M-am inscris la Soala de Beauty Blogging by L'oreal Romania

Hello girls!

Cu siguranta multe dintre blogarite ati aflat despre noul proiect initiat de L'oreal Romania, un proiect pe care si eu il imbratisez cu drag si imi face mare placere sa fac parte din el.
Este vorba despre un fel de "premiere" a celor mai active si interesante bloguri.
Timp de o luna toate blogaritele inscrise la aceasta campanie vor fi urmarite iar activitatea lor va fi notata. La final vor fi desemnate 5 mari castigatoare care vor avea ocazia de a invata de la cei mai buni in domeniul beauty. In juriu se afla Dana Sota, pe care am avut placerea sa o cunosc personal acum 2 ani, Liliana Olescu si Cristina Bazavan.

Ce m-a determinat sa fac parte din proiect?
Am decis sa fac parte din acest proiect nu neaparat ca sa castig ci pentru ca in primul rand pentru mine este un privilegiu ca timp de o luna sa fiu urmarita de o echipa de profesionisti.
In al doilea rand, blogul pentru mine este ca un copil pe care stiu ca mereu trebuie sa il "educ" cu tot ce este mai bun. Faptul ca iau parte la acest proiect ma abitioneaza sa devin si mai buna in domeniul care imi place cel mai mult.
Sunt convinsa ca acest proiect ma va ajuta sa ma dezvolt.
Pentru cine nu stie inca, acest blog a luat fiinta in urma unei dorinte de a face ceva special, de a face ceva ce imi ofera siguranta si incredere in sine. La inceput nimeni nu a stiut despre existenta lui, ma ascundeam de prieteni insa nu constientizam ca el era citit pe furis de foarte multi si ca eram apreciata pentru ceea ce faceam. La inceput recunosc ca nu stiam foarte multe iar interesul pe care il dadeam acestui blog nu era foarte mare. Nu stiam neaparat cum sa structurez un articol, nu dadeam importanta modului in care arata aspectul blogului sau calitatea pozelor.
Initial am inceput sa scriu pentru mine insa treptat acest blog a devenit al nostru, atat al meu cat si al cititorilor. Este un bun comun pentru toti, un refugiu frumos nu doar pentru mine ci si pentru voi, cei care imi citit blogul cu drag. Acum, dupa mai bine de 2 ani in care scriu , blogul a devenit esential, mereu sunt intr-o constanta descoperire si competitie interioara.
Succesul blogului meu se datoreaza in mare parte voua, celor care mi-ati urmarit blogul, care ati comentat si totodata apreciat munca depusa de mine aici:*

Asadar de azi si eu fac parte din campania L'oreal!
Mult succes blogaritelor inscrise si evident si mie:)

Kissez de la Bondarica

Emoticons

Comentarii

Trimiteți un comentariu