V-day make-up I

Hello girls!



Revin azi cu un look pe care il propun pentru ziua de Sf Valentine's....
Pentru mine Sf Valentines reprezinta ziua relatiei dintre mine si mai nou, sotul meu...pentru ca ne-am cunoscut pe 14 feb 2008 iar de atunci suntem impreuna:)....deci pentru mine 14 februarie este zi de sarbatoare!
Referitor la machiajul de Sf Valentines, eu il vad ca pe unul foarte dulce, o fata curata si luminata cu ochii pusi in valoare de culori calde cum ar fi: roz, mov, piersica sau chiar si crem sau auriu.

Din nefericire camera mea foto chiar nu doreste sa scoata in evidenta culorile asa cum trebuie iar pozele postate exprima mai mult sau mai putin machiajul real. De cele mai multe ori renunt la ideea de a poza un machiaj tocmai pentru ca numai reusesc sa scot nici macar 3-4 poze bune din punct de vedere al calitatii. Sper sa remediez aceasta problema si sa imi achizitionez in curand o camera noua.

Cam atat am avut de spus..sper sa va placa si astept intrebarile, parerile si sugestiile voastre.


Kissez:*

Comentarii

  1. Arata foarte frumos in poze, imi imaginez ca in realitate era, wow...:X

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Nu e chiar asa de frumos..noroc cu fondul de ten ( Affinitone de la Maybelline) si corectorul (batonul de la elf):D

      Ștergere
    2. pana la urma ce fond de ten ai folosit aici...affinitone sau farmasi? :D ca ai facut trimitere la acest machiaj in rewievul celui de la farmasi :-s , :P

      Ștergere
    3. @Lady Glossy...am folosit si Affinitone si Farmasi. Asa cum am mai spus, de obicei cand ma machiez folosesc o combinatie de fonduri de ten pt o acoperire mai mare...
      Am folosit farmasi ca prim strat si affinitone pe deasupra...:)

      Ștergere
  3. Iti sta f. bine! Esti o dulce! Imi place combinatia de nuante calde, folosite in perfecta armonie, te prinde de minune, si e un machiaj pe "gustul" multora dintre noi!
    Apropo de amintiri, toata viata o sa ai doua motive sa sarbatoresti Sf.Valentin, deci cu unul in plus fata de noi ceilalti! Foarte frumos :) Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Minunat!!! Machiajul se vede foarte bine...Imi place mult de tot.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos machiajul, ai niste ochi superbi!:*

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu