My hair- Review Oyster

Hello girls!

 Aveam in plan de mult timp aceasta postare insa am asteptat momentul potrivit ca sa va vorbesc despre parul meu si gama Oyster pe care o folosesc de ceva vreme.
 De aproximativ 4-5 luni am inceput un "razboi" cu parul meu si l-am pus la respect. In primul rand am luat decizia ca sa nu ma mai vopsesc pana nu scap de parul deja vopsit care s-a oxidat si arata foarte urat. Chiar daca m-as revopsi, culoarea noua tot nu o sa se prinda uniform pe lungime si nu o sa fac decat sa mai adaug inca o culoare la curcubeul care deja exista in parul meu :D In momentul de fata am ajuns ca parul meu sa aiba 7 cm de par in culoarea naturala si sper sa reusesc la performanta de a-l avea in totalitate natural. Pentru a duce la bun sfarsit ceea ce mi-am propus, pe langa faptul ca nu il mai vopsesc, la doua luni tai cam 1 cm din el pentru a-l ajuta sa se regenereze si cu ocazia asta mai tai si din parul "bolnav" ajungand la un par sanatos intr-o culoare relativ uniforma.

(parul meu in lumina naturala)

(parul meu in lumina blitzului) 

 Insa asa cum scrie in titlu, in aceasta postare am sa va vorbesc si despre produsele de ingrijire a parului din gama Oyster pe care le folosesc in "planul meu" de regenerare a parului.


Asa cum vedeti din poza, am trei produse din gama SublimeFruit : sampon, masca de par si ser.

Samponul l-am folosit doar o singura data din curiozitate. Nu pot spune ca este un sampon rau ci pur si simplu stiu ca parului meu nu ii prieste nici un alt sampon decat cel de la Shauma verde pentru par gras pe care il folosesc de mai bine de 8 ani . Cand folosesc un alt sampon, parul meu se ingrasa foarte repede asa ca m-am limitat la o singura folosire a samponului Oyster. 
Tot ce pot sa spun este faptul ca spala bine si parul este foarte matasos la atingere insa asa cum am spus, in cazul meu parul s-a ingrasat la doua zile dupa ce m-am spalat cu el ( asta in situatia in care eu ma spal de 2 ori pe saptamana la par)

Ca nota comuna pot spune ca toate cele trei produse miros fantastic a piersica,portocala...o fantezie de fructe!

Un produs pe care il ador insa este masca . Pe langa mirosul irezistibil, este o masca foarte hidratanta, lasa parul moale si usor de coafat . Recipientul in care este masca are 1000ml si cum la fiecare folosire nu imi trebuie mult produs, cred ca o folosesc 1 an pe putin. O aplic aproape saptamanal iar conditia parului meu s-a inbunatatit considerabil. Acum am parul mai matasos si lucios. Desi am un par subtire si aceasta masca tinde sa subtieze si sa intinda parul mie imi place foarte mult. 
Ce e drept dupa folosire parul meu are o mica tendinta de ingrasare insa dupa doua zile daca ma spal din nou parul inca este moale si se coafeaza foarte frumos si numai se ingrasa.


Al treilea produs este serul  Cherastille Frizz care se foloseste ori dupa baie pe parul umed ori direct pe parul uscat. Mie personal imi place sa il folosesc pe parul umed pentru ca in felul asta reusesc sa imi coafez parul mai bine iar ingredientele lui sunt mai bine absorbite daca aplic pe parul ud.
Este un ser de care am devenit dependenta insa asa cum o sa vedeti in poza de mai jos inca il folosesc pe cel din gama Cherastille Pluss cu seminte de in pe care il folosesc de jumatate de an si abia am ajuns la jumatatea tubului (review aici ).
Pe acesta prezentat acum l-am folosit de cateva ori si pot spune ca imi place insa pentru nevoile mele cel Plus este mai bun. Acesta Frizz descurca parul si ii ofera parului un miros extraordinar de fructe insa cam atat (cel putin in cazul parului meu). Un aspect pozitiv este acela ca nu incarca parul si nu favorizeaza ingrasarea lui.


Deci ca o recapitulare va spun ca in batalia mea cu parul am decis sa fac urmatoarele:
- nu ma mai vopsesc timp de 1 an!
- imi tund varfurile o data la 2 luni!
- aplic masca!
- aplic ser!
Insa sa nu uit sa mentionez si ca am renuntat la placa, ondulator . Doar la foehn nu am renuntat pentru ca trebuie sa imi usuc parul si sa il coafez putin dupa ce il spal.
De cand fac acest "tratament" am observat ca parul meu este mult mai cuminte, mai moale si pe langa asta numai imi cade asa mult par cum imi cadea acum jumatate de an.
 Tind sa cred ca masca Oyster si serul ma ajuta sa rezolv problema caderii parului pentru ca acesta a devenit mai puternic si sanatos!

Si acum va intreb: ati facut vreodata o cura de regenerare a parului? Daca da, ce alte trucuri si sfaturi puteti sa-mi dati?

Kissez:*

Emoticons

Comentarii

  1. Parul tau arata foarte bine :D
    Si eu sunt la "cura" de vopsea, am 7 luni si imi place cum se prezinta :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am facut o cura anul trecut, timp de cateva luni inainte de nunta, pentru ca voiam sa imi creasca si sa evit pe cat posibil degradarea parului.
    Am aplicat la fiecare spalare ulei de ricin pe radacini si ulei de masline pe varfuri, le-am lasat timp de o ora si apoi mi=-am spalat parul normal. Cand aveam ocazia, dormeam cu ulei de masline in par noaptea (acum am trecut pe ulei de cocos - dar sunt mai lenesa si fac asta mai rar).

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata foarte bine parul tau! Cat de mult imi doresc si eu sa nu mai trebuiasca sa ma vopsesc, dar am prea mult par alb si se vede urat.

    RăspundețiȘtergere
  4. arata foarte bine parul tau. si eu am inceput un mic razboi cu al meu, e ultra gras la radacini si s-a uscat teribil la varfuri...in fine...nu vreau sa renunt la vopsit. recent am inceput o tratamente cu ulei de avocado si cocos si dau rezultate dupa doar doua-trei utilizari, sa stii...in rest, sa nu il perii brutal (singurul punct in care mai am eu de lucru:D) si eventual sa incerci vitamine si minerale (mai ales zinc, vitamina e, a, mangan) si/sau capsule cu ulei de primula, capsule cu laptisor de matca. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce par frumos ai! :X

    Eu sunt intr-o continua cura de regenerare deoarece am avut probleme cu caderea parului, s-a rarit f mult si nu prea mai vrea sa se indeseasca.
    Aplic masti cu ulei de masline si galbenus de ou, ma spal cu Alpecin double effect, aplic keratina lichida si un bob de spuma pt incretire si volum. si il tund la 2-3 luni.

    E foarte sanatos parul meu acum, imi tot spune si coafeza mea, dar nu prea se mai indeasa, din pacate...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu nu prea am parul des..cel putin in fata sunt cam cheala:D...
      ma bucur insa ca de jumatate de an numai imi cade parul ,decat atat cat trebuie si de atunci s-a mai regenerat :X

      Ștergere
  6. norocoase`s fetele fara fire de par alb. eu nu imi permit luxul de a renunta la vopsea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poti sa folosesti nuantator in cazul asta..e mai sanatos pentru par decat daca folosesti vopsea tot timpul

      Ștergere

Trimiteți un comentariu