Flormar Crackle +Random

Hello girls!

E duminica seara...si pot spune ca azi am lenevit ca o mare trantora;))...motivul: azi noapte am fost la o nunta. Nunta mare, gen 500 si ceva de invitati, multi oameni "importanti", cantareti renumiti etc.....ce nu mi-a placut: faptul ca nu au fost momente de "corazon" cum imi place mie sa le spun...e prima nunta la care ma duc si de la care am venit "seaca" in sensul ca nu s-a transmis nici o emotie...de genul sa se vada ca cei doi mor unul dupa celalat si aia e nunta vietii lor...hmm..ciudat!
Ce mi-a placut: faptul ca invitatii erau pusi pe distractie si ringul a fost rupt in doua..:)
La nunta asta am mers doar eu si prietena fratelui meu. E prima oara cand mergem doar noi doua ,la un astfel de eveniment, singurele si chiar ne-am distrat:D...facem "echipa buna" + ca tinutele noastre au facut furori printre invitati:)

O alta parte ciudata la nunta a fost faptul ca rochia mea se asemana izbitor cu cea a miresei...doar decolteul ce se mai deosebea...dar stilul rochiei era clar: sirena. M-am simtit putin prost pentru ca mireasa trebuie sa fie oarecum "unica"...
Si acum vreau sa vorbesc despre minunata oja crackle de la Flormar care in sfarsit a ajuns si pe manutele mele:X. Nu pot sa spun decat ca o ador:D...mi se pare extrem de interesanta...face ca manechiura sa devina muulltt mai distractiva decat daca as avea o singura culoare pe unghii.

Oja de la Flormar este extrem de buna...imi place mult felul in care se "sparge". Se aplica foarte bine; arata mai mult ca o cerneala , este destul de lichida, se usuca si se sparge foarte repede. La inceput, pe primele unghii, nu luam suficienta oja cat sa aplic pe intreaga unghie , insa chiar daca am mai aplicat un strat peste, am obtinut acelasi efect frumos, lucru care mi-a placut:)...

Pentru manechiura de mai jos am folosit: oja Flormar +Quartz nr 010 ; Flormar crackle sau mai bine spus "graffiti" culoare:negru ; iar pe deasupra am aplicat un lac tot de la Flormar nr.301.
Acum sa vedem cat de rezistenta este, pentru ca spectaculoasa cu sigurata e:)


Kissez!

Comentarii

  1. ooooooooooomg!!!!!!!!!!!!!!! ce rochie superba ai avut!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Este foarte rezistenta... Nici nu ma asteptam..
    Foarte frumoasa rochia ta! :X love it!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Rochiile sunt superbe! Sunteti niste frumoase.
    Nu a incurcat-o la dans pe cumnatica ta, trena rochiei?
    Oja crackle de la Flormar nu am incercat-o inca...dar cu prima ocazie mi-o cumpar:)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. ce super e rochia, :X , si iti vine asa bine 8->

    RăspundețiȘtergere
  5. super unghiutze!sa stii ca oja este destul de rezistenta,eu am varianta pe mov :d
    ai aratat demential la nunta!!!imi poti spune te rog de unde ai cumparat rochia?eu merg in noiembrie la nunta varului meu si as dori o rochie sirena...pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. ai o rochie SU-PER-BAAAAAAAAAAAA!!!

    amandoua sunteti frumoase. sincer nu stiu daca eram unul din iubitii vostri eu nu va lasam sa mergeti asa :D

    RăspundețiȘtergere
  7. @Simi: trena se strangea frumos pe mana, chiar nu a impiedicat:)....mai greu era cu rochita mea pentru ca era pompoasa jos si aveam nevoie de spatiu la dans:)):)

    @ Kitty: rochita este facuta de mama cumnatei mele , adica fata din poza:) gasesti aici detalii www.robeblanche.ro ; rochitele se fac la comanda dupa orice model vrei tu....daca esti din Bucuresti sau ai drum prin Bucuresti esti asteptata cu drag sa le treci pragul atelierului....daca vrei sa-ti dau mai multe detalii trimite-mi mail la blaiedutz@yahoo.com si iti spun ce vrei sa stii..pupici:*:*

    RăspundețiȘtergere
  8. Rochia ta a fost divina :X Eu port la nunti rochii scurte, dar imi place sa admir rochii lungi. Si manichiura crackle e frumoasa. Si eu am avut pana astazi in aceiasi combinatie de culori. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari, pentru tinuta si pentru onoarea de a o asorta cu ojele Flormar...:) Cat despre rezistenta ojei iti pot spune ca te va tine cel putin 5 zile. Daca in locul lacului incolor cu uscare rapida 301, ai fi folosit un tratament "SPA" - "quick dray extra shine" (tot Flormar), rezistenta ar fi fost mult mai mare. Felicitari !

    RăspundețiȘtergere
  10. superbe rochiile :X:X te astept si la mine pe blog.. poopici

    RăspundețiȘtergere
  11. ce corp ai fiinta roscata :o
    si ce rooochie :o SUPERBA !!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce frumoasa esti :)
    si imi doresc mult ojele crackle :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Rochia este absolut superba! Si coafura imi place foarte mult. Mereu am adorat rochiile tip sirena, cred ca se potrivesc foarte bine fetelor inalte si slabe. Daca nu sunt indiscreta, cat costa aceasta rochie? M-am uitat pe site, dar nu se observa si pretul. Stiu ca e mult de munca la ea, dar vreau sa stiu daca mi-o permit. Ma asteapta balul de absolvire peste 2 luni! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rochita aceasta stil sirena costa destul de multicel..depaseste suma de 1.000 ron...daca este facuta pe alb poate fi cu succes purtata ca si o rochie de mireasa
      insa in general ei fac rochii de ocazie, pt bal,nunti, botezuri etc ce se incadreaza in sume de genul 200-600 ron...
      Poti sa vi direct cu modelul pe care il doresti sau te indruma ei spre un model ideal. Avantajul e acela ca poti sa combini mai multe elemente de la rochii care tie iti plac..si in felul acesta rezulta o rochie originala creata dupa propriul gust!

      Ștergere
    2. Atunci o pastrez in minte pentru cand m-oi marita! :) Desi am ceva dubii despre cat de usor te poti misca in ea, daca poti sa dansezi. Dar mai vedem, mai e pana atunci.
      Am mai avut o tentativa de rochie tip sirena la balul de sfarsit de liceu. Spun tentativa pentru ca pana la urma croitoreasa s-a gandit ca nu poate sa-mi faca decat bluza si fusta, le-a facut pe amandoua prea largi astfel incat bluza nu mai statea mulata si pe fusta calcam un pic. :)) Ei, a fost bine si asa, se vedea frumos si mi-am facut damblaua.
      Si mie imi plac rochiile facute pe comanda, cele din comert sunt prea impopotonate de multe ori si nici n-au cele mai fericite materiale si croieli.

      Ștergere
    3. este extrem de comoda...nu stiu sigur din ce material este facuta insa este elastic si moale...nu am avut probleme cu ea :)...la genunchi era foarte bine si nu m-am impiedicat deloc:)... nu era prima oara cand am imbracat-o :)
      sa stii ca poti sa vi intr-o zi sa probezi rochita la atelier pt ca exista un astfel de model de proba :)...asa poti sa iti faci o idee si cine stie poate iti gasesti si un model de rochita care sa te atraga pt bal :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu