Un rimel pentru gene scurte si subtiri- Volumissime x4 de la L'oreal

Hello girls!

   Uite ca am ajuns si la tema finala din cadrul Scolii de Beauty Blogging initiata de L'oreal Romania. Ma bucur ca am facut parte din cele 15 finaliste ale primei editii si chiar daca nu voi fi printre castigatoare sunt convinsa ca participarea la acest proiect a adus multe beneficii blogului meu !
   Revenind insa la tema cu nr 4 aceasta are ca obiectiv prezentarea unui rimel si anume Volumissime x4 L'oreal!

Trebuie sa va spun ca spre rusinea mea nu mai auzisem de acest produs desi am aflat ca este printre cele mai autentice si folosite rimeluri de la L'oreal.
 Nu am folosit foarte multe produse de machiaj de la L'oreal fiind in general atrasa doar de cele destinate ingrijirii/vopsirii parului pentru ca sunt foarte bune :)

   Pentru ca nu mi-am dorit sa fac doar un simplu review clasic in care sa va vorbesc rapid despre acest rimel , m-am gandit sa fac si un tutorial cu mici sfaturi despre cum sa aplici rimelul daca ai gene ca ale mele si anume: scurte, subtiri, fragile si rare.
    Eu sunt posesoarea unor gene dificile..si oricat de mult imi plac rimelurile de fiecare data am probleme la capitolul asta. In general imi plac acele rimeluri care imi imbraca frumos genele, le face sa para mai bogate/voluminoase, le curbeaza si totodata actioneaza si ca un tratament pentru ele facandu-le mai rezistente.
Rimelul de astazi se incadreaza in "pretentiile" pe care le am de la un produs de acest gen. Asa cum veti vedea si in tutorial diferenta de la un ochi dat cu rimel la celalat fara este vizibila si "din avion".

Ca o parere/descriere generala am sa spun ca:
- vine intr-un ambalaj/tub foarte placut, clasic . Imi place ca tubul este micut si incape cu usurinta intr-un portfard sau o geanta mai mica.
-culorile ambalajului sunt extrem de interesant alese (mov si auriu)
- periuta este clasica cu perii deși , la capat perii sunt mai mici si acestia sunt destinati aplicarii produsului pe genele cele mai mici /de obicei pt cele de pe pleoapa inferioara
- mirosul nu este deloc puternic lucru care imi place
- produsul in sine este pigmentat , nu curge pe timpul zilei fiind destul de rezistent (atentie eu nu am varianta waterproof)

Cam asta a fost pentru azi. Nu vad ce mai pot spune despre un rimel. E clar ca in general rimelul daca nu indeplineste anumite conditii de genul : alungire,volum, intensitatea culorii , atunci nu isi merita banii si implicit nu merita sa fie cumparat!

Va las cu tutorialul! Imi cer scuze pentru ca de multe ori imaginea se defocalizeaza si poate fi enervant :D



Daca v-a placut articolul iar informatiile va sunt de folos nu uitati ca imi puteti sustine blogul printr-un vot aici: https://www.facebook.com/loreal.paris.romania?sk=app_384084031634205 ( Apasa "Voteaza" in dreptul numelui Alexandra Gheorghe Ilias ) 


Kissez de la Bondarica

Comentarii

  1. Ai explicat foarte frumos, si eu am proglema cu genele destul de subtiri si scurte, nu stiu ce m-as face fara rimel.
    pup
    http://simplement-heureuse.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. mie nu mi se par scurte, sunt frumoase :X

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu folosesc trucul din final, dupa ce aplic rimelul, tin genele putin curbate! :D Pana se usuca bine bine, si intr-adevar se vede diferenta!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da..pai de obicei daca se "pleostesc" genele dupa aplicarea rimelului nu pot sa mai folosesc clestisorul pentru ca risc sa imi rup genele asa ca folosesc metoda "degetului" :D

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. multumesc..:)

      eu am impresia ca vocea mea e prea pitigaiata si inalta la ton si zgarie timpanul:D...
      acum eram insa si putin racita :D

      Ștergere
  5. Util tutorialul, nu stiam trucul de final, insa sigur ai vrut sa spui "5 minute" cand ai afirmat ca acesta este intervalul de timp care trebuie asteptat pana la aplicarea celui de-al doilea strat? Mie dupa 5 minute rimelul imi este perfect uscat pe gene si orice intervenite ulterioara mi le-ar rupe, mai mult de cateva secunde nu pot astepta pentru un strat suplimentar, indiferent de marca rimelului folosit...

    RăspundețiȘtergere
  6. Thank you, I've just been looking for info approximately this subject for ages and yours is the best I have came upon till now. But, what about the conclusion? Are you positive about the source?

    Also visit my site dieta daneza pareri

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu