Review ser pentru par de la Oyster

Hello girls!


Acum mai bine de o luna am primit pentru testare un ser pentru par.
Pentru ca ma confrunt cu problema "firelor despicate" si a parului incurcat dupa spalare am ales un produs special pentru aceste probleme si anume: Ser cu cristale lichide din seminte de in de la Oyster, adica pe cel intitulat : Cherastille.
Recunosc ca in general nu folosesc foarte multe produse pentru par pentru ca majoritatea de pana acum au avut tendinta de a imi ingrasa si mai mult parul.
Revenind la produsul in cauza pot sa spun din start ca imi place. Inca de la prima aplicare am fost placut impresionata de rezultat.
Ce spun ei?
Datorita formulei sale imbunatatite cu seminte de in, acest produs restructureaza parul, facandu-l mai stralucitor si usor de pieptanat.
Ce spun eu?
In primul rand imi place ambalajul. Mi se pare foarte practic pentru ca pot sa dozez eu cata cantitate am nevoie. Pentru mine este suficient o singura apasare pe pompita.
Pot spune cu mana pe inima ca intr-adevar descurca parul imediat ce l-am aplicat. Parul meu este foarte incurcat dupa ce il spal pentru ca fiind foarte despicat si uscat la varfuri se creaza o minunata incolaceala a firelor de par. Insa de cum aplic produsul pe par, se descurca instant plus ca am observat ca si parul de usuca si se aranjeaza mult mai repede.
In ceea ce priveste efectul de stralucire si aici are un plus pentru ca parul meu arata mult mai sanatos. De restructurat parul nu cred ca are mare efect pentru ca eu inca am varfurile despicate.
Imi mai place si faptul ca nu incarca sau ingrasa parul. El are o textura uleioasa si in mana pare foarte gras insa o data aplicat pe par dispare orice senzatie de ulei.
Si inca un aspect pozitiv...se consuma extrem de greu. Eu folosesc pentru tot parul o cantitate de marimea unui bob sa zic de ..fasole:D..adica ceva mai mare decat cel de mazare:))....si desi il folosesc de mai bine de o luna (ma spal de doua ori pe saptamana la par si il aplic pe parul ud) abia daca am consumat sa spun 10-15 la % din cantitate :)
Un singur minus are (din punctul meu de vedere, chiar daca poate e o prostie) : nu imi place ca imi face parul mult prea moale si efectiv il plosteste si imi creeaza efectul de "par lins" iar mie imi place sa am cat de cat volum.

Si cam asta a fost parerea mea sincera si obiectiva asupra acestui produs. Chiar isi merita laudele! Din cate am inteles produsele Oyster pot fi gasite in saloane. Dupa ce il consum cu siguranta se va afla pe lista produselor pe care le voi folosi in rutina de ingrijire.

Comentarii

Trimiteți un comentariu