La multi ani pt fratiorul meu!

Hello girls!

Postarea de azi nu are legatura cu nimic ce tine de beauty ,fashion etc..

Azi doar vreau sa spun in gura mare  :
LA MULTI ANI 

pentru fratele meu!



Este ciudat faptul ca e primul an in care desi azi e ziua lui , el nu este acasa ci la mii de km distanta ...

Poate unii va intrebati unde este?
Ei bine, este plecat intr-o expeditie montana in Muntii Pamir din Tadjikistan impreuna cu alti 5 alpinisti romani  ,sa cucereasca varful Lenin de 7134 m
El de mic a avut pasiunea muntelui, desi culmea ne-am nascut amandoi in buricul Bucurestiului iar contact cu muntele nu prea am avut ....
Pasiunea a inceput sa i se fructifice cand avea vreo 14 ani si a inceput sa plece de "nebun" singur prin munti sa faca drumetii...si uite asa a ajuns ca azi sa se afle in muntii Pamir.
Va spun sincer ca sunt mandra de tot ceea ce face, de faptul ca incearca sa depaseasca barierele cotidianului si ca are curajul sa ajunga pe culmi asa inalte. Pentru mine el este un exemplu si de mica m-am ghidat cu ajutorul reusitelor lui si el m-a facut sa inteleg ca in viata important e sa incerc mai intai un lucru inainte de a renunta la el...
 Si pentru ca sunt sigura ca si pentru altii este un exemplu vreau sa va spun ca ii puteti ura si voi La multi Ani cu ajutorul unui click pe LIKE la aceasta pagina : https://www.facebook.com/ExpeditieRomaneascaPamir2012 .
Este pagina oficiala a expeditiei, aici o sa vedeti poze, informatii , pareri de pe parcursul expeditiei.
Mie una mi se pare palpitant sa vad poze sau sa aud pareri despre cum sunt oamenii de acolo, cum traiesc, care sunt conditiile de trai.
Va las cateva poze de saptamana trecuta si daca vi se pare interesanta o astfel de expeditie nu uitati sa dati LIKE si va garantez ca veti vedea mult mai mult :)

echipa intreaga

camera de hotel :))

tabara de baza la 3600 m

Le multumesc tutoror care au citit postarea si au venit cu un gand de bine catre noi! 
Si va mai multumesc si pentru Like-ul de pe pagina oficiala pentru ca este important sa stie baietii (alpinistii) ca cei din tara urmaresc cu interes expeditia lor si sunt alaturi de ei . Vreau sa va spun ca intreaga echipa este formata din oameni din intreaga tara ( Bucuresti, Iasi, Valenii de Munte, Galati, etc)

Kissez de la Bondarica

Emoticons

Comentarii

Trimiteți un comentariu