Quilling- tehnica de rulat hartia

Hello girls!

Stiu ca am cam tras chiulul la postat pe blog insa activitatea mea este intrerupta din cauza faptului ca nu mai am camera foto ca sa pozez machiajele ori alte produse carora vreau sa le fac review.
Sper sa rezolv cat mai repede problema, joi am dat o comanda de camera care nu era in stoc, azi am incercat din nou sa dau comanda de alta camera si sper ca macar cu asta de acum sa numai am probleme si sa imi ajunga in scurt timp acasa ca sa imi reincep activitatea in forta. E clar ca fara o camera cat de cat ok din punctul de vedere al calitatii nu imi pot desfasura activitatea pe blog

In fine, ca noutate, vineri am fost la targul Ghidul Miresei si am stat pe acolo la standul Robe Blanche Design dar si la standul fratelui meu, de foto-video ,Ilias Gabriel. Trebuia sa fac si mici demonstratii de make-up insa din lipsa de spatiu m-am lasat pagubasa. Am machiat-o decat pe o prietena care s-a imbracat in mireasa si am avut cativa "admiratori" in jur care mi-au apreciat stilul si felul in care am machiat. Si de la targ am cam chiulit pentru ca trebuia sa fiu prezenta tot weekendul si regret ca nu am fost in stare sa ajung avand mici probleme "trecatoare" de sanatate.....O sa revin intr-o alta postare cu impresiile de la acel targ, poze si poate si un mic filmulet cu secvente din cadrul targului.

Si acum , pentru ca tot este duminica si trebuie sa ne relaxam, vreau sa va vorbesc despre o super tehnica de rulat hartia care se nmeste Quilling. Pe mine ma impresioneaza faptul ca din aceasta tehnica ies niste lucruri absolut superbe. . Este o tehnica chiar usoara de realizat, cu putine ustensile din care poti crea diverse decoratiuni pentru obiecte din casa, poti face tablouri, invitatii, felicitari, etc. Daca o sa cautati pe net sau in librari veti gasi kit-uri de realizare a acestei tehnici undeva in jurul sumei de 30 Ron.
In imaginile de mai jos veti descoperi ce se poate realiza cu niste simple fasii de hartie ...


Cred ca pentru aceasta tehnica este important sa ai indemanare dar si imaginatie .
Ca sa vedeti cum se realizeaza aceasta tehnica va las si un filmulet:



Pentru cine adora sa realizeze cu manutele proprii chestii interesante, tehnica asta ajuta foarte mult. Insa, deopotriva este si o activitate extrem de relaxanta.
Deocamdata nu am creat nimic folosind aceasta tehnica insa pe viitor am sa o aplic si cu siguranta va fi una din activitatile principale pe care le voi face impreuna cu copii mei (atunci cand o sa ii am evident:D)


Sper ca v-a placut si ca v-am ajutat sa descoperiti ceva nou si interesant azi:)
Si daca se apuca cineva sa creeze decoratiuni cu aceasta tehnica, va rog sa imi trimiteti si mie pe adresa de mail blaiedutz@yahoo.com pentru ca sunt curioasa sa vad cum v-au iesit:)....


P.S: Nu uitati sa va inscrieti la concursul de make-up cu tema Before&After
Kissez:*

Comentarii

  1. da ce frumos sunt lucrate si cata indemanare trebuie sa ai si rabdare .

    RăspundețiȘtergere
  2. Un nou concurs, de martie, Alexandra! http://www.femeiastie.ro/concursuri/cosmetice--hair-style--frumusete/concursuri-castiga-un-cadou-alepp-de-la-sauber-ro-organic-beauty-shop

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu