Rochite cununie civila..

Hello girls!


Stiu iar nu am mai scris de mult...insa in seara asta am zis sa fac o postare in care sa va arat cateva modele de rochite care , in opinia mea, merg pentru evenimentul numit "cununia civila"..
In ultimul timp am tot cautat rochite , inspiratii si desi mi-a fost greu sa ma decid asupra uneia intr-un final am gasit modelul care zic eu ca mi s-ar potrivi atat mie cat si evenimentului:).
De obicei cand vine vorba de un eveniment important sunt extrem de nehotarata, stiu oarecum cam ce vreau de la inceput insa imi schimb parerile pe parcurs pentru ca exista atatea lucruri frumoase peste tot incat este cam imposibil sa nu imi capteze atentia...
Si cum ziceam...de o saptamana am inceput cautarile in materie de rochita de cununie..
Sa va spun si cam ce cred eu ca este adecvat sa purtam la o cununie...
In primul rand trebuie sa tinem cont de : vreme (anotimp), varsta (cat de old sunte
m sau nu:D), de caracter, locul unde va fi desfasurat evenimentul, bugetul...etc
Si tinand cont de astea, eu consider ca ( p.s : acum am sa explic in termenii mei pentru ca nu sunt o experta in croitorie ca sa stiu denumirile tuturor croielilor sau materialelor:D)...rochia de cununie in primul rand nu trebuie sa aiba: paiete, pietre mari grele multi colorate,stralucitoare sau eu mai stiu ce alte brizbrizuri. Apoi...consider ca rochia de cununie nu trebuie sa fie din materiale foarte fluide. Tot in viziunea mea, rochia de cununie poate sa fie atat scurta sau lunga , insa simpla dar cu un mare efect in croiala ( un joc de pliuri, forme geometrice, joc de materiale)
Si ma rog...alte explicatii de croiala nu gasesc si pentru ca cel mai bine ma exprim in poze( la categoria fashion) am sa va las acum sa priviti cele "cateva" modele pe care le-am gasit si le-as lua drept model pentru rochia de la cununia civila.


(in loc de paiete as pune mai degraba mici pietricele colorate aruncate "in ploaie")




Acestea sunt o parte din rochitele pe care le vad eu potrivite pentru o cununie civila. Desi imi plac absolut toate modelele, rochita aleasa de mine pentru cununie :) este alta...si prefer sa ramana un secret pana cand am sa va arat poze din ziua respectiva si sper sa va placa alegerea mea...
Nu pot sa spun decat ca este rochie lunga, simpla insa cu o cusatura de efect..:)...aa...si rosie:)


Sper ca v-au placut modelele...:) si sunt curioasa pe care dintre ele ati purta-o la cununia voastra?


Kissez:*

Comentarii

  1. le-ai gasit pe toate doar pe un site?

    sunt foarte frumoase, e greu de ales insa cred ca eu as opta ptr cea crem cu mici manecutze (eventual as cauta alta culoare).

    daca ai chef si timp poate lasi comentariu cu siturile pe unde te-ai uitat dupa rochii, sa ne clatim si noi ochii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Off..Cuvinte Ratacite...din pacate nu pot sa te ajut cu site-urile pentru ca nici eu nu stiu cum am ajuns la ele:))...am cautat mult..cred ca am stat o zi intreaga lipita de calculator, am uitat de mancare,apa , tot si asta pentru ca la fiecare click mai dadeam de alte nu stiu ce site-uri...si efectiv nu ma lasam pana nu gaseam ceva ce sa imi placa...

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie mi-ar placea ceva mai indraznet.A doua rochie e de-a dreptul superba!E mov, sare in ochi si croiala e simpla dar de efect.
    Totusi daca as alege o rochie ma simpla ca si culoare si model , as alege-o pe cea crem(a 8a rochie).
    Abea astept sa o vedem si pe a ta!
    Pup:*

    RăspundețiȘtergere
  4. As purta-o negresit pe cea bej cu negru cu dantela.. Dar probabil, cu manecute, nu ma avantajeaza cele tip top.. Abia astept sa vad ce alegere ai facut! Te pup si felicitari inca o data!

    RăspundețiȘtergere
  5. nu e bai, oricum is misto, sper sa te poti hotara si sa faci click;) ptr comanda!

    RăspundețiȘtergere
  6. am mai citit 1 data postarea ta ;), mai greu..dar am inteles ca the one - rochia ai gasit-o, eu is atat de indragostita ca doar la poze m-am uitat si am citit printre randuri!

    cred ca vei fi superba, sa iti uiti emotiile acasa in ziua cu pricina!

    RăspundețiȘtergere
  7. acum nu pot sa mai zic de astea ca's dragute pt ca descrierea alesei suna mai bine :)))Pup

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu abia astept pozele cu rochia ta:X

    RăspundețiȘtergere
  9. frumoase rochite ..imi place mult prima !

    RăspundețiȘtergere
  10. 3,4,5 si 6 sunt karen millen, le-am recunoscut din magazin. pe doua dintre ele le-am si probat dar nu am fost deloc incantata de cum au venit pe mine scunda si nu tocmai filiforma :( dar materialul e super, nu scoate in evidenta celulite sau cute de pe piele

    eu am ales ceva vaporos din matase. si daca as repeta experienta as alege acelasi lucru. m-am simtit minunat in ea

    asta este: https://lh6.googleusercontent.com/-Yh0OuKIT8sM/TnD5hKuduEI/AAAAAAAABGY/5ndTAqVnAoA/s576/IMG_5888.JPG

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu