Normaderm Vichy-review

Hello girls!

Postarea de azi este oarecum o abatere de la "programul de postari" pe care mi l-am propus sa il respect intocmai, insa am uitat sa pun bateriile de la camera la incarcat si nu pot face un nou tutorial; mai am un review in plan (o sa vedeti si care este produsul surpriza) insa trebuie sa il structurez mai bine si cu siguranta cred ca o sa fie o postare surprinzatoare..
Ei bine, avand in vedere ca azi nu am pregatit nici un machiaj si nici nu aveam "material" pregatit m-am gandit sa fac un reviw asupra unei creme de fata care m-a cucerit total..
Este vorba despre Normaderm de la Vichy si am sa va demonstrez cum s-a schimbat tenul meu in decursul unei saptamani si jumatate de cand o folosesc..




Tenul meu o luase razna de ceva timp, probabil intamplarile din ultima vreme, unele schimbari ale organismului si-au spus cuvantul. Incercasem toate metodele atat naturiste cat si diverse creme. Inca de cand ma stiu tenul meu este sensibil la creme sau mai bine zis "alergic".
Tin minte ca pe la varsta de 15-16 ani m-am confruntat cu o acnee putin mai severa si la indicatia doctorului am primit Zinerit care in timpul tratamentului efectiv mi-a ars tenul si am ramas cu multe cicatrici de atunci si urme...
Din pacate unele urme nu se vor mai vindeca insa cel mai bine este sa impiedic aparitia altora noi...
Revenind la situatia actuala asa cum am zis tenul o luase putin razna si era foarte enervant..
Nu vreau sa ma plang insa..sunt femeie maritata ce naiba:))..nu ma pot prezenta la bratul sotului meu avand acnee pe fata mai rau ca o adolescenta.
Problema mea de fapt o reprezinta in general aparitia acneei la nivelul barbiei pe care o descriu ca fiind un fel de "vulcanii noroiosi"
Revenind la crema mea "minune" vreau sa specific anumite aspecte:
-ambalajul extrem de simpatic. Cantitatea este de 30 ml , tubul este micut si poate fi luat cu usurinta in geanta, portfard..
- consistenta cremei este foarte usoara, are un misors extrem de placut si de fresh si intra foarte repede in piele.
- nu este nevoie de o cantitate mare de produs si un tub cred ca ajunge cam 1-2 luni de utilizare zilnica (dimineata si seara)

Acum sa va spun cum mi-a schimbat mie tenul:
- in primul rand am scapat de monstruletii de pe barbie insa in urma lor au ramas niste pete care insa vizibil zi de zi sunt reduse
- porii sunt mai putin dilatati
- roseata a fost redusa
- am observat ca are un anume efect si asupra cosurilor negre pe care efectiv le "impinge " la suprafata
- din pacate nu are deloc efect asupra petelor(pistruilor) dar asta ar inseamna sa am prea multe pretentii din partea cremei

Un alt lucru pozitiv la aceasta crema este faptul ca nu interactioneaza cu alte creme in sensul ca ma pot da fara nici o problema cu alta crema imediat dupa ce am aplicat Normaderm fara sa am stresul ca acest lucru poate duce la incarcarea tenului sau la aparitia altor monstruleti.
Trebuie sa recunosc ca la inceput am fost putin sceptica asupra acestei creme mai ales ca in trecut am avut neplaceri din cauza unor creme de la La Roche Posay si ma gandeam ca fiind create cam pe acelasi "concept" si cea de la Vichy imi va dauna...

Ador Normaderm!
Voi ati incercat aceasta crema?

Kissez de la Bondarica:*

Emoticons

Comentarii

  1. si mie imi place, de cand am primit-o o folosesc zilnic si am observat ca matifiera tine mult ma mult decat la alte creme :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am incercat-o si eu, cred ca era varianta veche, dar nu mi s-a parut cine stie ce:-?. Parca mai mult rau mi-a facut, plus ca lasa cojite chiar daca puneam cel mai mic strop de crema..Cat despre urme, poti incerca un exfoliant chimic sau peeling la un cabinet dermatologic :). Urmele se vindeca (stai linistita ca eu am mai multe ca tine :)) ), dar mai greu putin daca nu le ajutam cu ceva.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu