Castigatoare giveaway de ianuarie

Hello girls!


A venit timpul sa anunt castigatoarea giveaway-ului de aici insa inainte de toate vreau sa spun ca: am verificat absolut toate inscrierile si sunt cateva aspecte care nu imi plac (mai ales ca imi ia cam 2 ore sa fac verificarile corect) dar sunt convinsa ca nu doar in cazul meu se intampla astfel de chestii ci probabil multe fete care au organizat giveaway-uri stiu despre ce vorbesc..
In primul rand am observat ca a devenit un "trend" ca atunci cand dai "share" pe facebook sa se foloseasca mai multe pagini ale membrilor familiei celui care se inscrie in concurs...adica, spre exemplu, eu (care vreau sa ma inscriu la concurs) dau share la mine pe pagina , ma inscriu iar apoi intru pe pagina prietenului meu, dau share si acolo si din nou ma inscriu. Sa zicem totusi ca este tolerabila faza avand in vedere ca exista notiunea de share...Tin sa punctez ca optiunea de "share" pe facebook a giveaway-ului a fost mai mult acceptata la insistenta unor participante care isi doreau sa se inscrie la giveaway insa nu detineau un blog.
Apoi am observat ca multe fete dupa ce dau share giveaway-ului sterg postarea si intrebarea mea este: voi cum vreti sa verific la sfarsit daca ati dat share sau nu? Pe baza acestui fapt din nefericire a trebuit sa scot din lista de participare 17 fete :( ...suna urat insa chiar vreau sa imi respect regulile in tocmai.
Un alt aspect: dubla,tripla inscriere...este chiar urat mai ales pentru ca sper sa intelegeti ca toate inscrierile sunt verificate inainte de a alege castigatoarea, deci nu merge manevra.
Ca o recapitulare au fost 188 de inscrieri oficiale iar dupa verificarile de respectare a regulilor au ramas 171.
Extragerea am facut-o cu random.org (imi cer scuze ca nu pot arata insa nu pot filma cu a mea camera pentru ca nu se vede nimic pe monitor atunci cand filmez) . Sper sa aveti incredere in faptul ca extragerea este facuta pe bune..nu am cui sa ii fac nici o favoare pentru ca pe blogul meu absolut toata lumea este la egalitate.
In urma extragerii cu ajutorul random.org castigatoarea este cea de pe locul 8 si anume:
Cristina P.


Cam acesta a fost finalul giveaway-ului din luna ianuarie...

Pupici:*


Comentarii

  1. Ai mare dreptate!! La un concurs la mine, am avut 4 membri ai familiei. Sio stii ce-i culmea..inscrierile erau una dupa alta:P!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Catalina la fel am patit si eu la un giveaway...si crede-ma ca pur si simplu la toate concursurile dau de ele. nu se mai satura de castigat...e o "familie" de vreo 4 persoane care e de fapt e doar una singura

      Ștergere
  2. Felicitari castigstoarei!
    Da, ai dreptate, un GA inseamna nervi si timp pierdut cu verificarile, dar si o bucurie facuta cuiva.
    Multumim pentru ocazia de a participa si la mult si bun blogging in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitati castigatoarei!

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne!..Multumesc mult, sincer, nu ma asteptam!:) Avand in vedere ca nu prea am avut eu noroc la cele cateva giveaway-uri la care m-am inscris pana acum, si la care vedeam cam aceleasi nume la castigatoare mereu, coincidenta sau nu, asa cum au mai observat si alte fete, ma simteam oricum dezamagita (: si deja ma gandeam de doua ori daca sa imi mai incerc norocul sau nu! Dar uite ca tu mi-ai adus zambetul pe buze, mi-ai inseninat ziua, si iti multumesc din suflet pentru aceasta! Pupicei!
    P.S./ Ma grabesc acum sa iti trimit e-mail!:))
    O zi frumoasa tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai un Blog Award de la mine http://crissscri.blogspot.com/2012/01/primul-meu-blog-award.html
    Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai un premiu la mine:). Pup:*
    http://makeupforsimi.blogspot.com/2012/01/hello-girls-sunt-tare-bucuroasa-ieri-c.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna!
    Ai un premiu la mine pe blog http://justmealejandra.blogspot.com/2012/01/cute-blog-award.html
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu