Tag: My beauty blog

Hello girls!


Pentru ca sunt in pana de idei pentru blog, mi-am permis sa "fur" un tag pe care l-am vazut de curand pe blogul Andei Zelenca .
Evident este un tag cu intrebari ,de data aceasta referitoare la blogul meu.


1. Care sunt postarile tale preferate?
Cred ca pe primul loc stau postarile cu sfaturi de ingrijire personala in care descopar cum sa fac noi masti pentru ten, par sau corp in general. Ador ideea de "homemade" si in principal sunt interesata de tot ce tine de acest subiect. Pe locul doi sunt postarile de make-up dar imi plac si review-urile ori swatch-urile pentru ca ma ajuta sa imi aleg mai bine un produs.
La naiba, daca ar fi sa le enumar pe toate ajung la concluzia ca imi place absolut orice fel de postare:D ...


2. Ce fel de bloguri citesti?
Evident pe primul loc sunt blogurile de beauty care pur si simplu ma fascineaza si ma bucur ca fac parte din acest mini "univers":D...apoi ma mai uit pe bloguri de handmade, bloguri ce tin de amenajarea casei sau chiar si cele de fashion....


3. Cum ai ales numele blogului?
Numele nu este ales intamplator...
Acum ceva timp (sa fie cam 3 ani) mama l-a poreclit pe prietenul meu de atunci(sot in prezent):D "bondarul" si de aici am tras eu concluzia ca devin in acest caz o "bondarica". So...cand am facut blogul m-am gandit ca aici am sa imi spun "secretele" de beauty deci in consecinta am ales sa imi numesc blogul chiar asa "bondarica'secrets":)...


4. Ce alte bloguri te inspira?
Este clar ca am pornit de la o inspiratie atunci cand am facut acest blog. Inainte sa imi fac blogul, descoperisem tutorialele pe youtube de beauty si implicit cateva bloguri de beauty si de aici mi-a venit "pofta" sa fac si eu acelasi lucru. De inspirat, ma inspir asupra formatului postarilor, asupra modului in care trebuie sa fac pozele/colaje etc.


5. Numeste un truc pe care l-ai invatat de la o alta bloggerita?
Nu cred ca pot sa numesc o bloggerita anume in clipa asta insa cel mai importat "truc" pe care l-am aflat a fost cel cu primerul care ne ajuta sa mentinem fardurile pe pleoape intacte pana la demachiere.


6. De ce ti-ai dorit un blog?
Este destul de complicat pentru ca in primul rand acest blog s-a vrut sa fie si este facut in primul rand pentru sufletul meu. La inceput habar nu aveam de notiunea de "urmaritori"/cititori, nici nu intelegeam care e faza cu blogul si nici nu prea ma descurcam la scris sau editat. Cand am facut acest blog, eram intr-o faza foarte proasta a vietii, aveam destule probleme si trebuia sa imi creez un loc in care sa ma pot retrage si care sa ma faca sa ma simt bine. De multe ori cand sunt trista sau simt nevoia sa ma descarc, ma refugiez aici si incep sa postez. Pentru mine blogul reprezinta un fel de refugiu .


7. Ai vreo postare scrisa de tine care iti place mult?
Toate imi sunt dragi insa cred ca cel mai mult imi place postarea aceasta pentru ca pentru mine familia este pe primul loc iar acel moment a fost foarte placut pentru minesi tocmai de aceea am simtit nevoia sa il impartasesc cu voi.


8. Numeste un lucru bun si unul rau in a fi bloggerita de beauty.
Cred ca cel mai bun lucru il reprezinta intocmai faptul ca fac ceea ce imi place poate cel mai mult. Prin blogul acesta mi-am creat posibilitatea de a vorbi liber despre pasiunile mele, despre ceea ce ma reprezinta.
Un lucru negativ ar putea fi faptul ca de cele mai multe ori ajung sa ma expun, sa imi ofer sufletul pe tava atunci cand postez anumite lucruri si risc sa fiu ranita de cuvintele rautacioase ale unor oameni care in opinia mea nu fac nimic bun cu viata lor daca isi permit sa comenteze negativ la adresa unui om pe care presunpun ca il "cunoaste" doar din cateva imagini si 2-3 randuri scrise.


9. Ce sfat i-ai da unei persoane care se confrunta cu ura?
Slava Domnului ca pana acum nu am avut asa mari "dusmani" care sa se manifeste aici pe blog insa chiar si asa nu inteleg de ce ar trebui sa existe astfel de persoane.
Sfatul meu pentru hateri este sa se gandeasca de doua ori inainte de a face o afirmatie/comment , sa aiba curajul ca atunci cand au ceva de spus , negativ mai ales, sa o faca cu numele real ci nu sub forma de anonimat pentru ca asta nu denota decat lasitate si din start sunt 0 barat si nu in ultimul rand, sa invete sa respecte munca celor din jurul lor.
Iar pentru cei care au hateri, este foarte simplu: ignoratii! Dati delete la commenturi si efectiv nu ii bagati in seama pe cei care isi bat joc de munca voastra.


10. Cat de mult timp iti ia conceperea unei postari?
Cred ca depinde de la postare la postare. Daca este vorba despre un review imi ia cred ca cel mai putin pentru ca 1. fac poze la produs si 2. incep sa vorbesc despre produs avandu-l in fata pentru a-mi aduce aminte tot ce vreau sa spun despre el.
Daca este vorba despre o postare de make up atunci clar ca procesul este mult mai indelungat pentru ca aici implica machiajul in sine, facutul pozelor, apoi editarea si abia la sfarsit postarea in sine.


11. Cu ce persoane te-ai imprietenit prin intermediul blogului?
Prima persoana care imi vine in minte este Modniza care m-a fascinat din clipa in care am cunoscut-o si care va fi pentru mine un model de urmat in viata. Insa si cu restul cred eu ca exista o legatura frumoasa si toate imi sunt dragi si oricand as sta la o vorba cu ele:)


12. De unde iti vin ideile pentru o postare?
Simplu..de zi cu zi. Prea putin imi organizez postarile si ideile, de obicei scriu la "impuls", poate si de aceea raman uneori in "pana de idei". Cred ca solutia salvatoare ar fi sa incep sa ma organizez si sa imi astern pe hartie viitoarele subiecte pe care intentionez sa le abordez.


13. Arunca o gaina in ograda vecinului:

The end!

Kissez:*

Comentarii