Sampon Keune& Gel Anticelulitic

Hello girls!Link

Acum aproximativ o luna am facut o comanda de pe acest site
http://www.profesionalcosmetics.ro de unde mi-am luat un sampon Keune anti-caderea parului si un gel anticelulitic termoactiv. Cum a ajuns coletul, am si inceput sa le folosesc tocmai pentru a putea da informatii cat mai corecte despre ele. Si acum le voi lua pe rand:


1. Sampon anti-cadere Keune

Greutate: 250 ml
Pret: 51,00 lei
Link: http://www.profesionalcosmetics.ro/store/3-ingrijire-par/26-sampoane/1350-sampon-anti-caderea-parului.html

Ce spun ei:
- Vitamina H imbunatateste cheratinizarea firului de par
- Provitamina B5 echilibreaza balanta hidrica a firului de par
- Contine proteine ce confera corp si volum parului
- Contine Polimeri- parul este mai usor de pieptanat
- Se recomanda pentru tratamentul impotriva caderii parului dar si pentru prevenirea acestei probleme
- Parul fragil, delicat, lipsit de vitalitate
Rezultat:
- Par revitalizat, mai puternic, mai flexibil
- Mai putine fire de par pierdute
- Par mai rezistent la agresiunile exterioare

Ce spun eu:
- in primul rand nu prea imi place ambalajul si este cam scumpicel pentru doar 250 ml de produs
- imi place mirosul; textura este delicata si un pic sidefata
- nu trebuie folosit foarte mult produs pentru a spala parul, face foarte multa spuma si inmoaie parul
- la uscare parul meu are un aspect sanatos si stralucitor si parca se coafeaza mai repede
- in ceea ce priveste caderea parului, nu pot sa spun ca face minuni pentru ca sincer nu vad nici o diferenta. Mie imi cade parul destul de mult si sunt constienta ca un sampon nu are cum sa stopeze aceasta problema dar macar reusesc sa o mai tin in frau.
Daca il recomand?
Pentru cine isi doreste produse profesionale de intretinere a parului se merita dar pentru cine nu isi permite sa dea atatia bani pe un sampon anti-caderea parului , recomand sa incerce mai bine tratamente cu fiole sau pastile.



2. Gel anticelulitic termoactiv

Greutate: 500 ml
Pret: 85,44 lei
Link: http://www.profesionalcosmetics.ro/store/4-ingrijire-corp/33-tratamente/96-gel-anticelulitic-termoactiv.html

Ce spun ei:
Gel anticelulitic termoactiv, de la Ecovital. Stimuleaza circulatia sangelui care este deficitara in celulita. Mentine peretii vaselor de sange in stare functionala, stimuleaza lipoliza, se diminueaza aspectul de piele de portocala. Hidrateaza pielea, are actiune de diminuare a depozitelor grase.

Ce spun eu:
- Imi place ambalajul cu pompita care este foarte practic
- Nu prea imi place mirosul care este foarte puternic , deci pentru cine nu suporta mirosurile tari nu prea il recomand
- Textura este ca de gel, intra foarte bine in piele si se intinde usor. Dupa cateva secunde pielea incepe sa se inroseasca foarte tare si se simte o senzatie de usturime, ardere, piscatura. Senzatia de ardere dureaza aproximativ o ora si pielea ramane rosie cam tot atat de mult timp
Pana sa folosesc acest gel, foloseam crema anticelulitica termoactiva de la Elmiplant. Facand o comparatie intre cele doua pot spune ca cea de la Elmiplant este apa de ploaie pe langa acest gel. Chiar diminueaza aspectul de celulita si il recomand.
-mai imi place si faptul ca are 500 ml de produs si imi ajunge foarte mult timp avand in vedere ca il aplic o data pe saptamana.
Am vorbit despre crema de la Elmiplant aici unde am specificat si ca dupa ce aplic gelul termoactiv , ma infasor in folie alimentara si ma bag sub patura pentru a mentine efectul de cald.
Mentionez ca aceste geluri nu sunt recomandate pentru persoanele ce sufera de afectiuni ale inimii, cu tensiunea sau nu se utilizeaza in perioada de menstruatie deoarece efectul lor este acela de a pune sangele in miscare si vi se poate face rau.



Referitor la site pot spune ca sunt seriosi; mi-au trimis produsele repede.Desi preturile sunt putin piperate , produsele sunt de calitate si de la branduri renumite.

Si acum cateva intrebari:
Aveti probleme de cadere a parului? Aveti un remediu impotriva caderii? Ati facut pana acum tratamente impotriva caderii parului?



Kissez:*

Comentarii

  1. pare interesant gelul anticelulitic

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar este bun...am uitat sa mentionez ca este de la Ecovital Professional made in Romania :D..deci este produs romanesc :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu in ce masura te poate ajuta sugestia mea, dar o sa-ti povestesc cum mi-am rezolvat eu problema caderii parului.
    Aveam un soi de matreata si mancarimi pe scalp si nu stiam cum sa mai scap de ele. Am citit despre samponul Selsun Blue, am realizat ca sufar de fapt de dermatita seboreica si dupa ce am inceput sa-l folosesc, am scapat aproape de tot de matreata si mancarimi. Treptat, am observat ca parul cade mult mai putin si asa am realizat ca matreata imi sufoca radacina si de aceea caderea era atat de abundenta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sadie..probleme cu matreata nu am si nici nu am avut vreodata..
    Parul insa imi cade in exces...de aceea incerc de o vreme incoace sa ii ofer mai multa atentie..

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna
    In primul rand nu ar fi rau sa-ti faci niste analize,sa-i spui medicului de familie care e problema si iti indica el ce analize trebuiesc-poate fi o dereglare hormonala,etc si atunci nimic nu te poate ajuta decat remedierea problemei respective..
    Daca nu e nimic de genul asta,iti recomand vitaminele pt par-mie mi-a fost de mare ajutor Viaderm-ul.Caderea parului nu cred ca o poti opri decat daca actionezi din interior,un sampon poate repara doar la suprafata...oricum,pe langa vitamine poti incerca si niste fiole care se aplica la radacina,care au rol de stimulare a circulatiei de la nivelul scalpului.Si apropos de asta,ai incercat lotiunea aceea de care era plina blogosfera acum ceva timp,tinctura de ardei iute?
    Succes!

    RăspundețiȘtergere
  6. Bondarica mea draga... cel mai bine mergi sa iti faci niste ananlize. Tu ai trcut printr-o perioada foarte stresanta si este posibil sa fi agravat caderea parului.
    Te pup dulce!

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna,am tot cautat pe net raspunsuri sau unele sugestii.nu de mult timp folosesc gelul anticelulitic hot cu ardei iute,produs de kosmo oil.mi-l aplic seara si folosesc un aparat pentru masaj anticelulitic si , pun folie alimentara.deci se simte o supra incalzire si o usturime fff greu de suportat ,ca nu reusesc sa raman cu folia,pielea se inroseste foarte tare,fc dus si usturimea persista si in cursul urmatoarei zile,nu stiu daca sa renunt sa il aplic sau sa continui.daca stiti cv,ce ma sfatuiti.Si in legatura cu caderea parului si eu am avut problema si am urmat niste leacuri babesti cum se spune,o data pe saptamna imi puneam gaz in cap de la radacina si toata lungimea firului,deci gaz lampant cum era inainte,adevarul ca se gaseste ff greu si daca gasiti atentie sa nu vina amestec si cu alta concentratie.mie mi-a ajutat si inca cv creste parul ff repede.va pup pe toate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. parerea mea e ca cel mai bine intrerupi folosirea produsului...daca nu il poti suporta pe piele mai bine nu il aplici. Stiu ca astfel de produse sunt interzise persoanelor ce sufera cu inima, tensiunea sau chiar si cu circulatia sangelui. Daca este mult prea puternic mai bine nu il mai folosesti decat sa ti se faca rau de la el...
      Eu asta as face..
      Pe cand mie senzatia de usturime imi trecea imediat dupa ce indepartam crema si aplicam o lotiune de corp hidratanta

      Ștergere
  8. Buna,am cautat pe net unele sugestii si nu am gasit.deci nu de mult tim folosesc gelul anticelulitic hot de la kosmo oil.mil aplic de obicei seara si folosesc un aparat anticelulitic pt masaj,dupa aplicare imi pon folie alimentara.are un eferct exagerat de incalzire si usturime incat nu rezist sa stau cu folia nici 30 de min.e insuportabil.imi dau folia jos si usturimea continua.si nu dupa o ora sa dispara continua si in cursul urmatoarei zile,ma spal dar tot acelasi efect de incalzire si usturime insuportabila.deci daca stiti cv ,daca e normal asa va rog sa ma sfatuiti.si in legatura cu caddrea parului.si eu am avut problema si am urmat un sfat babesc cum se zice,cu gaz gaz lampant.imi aplicam o data pe saptamana de la radacina si pe lungimea firului,e ff bun si pt cresterea parului,chear vizibil,nu recomand sa stai mai mult de 20,30 de minute.daca crezi ca e ok poti incerca si u mid mi- a fososit.va pop pe toate

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu