Haul Mini Prix 2

Hello girls!

Asa cum v-am anuntat acum 3 postari, aveam in plan sa filmez un nou Haul de hainute achizitionate de pe MiniPrix.ro pentru ca de ceva timp mi-am mai dat o comanda si nu v-am aratat ce anume am luat.
Am profitat de reducerile masive pe care acestia le fac in ultima vreme pe magazinul online si astfel am reusit sa mai imi completez sifonierul cu : 2 perechi de blugi (39 lei respectiv 49 lei perechea), 5 maieuri/top-uri la 9 lei/bucata si doua perechi de sandale care au fost in jur de 25 lei perechea .
Din nou am fost norocoasa si am nimerit masurile; chiar daca blugii sunt putin(dar foarte putin) mai largi este bine pt ca poate asa ma stimuleaza si pe mine sa ma mai ingras :D..
Sper sa va placa! Am sa va las si cu ceva poze cu 2 tinute create din hainutele prezentate...si astept sa aud si despre experientele voastre avute cu Mini Prix.

Daca filmarea vi se pare putin ciudata sa stii ca este de vina programul. Am editat cu AVS insa se pare ca tot mai bun este Pinnacle (sau poate doar m-am obisnuit eu cu cel din urma mentionat)...



(scuze pentru eticheta insa topul acesta verde inca nu a fost purtat)



Din cate am inteles si in magazine sunt reduceri masive, produsele au etichete de diferite culori ce reprezinta un pret fix de 3,9,12 lei...Mi-ar face placere sa ajung intr-unul din magazine si sa profit de reducerile care cred ca sunt valabile pana la sfarsitul lunii! 

Voi ati intrat in magazinele lor zilele astea?

Kissez de la Bondarica:*

Comentarii

  1. imi plac f mult blugi, iti pun silueta perfecta in evidenta :D te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie imi plac mult insa pacat ca cei cu talie inalta nu au gaica pt curea...

      Ștergere
  2. Si pe mine ma enerveaza ca marea majoritate a blugilor cu talie inalta n-au gaica de curea :( sau cel putin nu cei pe care i-am achizitionat eu :(

    Iti stau foarte bine si imi plac mult :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e intr-adevar enervant mai ales ca merg de minune cu o curea inalta..dar daca ai putin talent la croitorie poti sa le faci singurica gaica pt curea folosind diverse materiale...ar putea merge si dantela :)

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. din poze se vad ca si cum ar fi perfecti pe mine insa in realitate fac niste cute din cauza ca sunt putin mai larguti..sau cel putin mie imi place sa ma stranga :D

      Ștergere

Trimiteți un comentariu