Review pudra HD elf

Hello girls!

Am revenit cu review-urile asupra produselor...
Azi am ales sa vorbesc despre pudra High Definition Powder de la Elf-gama Studio. Am aceasta pudra de aproximativ 2 saptamani si am folosit-o de cateva ori insa in cel mai corect mod in machiajul de AICI .
Pudra asta este magnifica si imi place enorm de mult.
In primul rand, este o pudra alba care insa aplicata pe ten devine transparenta si nu afecteaza in nici un fel fondul de ten. Mie insa imi place sa o folosesc inainte de aplicarea fondului de ten.
Pudra are menirea de a astupa si miscora porii, de a estompa liniile fine ,de a matefia tenul si de a crea un efect "soft focus" pentru ten in cazul fotografiilor.

Ce imi place la ea: matefiaza tenul intr-un mod incredibil, pur si simplu blocheaza secretia de sebum in zona T ; face tenul sa devina fin si catifelat; nu provoaca acnee; este o pudra perfecta ,fixatoare ideala pentru poze sau filmari...chiar face tenul sa para impecabil.
In ceea ce priveste ridurile nu cred ca le estompeaza, probabil le "umple" putin insa nu dispar...
Deci dupa cum vedeti am numai cuvinte de lauda la adresa ei...
Cantitatea este suficienta, ambalajul este foarte frumos si rezistent iar cutia mi se pare destul de mare tinant cont ca de obicei produsele elf se gasesc in cantitati mai mici.
Aplicarea se face foarte usor: se scoate putina pudra din recipient scuturand putin cutia, se ia o pensula de aplicare pudra pentru fata, se scutura in recipient de exces si se aplica pe ten: fie inainte de fond de ten, fie dupa aplicarea acestuia.
Nu va sfatuiesc sa aplicati pudra cu buretelul din recipient pentru ca: riscati sa pierdeti foarte mult produs si riscati sa luati prea mult produs si sa va treziti cu tenul incarcat.


Cam asta a fost review-ul meu:)....

Kissez:*

Comentarii

  1. si eu sunt multumita de ea la prima folosire..o sa i fac review insa o mai testez un pic:))
    mie mi se pare ca deschide nuanta fdt:))adica chiar il deschide in cazul meu ,nu mi se pare:)in rest aceleasi cuvinte de lauda:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Madlen eu zic ca are un efect de micsorare asupra porilor...daca o folosesti inainte de aplicarea fondului de ten

    Let's make a diva: am aplicat si eu pudra peste fondul de ten si prea putin a modificat nuanta...oricum dupa aplic si o pudra compacta deci nu are cum sa ramana alb pe fata sau sa imi schimbe nuanta fondului de ten

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt si eu foarte incantata de aceasta pudra...doar ca...nu am pastrat folia de deasupra gaurelelor, am luat-o cu mine intr-un bagaj si, de la atata miscare, s-a revarsat destul de mult produs;
    eu am luat-o pt. ziua nuntii ca sa retusez..:)
    iti doresc toate cele bune!
    Roxis.

    RăspundețiȘtergere
  4. si mie-mi place pudra asta. eu o aplic cu buretelul ei si-mi super-place!

    RăspundețiȘtergere
  5. suna tare bine, ma tenteaza si pe mine, mai ales ca pudra complexion perfection, tot de la elf, e pe terminate

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu mi-o doresc, dar nu era pe stoc cand am facut ultima comanda.

    RăspundețiȘtergere
  7. Hello There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article.
    I'll be sure to bookmark it and return to read more of your useful information. Thanks for the post. I'll definitely comeback.


    Also visit my site dieta daneza pareri ()

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu