaza cosmetice Deadsea...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu