Tag: de la A la Z

Hello girls!

Desi aveam in plan sa fac un review pentru ziua asta am zis totusi sa fac un Tag care circula de putin timp prin bloggosfera :)
Tag-ul se numeste de la A la Z si desi ziceam ca a face un tag e mai usor si mai rapid decat a face un review cred ca de data aceasta imi iau teapa pentru ca e ditamai tag-ul :D

Ok ..sa incep!:)


A


Age: 23
Allergic: din cate stiu eu, nu sunt alergica . Cred ca doar la un antibiotic dar nu stiu cum se numeste in momentul asta.
Animals : Am mai multe animalute pentru ca stau la curte insa copilul meu si cel de care am grija neconditionat este motanul MATY

Actors: imi plac multi insa ca actrite le prefer pe Jennifer Love Hewitt, Teri Hatcher, Sandra Bullock, Gwyneth Paltrow . Iar  barbati actori imi place : Jack Nicholson, Ben Stiller, Tom Cruise, Richard Gere, Adam Sandler , Nicolas Cage si Keanu Reeves! (poate daca as face combinatia intre cei 7 barbati actori alesi ar iesi barbatul perfect pt mine :)) )


B

Bithday/Birthplace: m-am nascut in Bucuresti pe data 27 martie 1989 undeva pe la ora 9 dimineata
Best Friends: aici e un subiect "delicat" pentru mine. Nu cred neaparat in notiunea de "prieten" dar cred in oameni apropiati , dragi inimii mele care imi sunt alaturi la bine si la greu. Aici pot sa o mentionez pe Catalina si Alexandra (stiu ele cine sunt :) ). Restul sunt amici, cunostinte pe care oricum le-as ajuta oricand pentru ca imi sunt dragi toti care ma cunosc si intra in contact cu viata mea!
Body part on opposite sex: Cred ca intreg fizicul conteaza! Nu sunt o persoana superficiala dar imi place ca baiatul/barbatul de langa mine sa arate cat de cat bine la corp! Nu ma uit doar dupa o parte anume din corp de genul ochi, gura, maini...daca imi place ansamblul si tot ce vad atunci e ok ! :D
Best feeling in the world: Cand imi vad intreaga familie adunata la masa sau pur si simplu cand suntem toti acasa si facem diverse activitati! Atunci ma simt cel mai bine! :)
Best weather: primavara si toamna! 
Been in love : been and still in love!
Been on stage: Da! Cand eram mica aveam diverse activitati cu dansul si muzica, iar in adolescenta si chiar si acum am mai cochetat cu prezentarile de moda! Dar din ce in ce mi se pare mai greu sa ma "expun" privirilor mai ales daca sunt momente televizate :D
Believe in yourself: In mare stiu din ce "aluat" sunt facuta, stiu ca am calitati si sunt capabila de a face lucruri frumoase si bune atat pt mine cat si pt cei din jur insa am momente in care ma simt descumpanita, ma las doborata de diverse intamplari mai putin placute si imi uit "valoarea". Am zis ca trebuie sa incerc sa imi dovedesc si mai mult ca am incredere in tot ceea ce fac, simt, spun etc...
Believe in life on other planets: Nu cred, SPER sa existe si alte vietati prin Universul asta! Poate ma "infratesc" cu careva :)) si ma duce si pe mine pe o planeta frumoasa!
Believe in miracles: cu siguranta! Nu pot sa le explic, de fapt nimeni nu poate explica cum anume se produc dar cred cu tarie ca fiecare dintre noi are puterea de a crea un miracol prin ganduri pozitive, rugaciuni etc..
Believe in God: DA! Nu sunt o persoana extrem de credicioasa din simplu fapt ca nu prea sunt bisericoasa sa ma duc duminica de duminica sau sa tin toate posturile insa cred cu tarie ca ceva acolo Sus ma vede si ma are in grija! Ar fi trista lumea fara gandul ca exista Dumnezeu !!!
Believe in Satan: ca ar exista el probabil.... dar prea putin imi pasa de existenta lui cand stiu ca il am pe Dumnezeu aproape!
Believe in Santa: Cred in spiritul Craciunului si in ideea de a face cadouri! De mica stiu ca "Mos Craciun" nu exista in plan fizic dar asta nu m-a impiedicat ca an de an sa ma bucur de cadourile primite sau sa daruiesc! :)
Believe in ghosts/spirits: ooo..da! Cred cu tarie ca exista spirite sau energii sau ce or fi ele! Am patit-o pe pielea mea :D si chiar am tras o sperietura sora cu...:D
Believe in Evolution: categoric! Daca nu evoluam la ce suntem buni pe Pamant! 

C


Candy: imi plac mult bomboanele..oare aici intra si Skittles? 
Color: la momentul actual pot sa spun ca imi place cam orice culoare chiar daca intr-un timp eram obsedata efectiv de culoarea mov.
Cried in school: ooo..da! Tin minte ca am facut multe boacane insa prima oara cand chiar am cazut in "depresie" a fost cand am primit un 2 la istorie pentru ca i-am soptit unei colege/amica in timp ce era ascultata de profesoara...A fost tragica ziua aceea! Imi era frica sa vin acasa pt ca stiam ca ma asteapta o pedeapsa cat casa de mare :))
Chocolate/Vanilla: ambele :)
Chinese/Mexican: Cred ca Chinese, pt ca nu prea imi place picanteala din mancarea Mexicana! Am probleme cu stomacul si decat sa ma "ard" pe interior mai bine o dau pe taiteii chinezesti :D
Cake or pie: ambele! dar cred ca cel mai mult imi place clasica placinta cu mere!
Countries to visit: nu stiu, ar fi multe dar cu siguranta primordiale sunt cele care au o cultura total diferita de a noastra! Deci in mare parte as vrea sa vizitez cateva tari din Asia Centrala si de Est, apoi cateva tari din Africa de Sud si cateva tari din America de S :)

D

Day or night: day! noaptea imi place sa imi fac somnul de frumusete :D
Dance: imi e dor sa mai dansez! Nu am mai facut de foarte mult timp lucrul asta :((...
Danced in the rain: vara asta avand in vedere ca ploaia a fost cam rara pe la noi ori de cate ori a plouat am stat in ploaie si m-am bucurat de toti picurii..:)
Danced in the middle of the street: da , am dansat la o nunta pt ca eram prea multi in curte si hora era inghesuita asa ca am iesit in mijlocul soselei :))


E

Eggs: de la un timp am inceput sa mananc dar imi plac doar cele facute "ochi" sau omleta. La cele fierte mananc doar galbenusul :D
Eyes: verzi-albastrii
Everyone has : sentimente??o viata?? avem multe in comun fiecare dintre noi si de multe ori uitam ca suntem egali din foarte multe puncte de vedere!!
Ever failed a class: Daca picam oare mai ajungeam acasa?? Nu Slava Cerului, nu am avut corijente , nu am picat examene..am fost chiar un elev model as putea spune (cu mici exceptii de chiul, teme nefacute si soptit la colegi sau copiat :)) 


F

Full name: Prezent: Gheorghe Alexandra Stefania
                   Trecut: Ilias Alexandra Stefania 
First crush: sa va spun de cel de la 5 ani sau de cel de la 8 sau de cel de la 12?:)) Mi-au placut baietii de mica, recunosc :P
First thought waking up: " Doamne e 11 ceasuuu?" :))  (mdea, de o vreme incoace sunt foarte lenesa si sper sa apara acel lucru (job-ul) care sa ma oblige sa ma trezesc de dimineata :D )
Food: aproape orice in afara de mici, carnati, pastrama sau mancaruri grele cu multe legume amestecate si sosuri ale caror arome nici nu le poti distinge :D
Fruits: cele autohtone! desi imi plac si citricele, bananele si kiwi :)


G

Greatest fear: sunt multe! dar cred ca cel mai rau ma tem de singuratate sau mersul singura intr-un loc necunoscut!
Giver or taker : ambele in orice situatie. Spre exemplu imi place sa primesc cadouri dar sa si ofer. Daca ne referim insa la ideea de a "primi" o palma,injuratura etc , atunci am sa "ofer" acelasi lucru (poate chiar mai mult :)) ) cu aceasi "placere"
Gum: un lucru necesar! in general Orbit
Good Luck Charms: nu am asa ceva!

H

Hair color: La origine: saten dar acum cred ca e ciocolatiu-aramiu
Height: 1,68
Happy: mai am de lucrat la partea asta! :( in ultima vreme nu prea am mai fost si nici nu am gasit ceva care sa ma motiveze sa fiu happy!
How do you want to die:  stupida intrebare/curiozitate! Nu am preferinte :))...probabil nu mi-ar placea sa mor in chinuri groaznice dar nu e dupa mine :D
Hate: in momentul de fata pot spune ca Urasc multe lucruri si persoane! :( si nu e un sentiment deloc placut


I

Ice cream: nu sunt fana inghetata! Sunt foarte sensibila in gat si chiar si in mijlocul verii eu fac agmidalite :(
Instrument: in generala am luat lectii de pian si mi-as dori mult sa mai am posibilitatea sa ating clapetele! Superb instrument muzical!


J

Jewerly: Bijuteriile mele de suflet sunt : cerceii de cand eram mica si pe care i-am dat jos prima oara din urechi pe la 14 ani; un lantisor cu pandantiv cu litera A pe care l-am primit la 14 ani de la parintii mei si verigheta(desi aici mi-ar fi placut sa fie daruita exact de cine trebuie)


K

Kids: un subiect delicat pt mine! dar pe viitor cu siguranta vor fi 1,2 cati or vrea Dumnezeu! Nu m-ar deranja sa am mai multi copii gen 3-4 dar mi-as dori sa le ofer cat am avut eu si ceva mai mult!
Keep a journal: am avut tentative de a tine jurnale dar nu mi-a iesit niciodata :P. Dupa o saptamana ma plictiseam, uitam sau pur si simplu ajungeam la concluzia ca scriu doar despre partile mai putin placute care se intamplau in viata mea si am zis ca decat sa imi aduc aminte de vreo "lacrima" pe care am varsat-o prin copilarie mai bine raman in minte cu ce amintire vreau fara sa mai scriu pe nici o foaie!


L

Love: familia!
Letter: imi place ideea de scrisoare pe hartie! Pacat ca nu se "mai poarta" si nici nu am cui sa ii trimit :)...sau de la cine sa primesc!


M

Milk flavour: Laptele imi place sa il beau rece! Nu suport laptele incalzit, doar cu mica exceptie sa aiba o tona de praf de cacao in el!
Movie: Comedii in general! Viata mea e prea anosta ca sa ma mai uit la drame :))
Marriage: Complicata treaba! Chiar daca tu nu simti ca viata ti s-a schimbat radical si ca totul merge mai bine pentru ca deh ai acum un ajutor de nadejde, cei din jurul tau au mereu "grija" sa iti aduca aminte ca esti "maritata" si te face sa iti complici singura viata....urasc "ajutoarele" casniciilor!
McD or KFC: un singur hamburger de la MC si mi-am facut pofta pe un an!


N

Number of piercing: Nu am!
Number:  13!!!(mie imi poarta noroc :P!! )
Nickname: Mitzu, Bondarica, Pisu,Alex, Aly,  nici eu numai stiu la ce sa raspund:P 


O

One wish: sa scap de anxietate :(

P

Place you'd like to live: Oriunde stiu ca am familia aproape de mine
Pepsi/Coke: Coca Cola desi nu ar trebui sa beau nici cu pipeta 


Q

Questionnaries: nu inteleg acest punct!


R

Reason to cry: furie, neputinta, dezamagire, esec, piedere omeneasca


S

Song: cred ca cel care imi reprezinta viata cel mai bine in prezent este WIDE AWAKE by Katy Perry
Shoe size: 37 
Slept outside: da, dar nu sunt fan! ma gandesc la toti gandaceii, paienjeneii si imi piere chefu de camping :))
Shower daily: sunt adepta dusurilor rapide de 10 minute dar nu fac chiar zi de zi...cel mai tarziu fac cam la 2 zile! 
Sing well: chiar acum ceva timp fratele meu imi zicea ca de ce numai cant sau numai fac exercitii de canto pt ca am voce frumoasa :D..ma rog, aveam! Cand eram mica mergeam la multe concursuri si am luat si premii dar uite ca am fost delasatoare si acum cu greu(parerea mea) as mai putea veni din urma....
Scientist need to invent: teleportarea! deci imi vand sufletul pt teleportare :D...Mi-as dori sa ma pot teleporta in orice loc, oricand , oriunde fara sa fie nevoie sa simt ca "merg" km intregi...

T

Time for bed: de cand imi permit sa fiu "lenesa" ma duc la culcare si la 2 noaptea pt ca stiu ca a doua zi ma pot trezi la orice ora vreau...
Thunderstormes: imi plac dar doar daca sunt ascunsa sub o plapuma sau undeva prin sifonier pitita :))... Daca ma prinde furtuna afara am ...sfeclit-o :))

U

Understanding: in momentul de fata imi e greu sa inteleg anumite persoane, reactii, situatii dar poate vine ziua in care am sa gasesc/primesc raspunsuri!


V

Vegetable you hate: nu suport bamele! Dar nici legumele fierte din ciorba :D
Vegetable you love: toate, mai putin ce am mentionat sus! In general imi plac legumele crude , exceptie facand evident cele care necesita fierbere!


W

Weakness: pff..am multe! 
When you grow up: deja incepe sa imi fie frica sa mai cresc 
Who makes you laugh the most: copii, suflete pure!
Whorst feeling:  cand cuiva drag mie ii este rau :(
Where do we go when we die: eu cred ca ne "evaporam" si ramanem tot prin imprejurimi doar ca sub forma de energie... cred ca eu o sa fiu o energie negativa deci feriti-va de mine :D


X

X-Rays: din cate am auzit eu fac mai mult rau decat bine dar sunt si bune pt ca datorita lor se depisteaza anumite afectiuni 

Y

Year it is now: 2012...ADIO :P


Zoo animal: ghepardul
Zodial sign: berbec 



Phiuu...asta a fost tot! :D ..si asa cum am zis mi-a luat mult timp sa il fac :))
Cine doreste preia e poftit...
Eu nu cred ca l-am primit de la cineva ,dar l-am "furat" si a fost fun :)

Kissez de la Bondarica

Emoticons

Comentarii

  1. Foarte interesante rapsunsurile tale.
    M-au amuzat poreclele pe care le ai :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesante lucruri mai aflam despre tine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) asta si este scopul tag-ului..
      nu sunt chestii prea interesante :D...sunt convinsa ca foarte multi se regasesc in raspunsurile mele

      Ștergere
  3. Salut.
    Intrebarea "Believe in evolution" se refera in acest context la evolutia darwiniana, nu la cea personala/financiara etc :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi de lamurire:D..acum las asa numai schimb raspunsul:))..

      Ștergere

Trimiteți un comentariu