Review& Swatches paletele Sleek: Sunset; Storm si Primer (havy pic)

Hello girls!


Ce vreme mohorata este afara....si tocmai pentru ca e asa mohorata, m-am gandit sa colorez putin atmosfera si sa va prezint in amanunt paletele de la Sleek pe care le-am achizitionat:)

In primul rand trebuie sa va spun ca am cumparat paletele de la Sleek de pe site-ul celor de la Cosmetic Style pentru ca la noi in Romania aceste palete se gasesc doar pe site-ul lor.
In al doilea rand, pretul lor este extrem de mic. Pe site-ul celor de la Sleek din UK, aceste paletute costa 9 lire, adica 43 de lei pe langa care mai punem si costul de transport destul de ridicat, comparativ cu site-ul de la noi, Cosmetic Style, unde paletutele costa doar 36 lei.
Paletele sunt extrem de dragute, ambalajul este foarte practic si arata extrem de profi.
Culorile sunt superbe, sidefate in cea mai mare parte si foarte pigmentate.
Imi place ca desi am paleta de 120 de culori, toate culorile din noile palete Sleek sunt total diferite de ce aveam pana in prezent in asa zisa "colectie".

Cum probabil ati vazut in postarea anterioara "Haul Cosmetic Style" mi-am luat paletele: Sunset, Storm si cea de primere.

Si acum sa vi le prezint in amanunt:

PALETA SUNSET
Toate nuantele sunt sidefate, exceptie facand insa culoarea negru care este mata. Paleta are 14 cm lungime iar fardurile sunt putin mai mici ca o moneda de 50 bani. Nu mai trebuie sa spun ca au un grad de pigmentare ridicat.

Swatch : (fard aplicat peste primer elf)


PALETA STORM
Contine 9 farduri sidefate si 3 farduri mate. Sunt foarte pigmentate si nu sunt prafoase. Dimensiunea: 14 cm lungime.


Swatch (fard aplicat peste primer elf)

PALETA DE PRIMERE
Contine 12 primere de culori diferite; au menirea de a intensifica fardul si de a-l face mai rezistent. Sunt cremoase si se aplica foarte usor atat cu degetul cat si cu pensula.


Swatch:

Si cam astea au fost:)...pe viitor sper sa le am si pe celelalte pentru ca sunt niste paletute extrem de dragutze, cu niste culori superbe si diversificate, pretul este mai mult decat acceptabil; sunt usor de transportat fiind micute intra cu usurinta intr-o poseta ; iar un mare plus este faptul ca fiecare paleta este insotita de o oglinda imensa:)...

Pentru sugestii, intrebari, colaborari, etc ma gasiti la adresa de mail blaiedutz@yahoo.com

Kissez:*

Comentarii

  1. dar primerele rezista pe pleoapa sau se aduna in pliu? sa le folosesti sanatoasa :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Aqua_shell: nu se strang in pliu deloc; la textura se aseamana cu fardul crema de la elf diferenta fiind ca acestea se fixeaza mai bine decat fardurile crema de la elf si sunt ceva mai compacte ca si textura :)....

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga de tine, cat ai muncit la swatchurile astea.:* Am si eu paleta Sunset si o ador, abia astept sa reinnoiasca stocul sa dau si eu iama in paletute:X:X

    RăspundețiȘtergere
  4. vai, cat sunt de frumoase toateeeee!
    le-am trecut pe wishlist :D

    sa le folosetsi cu placere, abia astept sa vad machiaje facute cu ele :)

    RăspundețiȘtergere
  5. these look really beautiful! i need to google who is the stockist... ;-)

    RăspundețiȘtergere
  6. I loved as much as you'll receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get bought an shakiness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly very often inside case you shield this hike.

    My web site :: dieta daneza originala

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu