Tutoriale...Vizionare placuta!

Hello girls!

In seara asta va dau "de lucru' "...
Am descoperit ca este destul de greu sa tin si un canal de youtube...Insa oricat de mult imi doresc sa dezvolt canalul de youtube, tot cel mai drag imi este blogul, pentru ca aici "am crescut" si datorita voua ,cititorilor, m-am dezvoltat si am ajuns ca de mai bine de 2 ani sa imi dedic viata acestui locusor care face parte din sufletul meu...
In ultima vreme m-am concentrat pe youtube pentru ca mi-am dorit sa particip la un concurs ce se desfasoara acolo si trebuia sa fac doua tutoriale care au implicat destul de multa "munca" mai ales de editare..
Si azi am postat un filmulet "Colectia de make-up" si am sa il expun si aici chiar daca pe blog am mai facut in trecut postare de genul acesta.
Deci in total va las cu 3 filmulete ..puteti sa comentati, sa dati like sau dislike in functie de gusturi...astept si parerile voastre!
Imi place mult youtube-ul insa am observat ca acolo criticile sunt la ordinea zilei si sunt foarte multi oameni rau intentionati asa ca daca va deschideti pe viitor vreun canal de youtube pregatitiva spiritual :))






Kissez de la Bondarica

Emoticons

Comentarii

  1. Cum spui ca nu ai destule produse? Ai o groaza!!!:)
    Imi place mult cum iti sta cu machiajul din al doilea video.
    Bafta la concurs!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu