Un dar facut din suflet+Machiaj tomnatic

Hello girls!

I'm so happy..:)
Este prima data cand primesc ceva de la o persoana care nu ma cunoaste in plan fizic insa ma place prin prisma blogului si a canalului de Youtube. Sincer este de nedescris sentimentul de a vedea ca acolo undeva in lumea asta mare exista persoane care ma plac, ma incurajeaza si doresc sa ma "cadoriseasca" din putin lor ca sa imi dea un impuls, sa ma incurajeze sa continui cu "munca" de blog si youtube!
Elena (caci asa o cheama pe cea care m-a facut sa simt acel sentiment de care vorbeam mai sus) a prins drag de mine si s-a gandit sa ma impulsioneze trimitandu-mi un cadou format din cateva produse pe care imi doream sa le testez/detin.
Asadar..acum sunt fericita posesoare a unor noi produse Essence!

Toate produsele sunt pe gustul meu pentru ca Elena a tinut cont de dorintele mele si asta se observa cu ochiul liber pentru ca : mi-a trimis primerul pe care mi-l doream din tot sufletul; mi-a cumparat un lip balm cu aroma de pepene rosu (stiind ca imi place acest fruct) ; mi-a daruit primele mele tablite pentru stampilat unghiile si o oja speciala pe care le ador :x
Si cireasa de pe tort a fost..un produs de a carui existenta eu nu aveam habar! Ce este special la acel produs (o sa vedeti in tutorial despre ce produs este vorba) este faptul ca are o emblema ce ma reprezinta in totalitate si anume: o bondarica ! :)


In tutorial am omis un produs si anume un creion Kajal de la Essence pe care il folosesc la final in realizarea machiajului rapid!

Pentru curiosii care inca nu stiu cine este Elena...va invit sa ii vizitati canalul de Youtube si sa dati Subscribe:

Un mic UPDATE la cerere
(astea sunt pensulele pentru fata ; sunt foarte simpatice iar perii desi sunt sintetici sunt moi)


Kissez de la Bondarica!

Emoticons

Comentarii

  1. Sa folosesti produsele cu mare placere!
    Acum am dat play la video si ma delectez :*.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar asa de bun e primerul lor? Mi l-am luat si eu, dar nu l-am incercat. Am si uitat sa-l "trec" in postarea de azi.
    Sa le folosesti cu drag! Te pup si ai grija de tine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place textura lui si este bun! Eu l-am folosit o singura data insa fardurile au rezistat glorios pe pleoape :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu